İlgimi çekiyor kızlar, ama emin değilim. Bunu nasıl anlayabilirim? Böyle olan var mı?
Ve kendimi suçlu hissediyorum böyle olduğu için.
İlgimi çekiyor kızlar, ama emin değilim. Bunu nasıl anlayabilirim? Böyle olan var mı?
Ve kendimi suçlu hissediyorum böyle olduğu için.
Hayır bu durum normal değil. Normal diyenler de anormaldir. Kızlar kızdan etkilenmezler fıtratı buna uygun değildir. Fıtratı bozuk kimseler ancak bunu normal görürler. Sen bu düşünceni yenersin ve hayır ben bir kızım ve kızlara ilgi duymamam gerek diyerek bu düşünceyi vesveseyi atman gerek.
Nasıl peki
Bu şeytanın vesvesesi ve ben kızım şeytana uymayacağım ve bu düşünce benim fıtratıma uygun değil diyerek bundan kurtulmalısın. Her aklına bu düşünce gelince bunu söyleyeceksin kendine.
Bana da oluyor bazen ama cinsellik yaşama istediği değil güzel özellikle sportif, düzgün fizikli kızları görünce bakmak hoşuma gidiyor. Beyaz ten de ilgimi çekiyor lezbiyen değilim biseks miyim emin değilim deneyimim olmadı.
Pilates hocam vardı 3-4 yıl önce doğal kızıl ve hafif çilli beyaz tenliydi çok güler yüzlü ve tatlı bir enerjisi konuşması vardı. spor gününü heycanla beklerdim. Tabii ki hiçbir zaman bir şey fark ettirmedim, bir beklentim de olmadı ama artık ben de yavaştan utanmaya başlamıştım suçluluk duygusu da vardı gözlerin kaçırıyordum sonra bıraktım daha farzla dayanamadım
Canım, önce bir derin nefes al. Kendini böyle bir durumda suçlu hissetmen gereken hiçbir şey yok! Duygularımız ve hislerimiz, bizi insan yapan en özel şeylerden biri. Hemcinslerine çekim hissetmen oldukça normal ve sağlıklı bir şey. Kendinden şüphe etmeden, acele etmeden hislerini keşfet.🙂
Bunu anlamak için kendine zaman tanıyabilirsin. Belki hoşlandığını düşündüğün birine karşı hislerine odaklanabilir ya da bir sohbet içinde nasıl hissettiğini keşfedebilirsin. Aşkın hiçbir şekli kötü ya da yanlış değil, sadece senin için en doğru olanı bulmaya çalışıyorsun.
Unutma, burada hepimiz bir şekilde aşk keşfindeyiz. O yüzden yalnız değilsin.❤ Kendine nazik ol, bu yolculuk senin! Peki, hiç hoşlandığını düşündüğün biriyle konuşmayı denedin mi? 😘
Cevap
11Cevap
kendi içinizden geleni yapabilirsiniz
Aslında hoşanla anlamında değil sevişme seks ve heyecan anlamında çekiyorsun bu harika bişey bende öyleyim devamlı sevişme ve okşama dillemek istiyorum
Ben de öyle
Konuşmak ister misin?
kız olsam yine kadınlardan hoşlanırdım kadınlar harika varlıklar
Hakxhqkhxmandnwns
kız olmak vardı :)
Abla bende kızlara ilgi duyuyorum hiç de suçluluk hissetmiyorum
Ben hissediyorum ya
Nedeb
Strapon yiyen mi olmak istiyorsun yoksa bir kadını strapon ile beceren mi?
Bence lezbiyen olma. Herkes sana nefret besler. Ayrıca bu tür ilişkiler Kuran'da ap
açık yasaklanmıştır.
Bilimadamlarına göre heteroseksüel koz yok zaten
Yok be öyle değil
Seviye 2 lez loading :)
Hayır🥲
gozlerin yari acik cok uzuldugun yok :) denersen anlarsin
Anlamadim
Lezsin, kabul et artık
Of hayır
Öylesin öyle
Dokunmak öpüşmek istiyorsan öylesindir
Evet istiyorum