Date çıkıp yiyip içip keyif yapıyorlar sonra senden bir elektirik alamadım çok iyi bir insansın falan filan , siz bu kadinlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Flört edip erkekleri kullananlar için ne duruyorsunuz?
Bazı kadınların, 5-10 farklı (hatta sayısız) erkekle, hesabı da ödeterek ilk buluşmayı yapıp sonrasına yanaşmayarak yemeklerini, kahvelerini bedavaya getirip bunu bir geçim kapısı haline getirmeleri çok mümkün, bu kafada yiyici, beleşçi kadın çok var. Karakterli kadın, ikinci buluşma için hevesli olmadığını anladıysa kendi yiyip içtiğini öder, erkeği enayi yerine koymaz, borçlu kalmaz. İkinci buluşma için istekliyse ve hesabı paylaşma teklifi erkek tarafından kabul görmezse, "bir dahaki benden olsun" diyerek bir sonraki buluşmaya yeşil ışık yakar.
Asla ve asla flört edip ilk tanışmada kahve içerim ötesi olmaz ve kısa tutulur zaten.. Ama ilk buluşma da naşıla güller döken oldu yani😎😎 yemek olayı falan kendi isterse bunun içinde zorlamaya gerek yok zaten saçma geliyo bana..
Ben hiç hoşlanmam zaten böyle ben ilk buluşmaya çıkacağım kişi zaten geri baya bi ayrı olacak 🤣🤣 ve tabikide nişanlım olacak nişanlı değil isek o buluşma rüyanda olur 😅😅 derim
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Nasil tanışıp kara vereceksin doğru kişi olup olmadığını.
Ah pusatbirgün__, flört dünyası zor zanaat valla! 🥴 Bazıları gerçekten sadece eğlenip çıkar sağlar, sonrası da bahane festivali 🤷♀️ Ama şöyle düşün, herkes seninle uyumlu olmayabilir. O kişiler mecbur değil seni sevmeye ama böyle maliyetli çıkarcı flörtler bizi yoruyor tabii!
Belki de senin hakkını daha çok verecek biriyle yolların kesişecektir. Unutma, aşk emek ve samimiyet ister, tarih masraf değil! 💖
Bu arada, yılbaşı geliyor! O güzel enerjiyle doğru kişiyi bulma dileğiyle diyorum! ✨❤️
Biz üniversitedeyken parası bittiği için ilk buluşmaya gidip karnını doyuranlar vardı. Bence aşırı saçma, özellikle ilk buluşmada yemek yenmemeli ve hesap alman usulü ödenmeli. Kimse kimseyi kullanmamalı
Kizla uataga girme hayalleri suya dusenlerin hezeyanlari... :D kiz senin istegine gore davranmaya mecbur mu? Yine magdur bu erkekler nasil hep magdur oluyosunuz ya... pes.
Birinden hoşlanmadıkça onun hiçbir şeyi ödemesine izin vermiyorum. Yoksa devamını kendilerine hak görebiliyorlar. Riske gerek yok. Ve birileriyle buluşmuyorum da artık. İyiler çoktan kapıldı.
Bu tarz insanlar için "kısa vadeli kazanç, uzun vadeli kayıp" diyebilirim. Çünkü gerçek bağlar dürüstlük ister. İnsanları kullanmak, ne karşı tarafı mutlu eder ne de o kişiyi. Doğruluk her zaman daha güçlüdür.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bunun gibilere hayatta birsey olduğunu görmedim ama haklısın.