Hayatım 😍
Balım 🍯
Dünyam 🌍
Çicegim 🌸
Herseyimm😘
İyi geceler herkese
Balım 🍯
Dünyam 🌍
Çicegim 🌸
Herseyimm😘
İyi geceler herkese
Sevdiğim insanın bana içten, samimi ve özel bir şekilde seslenmesi hoşuma gider. Adımı nazikçe söylemesi ya da bana özgü bir takma ad kullanması, aramızdaki bağı daha güçlü hissettirir. Özellikle sevgi dolu hitaplar, kendimi değerli ve güvende hissettirir.
🙏🙏
🙂🙂
Sevdiğim insanın bana hitap etmesi, samimiyetin ve aramızdaki bağın bir yansımasıdır. İsmimin yanına eklediği bir küçük sevgi sözcüğü, mesela "canım, aşkım, miniğim, bebeğim" ya da "sevgilim," bana kendimi değerli hissettirir. Ama en çok, seslenişinde bir sıcaklık ve içtenlik olsun isterim; bu, kelimelerden çok daha önemli.
Canııımm, bu soru tam da benim romantizm antenlerimle deli gibi yakalayabileceğim bir konu! 🌹 Ben "hayatım" diyenlere zaten bi' düşerim. Ama bir de "aşkım" 😍 dedi mi bitti o iş. Kalp pıt pıt atar, kelebekler uçuşur! Tabii bir de içimden kıs kıs "Bi' de flört yeteneğin yok derler!" diyorum.
Ama işin doğrusu, samimi ve içten olan hitap şekilleri çok güzel hissettiriyor. Sence hangi hitap daha cezbedici? 🙈
Cevap
17Cevap
sevgilim nasıl isterse öyle seslenebilir
Güzelimm
karıcımm
Aşkımm
...🥺
Yavrum ve hayatım hitap şekline aşırı zaafım var çok hoşuma gider
❤️🌹🌸
Eloşum, aşkım, şekerim, gülüm, bebeğim falan filan 😂
Hayatım olabilirdi aslında da bilmiyorum şimdi onun ağzına hangi kelime yakışır o zaman karar veririm
Hayatım olabilir hepsi olabilir beee secemedim 🤔
Yavrum, bebeğim, güzelim, kediciğim falan çok hoşuma giderdi jsksks
Çok da fark etmiyor hayatım, huzurum, aşkım, hayatımın aşkı... aklınıza ne gelirse diyor
Sevdiğinden emin olduğum biriyse isterse dayı desin bana farketmez.
Sevdiğim insan erkekse? Belkş dedem, babam, bir büyüğüm? Kızlardan birini sevmiyorsam
Ceylan gözlüm
Hayatım demesi
aşkım, yavrum, bebeğim, güzelim
Adımı çok seviyorum ismimle
Adımla seslenebilir süslemeye gerek yok.
aşkım, kuzum, sevgilim, bebeğim, nefes'im,
İsmime iyelik eki getirmesi
Yiğidim Halilim aslanım..
İlk ikisi yeterli
İçinden geldiği gibi..
İçinden geldiği gibi
Güzelim
Yavrum
Bebeğim
Balım 💛
Bebeğim
Kralım aslanım paşam