1 YILDIR COK SEVİYORUM ONU COK İSTİYORUM NEYAPMAM LAZIM NASIL GELIR LUTFEN YARDIMM?

Gecen yıl aynı sınıftaydik cocuk devamlı kendi yazıp kendi konusmayi kesti benimle en son yazın konustuk 3 hafta kadar bulusmadan bi gün once tartistik ama o hataliydi sonra kestim konusmayi aradan zaman gecti ben ozel numaradan aradim onu kuzenim konustu sonra ben konustum biraz sesimden anlamış benim oldugumu anlamamis gibi devam etti konustu sohbet ettik güldük falan sonra benim okuldan bi arkadasimla onun yakin arkadasi konusuyodu bi donem arkadaşım benim icin cocukla barışıp bizi bi araya getirdi kız ayarlicaz sana diyerek getirmisler oğlanı biz gece vakti okuldan cikip gittik bunlarin yanina oglan arabayi suruyo beni gorunce bayagi sasirdi napiyon falan dedim iyi dedi sonrasinda bi ara arabadan indim arkadaşım söylemiş o sira konussana kizla diye o da istesem yazardim zaten demis ve ben arkadaşıma mesajlarimizi gostermistim bu da oyle şeyleri hic sevmezdi sonrasında arkadasimi biraktik beni eve birakcakken arkadasimin sevgilisine inmesini soyledim arabadan iki dakika konuscaklarim var diye cocuk indi biz arabada konustuk kusura bakma dedim ozel numara mevzusunu anlamis zaten hemen sonra nasılsın iliski durumun nasi dedim cok guzel dedi iliskin var mi dedim varla yok arası konuştuğum var dedi ben de tamam konustugun varmış ne diyebilirim dedim arkadaşını cagirdi bindi arabaya arkadasi sordu ne konustunuz diye sevgilisi olan biriyle ne konusabilirim dedim arkadaşı lan senin sevgilin mi vardi dedi buna bu yok dedi ben de sinirlendim yalan söyleme diye arabaya bağlı usb bellek vardi cektim sinirle fırlattım cam acikmis camdan firladi birden durdu cocuk bana bakti ne attin sen git al onu diye almicam dedim tekrarladi bi kac kez sonra küfrederek soyledi al onu diye ben de sinirlendim indim arabadan sen benim inadimla bas edemezsin dedim arabanin kapisini çarptım gittim ama onu cok seviyorum iliskisi yoktur muhtemelen bana inat söyledi onu biliyorum cunku napmam lazim geri doner mi bi de nefret etmiş midir usbyi attim diye falan sizce nolur yardim edin napmam lazim bu yil okul değiştirdi baska okulda

1 YILDIR COK SEVİYORUM ONU COK İSTİYORUM NEYAPMAM LAZIM NASIL GELIR LUTFEN YARDIMM?