Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sokakta öpüşenlere çok kızıyorum arkalarından bune ahlaksızlık terbiyesizlik Bak sevgiline sarılırsin bunu anlarım hadi yanağından saçından öp ama dudaktan öpüşmek nedir madem yapacaksıniz kimsenin görmediği yerde olsun etraf da çoluk çocuk da geçiyor hoş değil yani bir sevismedikleri kalmıştı onu da görmeyiz umarım
38 Yorumla
Soran1 yılCidden ayıp
Soran1 yılEn iyisi görmezden gelmek
Soran1 yılO hallerini hiç hoş bulmuyorum. Edep, ahlak, mahrem diye bir şey var. Dikkat etmek gerekiyor. Onları o hâlde görmek zorunda değiliz.
Soran1 yılMaalesef :(
En İyi Cevaplar
1 yılEvet doğru. Öpüşen çiftleri dövmeliyiz. Ama sokakta bir kadın bir adama şiddet uygularsa tepki vermemeliyiz (!) Çünkü öpüşmek kötü, dövüşmek iyidir. Türkiye kültürü böyle saçma işte. Feminizm yüzünden oluyor bütün bu erkek düşmanlıkları. Sırf kız arkadaşımı dudağından öptüm diye biri tepki verirse döverim onu
10 Yorumla
1 yılGörsem kafamda hayaller kurardım rahatsız etmezdim aşka saygı gösterilsin
10 Yorumla
1 yılYani İçimden kötü düşünürüm ama belli etmem
12 Yorumla- 1 yıl
Tskkkkk
Soran1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılTepki vermiyorum ve görmezden geliyorum.
Aşırıya gittiklerinde zaten çevreden tepki görüyorlar. Sonra haberlerde izliyoruz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır beni ilgilendirmez bakmam ve uğraşmam görmezden gelirim. sonra bizi linçliyorlar
39 Yorumla
Soran1 yılHe barış 🤣 sonra biz suçlu oluyoruz. Kendileri sokakta her haltı yerken bir şey yok jkhj
- 1 yıl
Aynen sokak da sevişiyorlar ama biz sadece uyarınca geri kafalı oluyoruz 🤣 sdsdf
Soran1 yılAdaletli bu sorarım sana 🤣
- 1 yıl
Nasıl :D
Soran1 yılBilmiyorum İşte orasını hahah
Soran1 yılAdalet mi bu? Diyecektim yanlış yazdım 🤣ani gaza gelmiş olabilirim.
- 1 yıl
ha tamam şimdi anladım dedim ne diyor anlamadım 🤣🤣
Soran1 yıl🤣🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣
Kızın teki ile oğlanın teki öpusuyor du bina arkasında balkon dan baban geliyor diye bağırdım kaçtılar sjsjs, tepki yaratırım hahahy
67 Yorumla
Soran1 yılEn etkili tepki bu jkjk o anki korku yeter de artar
Soran1 yılHahaha
- 1 yıl
Sesli güldüm😂😂
- 1 yıl
😂🤣
1 yılyahu evileri yok gençlerin, kuytu bi köşeye gitseler basılma riski var.. naapsınlar el ele kol kolayken azıcık ucundan öptüyse.. s*k medi ya. birbirinizi sevin geçler. olan var olmayan var demem ben.. benim yok diye başkaları mutsuz olsun istemem.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Onlar bu işlerın ulu orta yapılmaması gerektıgının bu ulkenın örf ve adetlerının olduğunun sosyal ahlak değerlerıne dıkkat etmeleri gerektıgının farkında degıllerse zaten hayvandan farkları yoktur. Hayvan laftan anlarmı? Komut verırsın alır gercı bunlar komutta almaz
10 YorumlaBazen aşırı gidiyorlar kimsenin özel hayatına karışmam ama bir ebeveyn küçük çocuğuyla parka giyer veya otobüste trende sarmaş dolaş öpüşen sevişenler oluyor o çocuğun halini düşünüyorum ne diyecek annesi veya babası bizde bir söz var ibadette gizli kabahatler aşırı şekilde kucağa oturan kızlar görüyorum kızın üstüne çıkan erkeklerde kimseye bir şey demiyorum yibede
10 Yorumla
1 yılNeden tepki gösterim öpüşebilir falan ama iş seks e gelirse yine tepki göstermem ama zaten o sokakta yapılmaz ama yapılırsa daha iyi mis gibi dkdndndndj
16 Yorumla- 1 yıl
Hiç sorun olmaz geçer giderim birisi laf söylersede laf söyleyeni yumruklarım
Soran1 yılSize de seyir çıkar hkhj herkes ekmeğinin peşinde eyyy dünyalılar jkjk
- 1 yıl
Sanki hiç kimse seks yapmadı sanki kimse p*rno izlemedi herkesin bildiği şeyler
- 1 yıl
Mtngmfnfm
Soran1 yılSokakta da olmaz edep diye bir şey var jhjj
- 1 yıl
Edep denen şeyde ne acaba bende edep yok sjsjsjsj
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Geçen aylarda markette gördüğüm arka reyonlara kaçıp yakınlaşmaya çalışan çılgın çifte sert bakarak tepki göstermiştim
24 Yorumla
Soran1 yılÇılgın değil o arsızlar pühhhhh jljk
Soran1 yıl🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani pek uygun bulduğum söylenemez ama tepki de göstermem şahsen
Napayım bu yaştan sonra ben mi edep öğreteceğim onlara 😂18 Yorumla
Soran1 yılOnların ar damarı çatlamış ne yaparsan yap nafile hkjj
Soran1 yılHahah
Soran1 yılNiye
Soran1 yılSana göre öyle demek ki olabilir 😃
1 yılEdep güzel şey, keşke insanlar edeplice davransalar...
21 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
1 yılAslında tepki göstermek gerek ahlak ve dini açıdan uygun değil. Ama içimden Allah ıslah etsin diyip geçerim sanırım
30 Yorumla
1 yılGöstermem. Herkesin kendi bileceği bir şey. Onun yerine sokaklara tüküren veya çöp atan daha zararlı insanlar var. Bence insanların geneline zarar veren kişilere tepki gösterilse daha iyi olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılBeni hiç ilgilendirmez ama edep adap diye bir şey var ulu orta yiyişme olmaz
110 Yorumla
Soran1 yılİnsanda az utanma olur. Ama nerdeeee tüüü hkhkj
- 1 yıl
bende onu diyorum :))
Soran1 yılBen de onu diyorum işte hahah
- 1 yıl
Sesli gülüyorum bazen yorumlarına lila :))
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣 haklıyım ama gözümüze sokmanın alemi ne arsızlar
- 1 yıl
Artık manevi duygular ülkece gevşedi sokakta el ele dolaşmaya ar ettiğimz günden yiyişmeye geldik. ulu orta ilişkiye girseler şaşırmam :))
Soran1 yılYiyişen yiyişene jkjkj
- 1 yıl
Neyine şaşırıyorsun ki lila sitede yapıyorlar sokakta hayli hayli :)) sevdiğini namusu gibi görebilen erkek azaldı. artık aşk bacak arasında yaşanıyor ben hala iki omuz arasında yaşamaya çalışanlardanım.
Soran1 yılÖyle oldu maalesef
- 1 yıl
o yüzden hiç tepki göstermem yardıma ihtiyaç var mı adamım da demem:))
1 yılTepki göstermem belki ama hoş da karşılamam açıkçası.. Ne o öyle görmemişler gibi..
11 Yorumla
Soran1 yılHiç yani dimi ar damarı çatlamış bunların jjh
Herseyin bi adabı var kardeşim sokak da da yapmayın özel seyler özel kalmalı edepsizce buluyorum bu davranışları
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Bazen çok aşırı davranışlar oluyor.. Mesela otobüste resmen ayakta sevişiyorlar.. Toplum içinde hiç hoş bi durum değil.. Şimdi artık utanmada yok.. Büyük küçük demeden devam ediyorlar
20 YorumlaHerkes kendine yakışanı yapar Edebim el vermez Edepsizlik edene Susmak en güzel Cevaptir banane
50 Yorumlaİğrenç mide bulandırıcı bir görüntü oluyor maalesef tepki göstermek değil kendi hayatları ama kendileri rezil oluyorlar basitlesiyorlar insanlarin gozunde
10 YorumlaAsla uygun bulmuyorum tepki verilmeli evet geçen gün evimin tam karşısında öyle bi manzaraya şahit oldum ki okuldan çıkıp buraya gelmişler resmen çocuk yaştalar midem bulandı camı çarptım bende 😂
10 Yorumla
1 yılGörseldeki etrafta biri varsa rahatlık olmaz edepsizlik olur. Yatak odasını dışarı taşımak saçmalık herşeyin bi adabı olmalı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılİnsanlara açık yerlerde böyle şeyler yaşanmamalı bu öncelikle kendine ve partnerine saygısızlık olur özel şeyler özel bi yerde doyasıya yaşanmalı
20 Yorumla
1 yılÖyhle bir kere denk geldim tamam anladık sevgilin var diyip geçtim yanlarından sonra naptılar bilmiyorum ama ben asansöre biniyordum 😂😂😂
20 YorumlaTepki göstermem ama iğrenerek bakarım. Öpüşeni, elleşeni görmek zorunda değiliz ki. Bunlarin yeri yatak odasi...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Hayır.. Aksine destekleyici olurum. Biz de geçtik o yollardan. Mekan olsa sokakta öpüşüp koklaşmazlar.
10 YorumlaEğer çocukların bulunduğu bir alan ise, mutlaka tepki gösteriyorum. Diğer türlü, kendi yaptiklari karaktersizlik, kendilerini düşürüyor zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakmam yoluma devam ederim. Ama kimisi abartıyor ve bu çok rahatsız edici bişey. Sonuçta sokaklarda çocuklar yaşlılar yani biraz saygı ve edep lütfen.
10 Yorumla
1 yılçok görüyorum da tepki vermiyorum versem haksız duruma düşerim bir şekilde o yüzden hiç hiç uğraşamam
10 YorumlaUfak bir şeyse tepki göstermem ama işi ileri boyutlara taşıdılarsa ya bakışlarımla belli ederim ya da aile var burada diye bir uyarırım
10 YorumlaTam tersine, yalnız bırakmak isterim. Hatta başkası tepki gösterirse diye savunmak için tetikte beklerim.
10 Yorumla
1 yılsevgililerin tatli bi an yasamasina karisana kadar sokakta öldürülen kadinları korusaydi bu millet bu kadar haysiyetsizlik olmazdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılgöstermemde ayıp onlar bilmesi lazım yani tamam genckken bizde öyle cahilce seyler yaptık ama gerek yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayıp bir şey yaa, tepki göstersemde istiflerini hiç bozmayacaklar, o yüzden karışmamak en mantıklısı, kendileri düşünmesi lazım bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılyurtdisinca icine girerken otobuste sahit oldum. sitersen mudehale et. g. ot korkusu sarar elinn siyahisi erkek kadin dinlemez...:)) birde mastürbasyon yapan kadina sahit oldum. istesem bende dahil olurdum ama o an cunup gezmemek daha iyiydi.
00 Yorumla Beni ilgilendirmez. Haddime düşecek konu değil.
Mutlu olsunlar yeter, onlar sınırlarını bilir.
Bilmeyeni de dövmek, bağırmakla olmaz.
Bu bana göre bir fikirdir...
Ne diyim koskoca insanlara.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir tane adam vardı ya videoda poşete su doldurup tüm iman gücüyle öpüşen çocuklara o poşeti atıyordu büyük ihtimalle öyle yapardım sdmkxörfdx
30 Yorumla
1 yılSoğukkanlı olurum. İcabında polise ihbar ederim, gereği yapılır🍎💎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yıltepki göstermem ama sevmiyorum böyle şeyleri çok fazla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u 1 yılÖpüşmelerine karşı değilim. Görmezden gelirim.
10 Yorumla Gösteririm geçen bir şehre gittim yiyişen yiyişene eve gidin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılGösteririm kime neyi sergiliyorlar edep diye bsy var.
10 Yorumla
1 yılNe zaman bitirecekler diye izlerim orası kesin sokaktada kemrismesinler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır göstermeye sen kimsin derler ahlak bekçisi biz olamayız olgun insanlar
10 Yorumla Rahatsız edecek seviyedeyse uzaklaşırım oradan bir şey söylemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeni etkilemiyorsa banane. İlişkiye bile girseler beni bağlamaz. Milletin namus bekçisi değilim.
10 Yorumla
1 yılGörmezden gelir giderim
Yuh mk bizim zamanımızda belediye çalışanları yan yana oturuyoruz die laf ederdi millet çocuk kazanıyor bsi diyen yk deyip geçerim10 Yorumla
1 yılBoka bak derim net 😂
15 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣
- 1 yıl
Hak ediyorlar 😂
Soran1 yılSonuna kadar hem de jljkj
- 1 yıl
😂😂😂😂😂
Soran1 yıl🤣❣️
One öyle sokak köp.. Gibi insanda akıl izan olur biraz tepki göstermez isen sonunda yılan büyür birgün senide sokar
10 YorumlaCık cık cık😀😀
15 Yorumla
Soran1 yılAyıp beeee 😅 Allah sizi bildiği gibi etsin inşallah
Soran1 yılYok anam Yok 😅 millet iyice yoldan çıktı daş yağacak kafamıza püüühhhh
Soran1 yılHe bize ne? Edep güzel şey ama ben bunlar kadar edepsizlik görmedim hkhkj🤣
Öpmek, sarılmak hadi en kötüsü kucağa oturmak göz yumulur ama bariz elleşmek hoş durmuyor
10 YorumlaUmrumda değiller. Ama yakında açıkça zina da ederler sokakta.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Yok beni bağlamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler ile sevgili 😍 olup kendini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandıran o.. bu kızlar ne halt yiyorlarsa kendi evlerinde yesinler
20 YorumlaÇizgiyi aşan seviye olmadıkça sıkıntı etmem
20 Yorumla
1 yılUmursamam. İsteyen istediğini yapar. 😀
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılTepki göstermesem de çok rahatsız oluyorum şahsen
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok iğrenç bir görüntü ama tepki göstermem
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Kimseyi ilgilendirmez ya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGöstermiyorum, görmezden geliyorum.
20 Yorumla
1 yılYok gariban işte napim
10 Yorumlaİmkanları olsa sokakta yapmazlardi bence
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem