Genel geçer kuralları sormuyorum, sizin kendi özelinizde benim için şu çok önemli dediğiniz ufak detayları merak ediyorum 🤗

Kime bu şarkıyı armağan etmek isterdiniz gözünüzü kapatıp hayal edin lütfen 🤗
Genel geçer kuralları sormuyorum, sizin kendi özelinizde benim için şu çok önemli dediğiniz ufak detayları merak ediyorum 🤗

Kime bu şarkıyı armağan etmek isterdiniz gözünüzü kapatıp hayal edin lütfen 🤗
Bana göre mutlu ilişkinin sırrı, açık iletişim, karşılıklı saygı ve anlayışa dayanır. İyi bir ilişki, birbirini dinlemek, duyguları ve düşünceleri dürüstçe paylaşmakla başlar. Empati kurmak, partnerin duygularını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak önemli. Aynı zamanda güven, sadakat ve destek de temel unsurlardır. Her iki taraf da kişisel olarak gelişmeye ve birlikte büyümeye istekli olursa, ilişkinin güçlü ve sağlıklı olma ihtimali artar. Ayrıca, küçük jestler, birlikte geçirilen kaliteli zamanlar ve birbirini değerli hissettirme de mutluluğu pekiştirir.
Ben buna tamamen şu yönden bakarım eğer gün sonunda yüzler gülüyorsa, ruhlar huzur dolu ve kod ise daima bozuk bile olsa şifreleri sizdedir..
Beraber yemek yaparken laf dalıp yemeği yakıp ufak çaplı yangın bile çıksa, en azından biri yangın tüpünü kullanmayı öğrendi diyerek iyi taraftan bakıp o anlarda bile tebessüme yönelmektedir.
Doğru insan ya da doğru beraberlerlikler konfor getirir...
Size gelip,
Sütlaç mı yoksa ben mi?
Ben bi böcek olsam bile yine beni sever miydin?
Gibi sorularına bile bıkmadan cevap verecek sıcaklığı barındırır...
Neden hep diş fırçanı soldaki yere koyuyorsun sorusuna bile yön duygusu gelişsin istiyorum!
tıpkı benim yönümün hep sana dönük olması gibi diyerek her şeyde biraz... bulmayı başarmakta gizlidir mutluluk..
Mutluluğun sırrı basit aslında biraz o biraz bu çokça ben..
Çok güzel açıklamışsın gerçekten
Bu benim sevince ki ruhum çünkü yani egosuz onsuz ve çoğu zaman donsuz bile olsam üşümem:)))
çok farklı bağlardım bunu da neyse yapım izin vermiyorum bazı şeylere
Eşim bana zaman zaman bana şöyle der; "Maalesef yeryüzünde arasam tarasam, senin gibisini zor bulabileceğim en nadir insanlardan birisin. Her konuda gerçekten samimi bir insansın. Ancak kader seni neden benim karşıma çıkardı, orasını da Allah bilir ya işte..." 😊
Maşallah, 34 yıl geçti. Bu süre zarfında eşim, erkek olmamın getirdiği bazı doğal kusurları bahane ederek zaman zaman tartışma teşebbüsünde bulunma ansızın çıkarma yapma için girişimlerde bulunmuş "Ölüm indirmede gökler, ölü püskürmede yer;
O ne müdhiş Tip dir :o : Savrulur enkâz-ı beşer..." olsa da. Ancak bu çabaları, uzun vadede "Âsım’ın nesli... diyordum ya... nesilmiş gerçek:" bir türlü ciddi anlamda başarılı olamadı istemsizce gerlip çekilen pençeler. Bazen ben denedim o buna müsaade etmediği Her seferinde o da bende başarısız olduk. 😊
Siz gerçekten birbirinizi bulduğunuz için kutsanmış sayılabilirsiniz o zaman 😅
Derdimi soruyordun ya en büyüklerinden bir tanesi. Samimi olmayan davranışlar diyorum ve uzatmıyorum konuyu hocam. Sen de uzatma lütfen. Sadece üzerine çok meraklandığın için küçük bir bilgi vereyim dedim. Burada o konuda konuşmak istemiyorum
Kendimi methe etmek değil ziyadesi ile az çok insanı ve derdini de öğrenmişiz var. Dilediğin zaman dilediğin gibi erişebilir ve ben de tüm samimiyetim ile senin ile abi kardeş gibi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışır gayret ederim.
" İnsanın İyisi nedir bilmeden onu arayıp bulmak imkansız gibidir. Şayet sen kendini iyi bellemiş isen. o zaman yap kendine bir iyilik de görelim" Statüko
Mutlu bir ilişki için ilk adım, kendinizi ve partnerinizi olduğu gibi kabul etmektir. İlişkinize heyecan katmak için küçük sürprizler yapmak, romantizmi canlı tutar. Mutlu bir ilişki, sürekli çaba gerektirir. İlişkinizi geliştirmek için birlikte çalışmak ve birbirinize yatırım yapmak önemlidir. İlişkinin temeli güvendir. Birbirinize güvenmek, açık ve dürüst olmak önemlidir.
Evet bunlar çok önemli noktalar ama dediğim gibi daha kişisel ve küçük detayları merak ediyorum ben 🙃
Yok yol gayet güzel bir yorum whdhr sadece belki minik kişisel bir şeyler eklersin diye demiştim 😂
Ah be Lulu, o şarkı kim için armağan olurdu biliyor musun? Geçmişte kalmış ama kalbime iz bırakmış birine… Mutlu ilişkinin sırrı bence bağ kurmak ve samimi olmak. O küçük detaylar yok mu, kıymet bilmek, sevdiğini küçük sürprizlerle şaşırtmak. Hele gözlerdeki ışık, ah tamamlayıcı işte! Şu fotoğraf da umut dolu, ne güzel bir enerji. 💕 Senin sırrın ne, paylaşsana? 😍✨
Cevap
34Cevap
Anlayış, güçlü iletişim, saygı ve hiç bitmeyen heyecan.
aşk ve güven olması gerekiyor tabi ki de İlişkilerin temeli güvendir. Birbirinize güvenmek, açık ve dürüst olmak, ilişkinizi sağlam temellere oturtur. Partnerinizin düşüncelerine, duygularına ve sınırlarına saygı göstermek, ilişkinizin temel taşlarından biridir. Açık ve etkili iletişim, sorunların çözülmesi ve duyguların anlaşılması için çok önemlidir. Birbirinizi desteklemek, başarılarınızı kutlamak ve zor zamanlarda yan yana olmak, ilişkinizi güçlendirir. Her iki partnerin de kendi ilgi alanları ve arkadaşlıkları olması, ilişkiye tazelik katar ve bağımsızlığı korur. Hata yapabilmek insan doğasında vardır. Affetmek ve geçmişe takılmamak, ilişkinizi daha sağlıklı hale getirir. Birlikte vakit geçirmek ve eğlenmek, ilişkinize pozitif bir atmosfer katar.
Mutlu bir ilişki için öncelikle taraflar ne istediğine çok iyi karar verecek ve ona göre her iki tarafta bu isteklere cevap verip veremeyeceğini iyi düşünüp o şekilde başlayacak ya da hiç başlamayacak. Benim için hayata bakış anlamında denklik önemli boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum 👍 daha spesifik olarak kendim gibi birini istiyorum.
Çok makul bir istek 🤗
Ahahaha kimseyee, bu benim uzak durduğum bir melodi ve bu şarkıda olduğunu bilmiyordum şu anda aydınlandım 🤣
Çocukluktan beri o kadar çok düğüne falan görütüldüm ki artık tepki oluşmuş o yüzden kimse bana göndermesin ben de kimseye göndermeyeyim 😂
Bana göre kaliteli iletişim ve düşünce, yaşam şekli uyumu.
Hahahah şarkıyı eklerken senin şarkıya tepki vereceğini tahmin ettim desem inanır mısın ajdjfjf
İletişim bence de en önemli noktalardan biri 🙃
Şarkıyı ekleme sebebim de tamamen soruyla ilintili shdjf ben de çok sevdiğimden değil de sorunun anlamını pekiştirdiğini düşündüğüm içindi ahdjfj
Böyle minik detayları seviyorum ben daha eğlenceli yapıyor işleri ahdhhd
Sgsgdhh
onun gibi birisine tam olarak bir daha rastlamayacağını bilmendir, onunla geçirdiğin her huzurlu anın yanında kavgalı olsan dahi bunun uzun süremeyeceğini bilmen ve her şekilde inisiyatif sağlayabileceğinizi birbirinizi her şekilde kabul ettiğinizi bilmenizdir
bekletisizlik.. karşındakinden hiç bişe beklemeyeceksin.. zaten o kız beklemeyince erkek vermek ister.. gider alabildiği en güzel hediyeyi alır.. hemen evlenmek bile ister.. böyle kızları bi de kullanan erkekler vardır.. onlar kalplerini kırar.. sorun aynı frekansta olanların buluşamamasında.
Mutlu ilişki yoktur. Çünkü mutlu olan kadın yoktur. Hep daha fazlasını ister.
İşin geneline gelirsek; isteklerini ve ilişkiden beklentisini net olarak kavramış, ne istediğini bilen, aklı başında, saygı, anlayış, güven ve sadakat nedir bunu bilen iki insanın bir araya gelmesi. Gerisi zaten sorunsuz ilerler.
Birbirine verdiğin değer ve anlayış kesinlikle mutluluğun yolu. Arada sevgi aşk olmasa bile kesinlikle bu ikisini yaptığın zaman mutlu oluyorsun. İlişkilerde ben saygının da önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirine bağlayan bir etken varsa o da kesinlikle anlayış.
benim iliskideki en buyuk ve sarsilmaz kuralım ciddiye alınmak. fikirlerimin ciddiye alinmadigi, cocukca goruldugum hicbir ikili iliskiyi surduremem
Çocukça olduğumu söylüyorsa bana saygı duymuyordur zaten
Bir ilişkide olmamak yani ilişkiyi şartlara beklentilere boğmamak , sadece ilişkinin keyfine bakmak lazım
Açık iletişim saygı
Saygı varsa değer duygusu olur sadakat olur her şey olur
He belki sevgi tutku olmaz
Ama zaten tutku ve sevgi saygı olmadan ilişkiyi ayakta tutamaz
Her şeye sahip olunan, birbirine zaman ayırabilen, çıkarları örtüşen çiftlerin evliliği sonuna kadar gider. Arada çatlak olmazsa :)
Güven ve iki tarafında sınırlarını bilip buna saygı duyması bu ikisi dışında gerisi boş bu ikisi olmadan hiçbir ilişki yürümez
Saygı kuralını akıldan çıkarmadan her gün birbirini daha çok seven çiftler olmaya özen göstermek.
Çocuk olunca ilgi başka yere kayıyor..
Temelinde seks vardır
Herkesin kendi özel alanı olması ve gerektiğinde oraya çekilebilmesi
Saygı, seks , ortak zevkler sevgi en son aranan şey
Hassasiyetlere özen göstermek, empati ve fedakarlık..
Önce saygı sonra karşılıklı fedakarlık ve anlayış
Saygı, sevgi, ilgi, değer ve en önemlisi yalansız bir ilişki.
Artık bir cevap versen iyi olacak :)
İyi seks, iyi iletişim... Sırılsıklam aşık olmanıza gerek yok.
İlişki de anlayış güven saygı varsa ve mutlularsa başka insanlara söylenmemeli bence
@Fatma911 vay güzel
İlişki içinde ki kavgaları kendi aralarında halletmesi ve erkeğin hanımcı olmasi
Ortak beklenti
Ortak çıkarlar
Ortak hesap
Ortak ev işleri 😂
Çok makul 😂
Mutlu ilişki diye bir şey olmaz. Toksik ilişki yaşanır ilişkidir sadece.
Sevgiyi ve saygıyı bozmazsan , aşkına da değer katarsin. Yaşadığın her andan da mutluluk duyarsın
Her konuda dürüst davranmak en başta belki ufak kopmalar olabilir ama atlatılırsa mükemmel bir ilişki olur
Otoseksüellik😄
Hahahah bence de bu en mantıklısı sanırım 😂😂😂
Kadının haklı olduğunu söyleyeceksin sksmzkks
Sadece söylemekle kalırsanız geçmiş olsun büyük dertler kapıda dhdh
Ne yapalım ayaklarına mı kapanalim skzmkz
Benim lafımı dinlesin çok mutlu oluruz sshdhjjs
O da çok sıkabiliyor güzellik nereden biliyorsun diye sorma sbsbdjf
Onları değil ya bizi sıkıyor abdbd
Yemek yapmayı bilen etli butlu bi kadın
Tabi bu da bir tercih 😅
Ölculu olmak, asil olmak
Saygı dürüstlük farkındalık ve şükür
Karşılıklı anlayış, iletişim, güven
her ortamda uyum
Kapidan girer girmez...
Erkeğin herşeye evet demesi 🤣
Bu sırrı veremem , üzgünüm.
Saygı sevgi güvennn
Öncelikle saygı
Bana göre mutlu bir ilişki yok 😂
Taraflardan birinin saf olması (:
Yılmışız ağam
Karşılıklı anlayış
Sadakat, bağlılık, anlayış.
Bence gerçek sevgi gerisi boş
Sadakat güven
Bunlar çok genel söylemler, daha kişisel bak şuna bayılırım dediğin bir şey yok mu
Anlayış ve tevazu
Benim senden aldığım enerjiye göre senin partnerin böyle minnoş, bıcır bıcır bir şey olmalı bence 😅
Olur olur kankam benim hislerime güvenebilirsin bu konularda ahdhfj çok uzak görmüyorum ben
Sen de öyleee 🌸🤗
Güven. Saygı.
Sadakat, güven, saygı, sevgi, şefkat, vicdan
S a d a k a t güven.. 🙂✋🏻
Güven ve sadık kalmak
Saygı , dürüstlük
O ne
Saygı sevgı hoşgörü
Cinsellik.
Seks
güvenmek ve ilgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?