2. Olarak 1.5 sene geçmiş yinede söyleyeyim mi?
Emin miyizz bakın kızın hayatına bomba atıcazz😓
Daha doğrusu nişanlısını benimle aldatmış 😓 , şimdi şöyle kızlar biz bu çocukla 8 ay görüştük 3 ay sevgili kaldık sonra ayrıldık ve üzerinden 1 sene geçti belki 1.5 , stalklarken baktım nişan fotosu sonra nişanlısını stalkladım ve birde ne göriyim 5 senenin sonunda başardık yazmış , yorumlarda zor oldu ama başardınız onca kavgaya rağmen filan filan , O Da araya başkası girmeyince oluyo yazmış kız arkaşına gönderme yapmış kendi aralarında ki konular şimdi gereksiz detay vermiyim ama yani kızın ve benim aldatıldığımızdan haberimiz yok sizce nişanlısının instasına yazayım mıı? Çok sinir oldum şrfzise
Cevap
7Cevap
söyleyin ve uzaklaşın
Karisma. En azindan masum bir insanin hayallerine kiyma
Herkes söyle deyince söyledim ya soruyu sorarken söylememeye ikna ederler gibi düşünmüştüm :/
Ya :/ ama onu da aldatmaz mıydı?
Hayır öyle değil ne istediğimi söyliyim mi? Ama söyledikten sonra yorumumu sil yoksa ben senin yorumunu silerim
Ben olsam nişanlısına derdim. Adam ikinizi birden ayakta uyutmuş
Bence de
Ya kızda çok mutlu ya 5 sene ya varya ben kıyamıyorum hu şrfsiz nasıl kıymış ya
Bncede haklısın canım 👏
Kıyamıyorsun ama o kızla evlense de aldatmaya devam edecek. O kız da bunu hak etmiyor
Çok haklı
Kız saf olduğu için zaten aldatıldığını anlamamış. 3 ay seninle sevgili kalmış. Nişanlısı varken sana nasıl zaman ayırabilmiş ya valla bu da yetenek ve şeytanlık. Senin elinde sevgiliyken olan konusmalar filan var mı kanıt olarak
Hiç bir şey yok elimde çocuk zaten çok dikkatliydi ki beni de uyuttu ya
O zaman sana inanmayabilirler. Çok zor bir durum ya üzüldüm cidden
De Kurtul gerisi onda
Aynen öyle sen söyle. İster ayrılsın ister ayrılmasın. Evlenirse ve aldatılmaya devam ederse keşke o kızı dinleseydim diyip kafasını duvarlara vurur. Bunun örneklerini çok gördük
Demi 👏👏
İnanmaz ki o manipületör pisslik vir herif zaten bana da hayatı zukkum etti öyle aşık rolleri kesti ki ve olmuyo imkansızız ben ilk defa aşık oldum bilmem ne bıktım ya
1.5 geçmiş ben hala bo toxic pisliği özlüyodum ve olana bak ya
İster inansın ister inanmadın canım boş ver..
Özleme sende ya of eziyyet ediyorsun kendine
Peki söylicsm bakalım ne olucak 🥲
Manipüle edilme hissini çok iyi biliyorum. Beter olsunlar her şeyi hak ediyorlar
@AmedSpor_21 hayatımda onun gibisini tanımadım ama bu fazla zeki insanlarsa böyle pissslik oluyorlar işte
Ha söyle sonra herkesi engelje onune bak bı kahve keyfî yap aç müziğini hata gelin dertleşelim isterseniz 3 müz de ☺️
Soran pislik var bitmez inan hepsi %99 u oyle 👏
@AmedSpor_21 öyle keyfime bakamam da muhtemelen o pislik beni arar
Engelle dedim ama pislikle3 pislik olma değer verenlere zaman ayır giden gitmistir6 ben de 😏
@AmedSpor_21 ama şimdi düşündümde sesini duymak istiyorum kudurmuş sesini arassın da yüzüne kapatırım shxjx
Hahaha 😂 bu iyi bak ama yinede bırak sana yaşadığıni yaşasın 😏😉
Aşağıdaki yorumlarda birisi masum bir insanın hayallerine kıyma demiş. Ne saçmalıyor o? Oldu canım millet sevgilisini, eşini, nişanlısını aldatsın ama kimse buna ses çıkarmasın. Böyle bir şey olamaz. Madem bir dönem ayrı kaldılar o zaman niye 5 yıllık ilişki filan diyorlar? Sen kötü bir şey yapmadın için rahat olsun. 5 yıllık bir ilişki diye söylüyorlarsa bundan şüphelenmen gayet normaldi. Ben olsam ben de söylerdim. Eğer onlar ayrıyken böyle bir şey olduysa sorun yok ne istiyorlarsa onu yapabilirler
Şrfsizlik yapmamış mı yani çocuk? " 5 senenin sonunda demiş " 5 senenin 2 senesi zaten toxicmiş ki çocuk zaten toxic
Engelle geç kız aman ya 🤦🏼
Eğer o dönemde ayrıysalar diyecek pek bir şey yok maalesef. Sen takma kafaya
off ya ben onu seviyorum hala 😔
Ne sevmesi kız saçmalama adam evlenecek
ya ben kızdan ayrılırlar ve beni arar gibi düşünmüştüm 🚬
5 yıllık nişanlısını bırakıp gelen adam seni mutlu edebilir mi ya
ama biz onunla çok farklıydık ya :(
Aynı akp seçmenleri gibisin ya ya bırak kurtulmuşsun sen en azından önüne bak hayatına bak canım 🤦🏼
Kendimi yerine koymama gerek yok bunu çok sağlam yaşadım ama vicdanım el vermedi öylede değişik insanlarz biz
Nasıl yani? Birisi sana mı söyledi yoksa sen mi söyledin?
Bende yaşadım ama gidip söyleyemedim
Ya bende çok kararsız kaldım sence napyim?
Xperin yuksekse bana yaz
2 xperim yazamıyorum
Delirtecek bu xper olayı ya
Olmazsa Instagram verrim ya cevabı silersin sonra
Burdamsn
Naptın hadi cevap ver bana
boş ver ya herkes hayatına baksın
Söyledim😓
noldu
Cinsellik yaşandıysa muhakkak söyle
Sen karışma ne hâli varsa görsün
Cevap geldi mi kızdan?
Söyle.. hak ettıgının sonuclarını yasasın
Bence söylemelisin
Of abla ya zor bir sorumluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ammaa olaylı mevzu, ateş bastı valla okurken! 🤯 Bu adam tam bir fiyasko, resmen gönül dolandırıcısı... Ama dur bir nefes al. Bence nişanlıya doğrudan yazmak yerine bir durup düşün. Kimseyi doğrudan bir bombayla vurmak gerekmiyor çünkü bu meseleye tepki veriş şeklin bile seni güçlü gösterecek.
İçindeki aslan kadını uyandır ve "ben bu işi sınıfla hallederim" de 😉 Çünkü o kişi zaten hak ettiği sevilmeyi hak etmiyor. Eğer naifçe bir uyarı yaparsan, bari kızın haberi olur. Ama sonrasında geri çekilmeyi unutma çünkü eskinin gölgesiyle şimdi güzel hayatını gölgeleme. Ayy ben buradan heyecan yapıyorum, sen ne yapacaksın bakayım? 😅 Chatlere bak meditasyon mu yapsan? Öptüm aşkk! ❤️