6 senelik ilişkimi bitiriyorum nasıl bir bitiş finali yapayım?

6 senedir devam eden bir ilişkim var ama kız arkadaşım iki sene önce birden değişti oyuncu olma hayalleri vardi ve çalıştığı bir isyerinde zengin ortamı görünce tetiklendi ve lux takıntısı olmaya başladı. Nereye gitsek memnun olmamaya başladı. Normal bir yerde çay icecez derken ortamı hor görüyor. Ay ben burada çay içmem. Benim gözüm açıldı ben herşeyin en iyisini hak ediyorum demeye başladı. Ben ne kadar mutluluğun pahalılık ile ilgili olmadığımı söylesem de bana karşı tavır aldi ve beni tehdit olarak algıladı. İşte sadece girişi bin TL olan beachler şezlongu 1500 yeme içme hariç olan mekanları bana atıyor buraya gidelim diye. Yok filan kişiler gitmiş bizde gidelim diye. Diyorum parayı ben veriyorim sen olsan gidermisin öyle yere verirmisin diyorum. Yok diyor ama bana gelince neden kendine davrandığın gibi bana adaletli davranmıyorsun diyorum? Kısacası onu hiç bir şekilde memnun edemiyorum. İşte bana biz farklıyız demeye başladı ve uzun süredir yalan konuşuyor. Evde olmadığının bildiğim halde evdeyim diyor veya arıyorum o an hiç açmıyor. Şarjım beş diyor. Tamam açma ss at bakayım sarjina diyorum oda yok. Sanki böyle sığıntı gibiyim. Evet neden ayrılmadın diyeceksin. Çok çabaladım 5 psikolog ile konuştum kendisini de konuşturdum ama çare olmadı. Buluşmaya çağırıyorum bı bahane buluyor. Durumlardan ötürü yalanlarından ötürü sinir oldu beynimde bağırıyorum. İşte senden korkuyorum o nedenle gelmiyorum veya yorgunum veya başka bişey buluyor. Nihayetinde başka bir sebep ortaya atarak ikna ettim. Kendisi su an yolda. Ayrılacam. Buna ne diyeyim böyle içine ömür boyu ağır bir taş gibi otursun. Gerçekten bir baba sevgisi gibi yaklaştım ona fakat sonuç alamadım. Psikologlara bu kadar para verdim dedim. Sen git onlarla konuş bide verdiğin paradan söz ediyorsun diyor. Bende paranin lafını yapmıyorum sadece durumun ciddiyetini anla diye rakam belirttim dedim. Yani hem bir manipüle hep bir hedef şaşırtma. Yalan dolan özentilik gerçekten kopuş ne desek var. Buna güzel bir ayrılık konuşması yapmak istiyorum. Yardımcı olun

6 senelik ilişkimi bitiriyorum nasıl bir bitiş finali yapayım?