6 yıllık ilişkinin sonuna gelmek?

6 yıl önce başladığımız ilişkide iyi ve kötü birçok anı biriktirdik. Zor zamanlarımızda birbirimize destek olduk öncelikle bir tarafı kötülemek veya yermek gibi bir amacım yok sadece yaşadıklarımdan bahsedip farklı fikirler almak istedim, şimdiden teşekkür ederim.
Son zamanlarda yaklaşık 2 aydır falan kendimi ondan uzaklaşmış hissediyorum. En öfkeli anlarında sustuğum onda küfür ve hakarete katlandığım, insanların içinde sırf konsere gitmek istedim diye azarlandığım günler oldu. Tüm bunları öfkeyle yaptıktan sonra kendini affettirip bir şekilde yola devam ettik. Şimdi diyeceksiniz ki bunca zaman neden bekledin neden sabrettin. Bağlılık mıydı sevgi miydi yoksa ilk kez bir erkek arkadaşla birlikte vakit geçirip özgürce yaşayabildiğim bir ilişki olması mıydı bilmiyorum, pek çok sebep sayabilirim ama benim için ilkti ve unutulmazdı ne zaman uzaklaşsam hep onu geri istedim. Ayrıca bizim ilişkimiz ilk yıl beraber aynı üniversitede geçse de sonra benim başka bir üniversiteye geçişimle uzaktan ilişkiye döndü mezun olana kadar 2 faklı şehir arasında mekik dokudum ve onun gelmemesini son zamanlara kadar çok sorun etmemiştim çünkü önemli olan kimin geldiği değil görüşebilmekti. O 6 yıl boyunca beni görmek için sadece 3 kez yol gelmişken ben sayısını bile hatırlamıyorum. Normal mi onu da bilmiyorum. Benim mezun olmamla birlikte bazı şeyleri farketmeye başladım son 1.5 yılda sadece beni görmeye 1 kez geldi ve son 7 aydır da hiç görüşmedik, bu görüşememenin üzerine sosyal medyalarımızdan en azından ilişkimizin görünebilmesi için 1 tane fotoğrafımız olmasını istedim onu da reddetti. Zaten bu süreç içerisinde çalışmadığı ve önünü göremediği için son 4 ay boyunca sürekli ayrılıp barıştı. İşte bu ayrılıp barışmalar başladığında ve işim yok seni peşimden sürüklemek istemiyorum söylemleri başladığında kafamda şimşekler çakmaya başladı. Son 1 aydır devam etmek isteyip istemediğimi düşünmeye başladım ve ayrılma kararı aldım. Yaşanan pek çok acı ve tatlı olay var tabiki...
Güncellemeler
+1 yıl
O yaptıklarından pişman olduğunu ne istersem yapacağını söylüyor ve benden ayrılmak istemiyor ben bu fikrimi ona söykediğimden beri eski halinden eser kalmadı.
6 yıllık ilişkinin sonuna gelmek?