Doyumsuz
Maymun iştahlı
Görgüsüz
Öyle biri olmaz olsun

Sevgilim yok ama olursa içimden geldiği şekilde hitap etmek isterim. O an içimden nasıl gelirse nasıl seslenmek istiyorsam öyle seslenirim, direkt isminle seslenmem direkt isimle seslenirsem bir problem var demektir fazla resmiyete girer 😄 Şekerparem, canımın içi, değerlim, bisküvili pastam, ömrüm, kadınım, can parem, hayatım, hayatımın anlamı, aşkım, böceğim, çiçeğim, gibi kelimelerle hitap edebilirim şu an bunlar aklıma geldi. Canım da derim ama çok sık demem herhalde çünkü canım kelimesini herkes herkese kullandığından samimiyetsiz geliyor.
Sevdiğim yok ama olursa bilemiyorum tüm güzel sıfatlardan kullanırım galiba ya da onunla aramda güzel bir anı falan varsa onu çağrıştıcak şeyler falan olabilir.
Güzel olan her kelimeyi söylüyorum değişiyor genellikle bebeğim/bebiş ve aşkların en güzeli diye hitap etmeyi seviyorum 🤗
Rica ederim abisisi
Siteye buna benzer soru sormak için girdim ve senin sorunu gördüm tevafuka baksana 😂. ballll aşk canısı derim ya da isminin sonuna mmmm ekini getiririm ama en çok bal küpüm benim oys hanimis benim can icim vs amaaaa amaa diyemiyorum işte 😂😂
Sjsfsfd😂 her canlı karşılıksız aşkı tadacaktır der ebruli
Hxjdj hayat kuzuş yapacak bişi yok 😂bu arada ayın 12 sine az. Kaldı aklımda😂
Tabi ben sana ne dedim kutlayacağım dedim demi kfjfj
Hdhdh sakin kuzuş arada mesafe var ndjdjd çok bekleme ama bir pasta keseriz jdjdj
Hdjdjd ben hatırlasam yeter kız kckfkfjfjjfkfj
Bu kızlar bir birlerine mi yürüyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum😂😂🤩
Engelledim küfür ettiğim yorumu kaldırsana moderatör olmaya çalışıyorum eğer onu görürlerse olamam🧚♀️
Cevap
51Cevap
Kirpim zürafam var genelde.
Klasik sözler de oluyor tabiki. Bebeğim, canım, hayatım, herbişeyim, Aşkım ve bitanem gibi gibi.
Hahah Reşat pişti mi olduk :D bebeğim, tatlım, aşkım, yârim, erkeğim ve adamımmm
şu an gerçekten koptum, kendi kendimi bile eğlendiriyorum tövbe est. Reda* yazacaktım
Valla bu soruyu kimseden bakmadım😟
Djdjdjjdjd redadan reşat sosiden sosis nfjfj
Puahah :D çok güldüm ya
Bende diyorum allah allah hdhhs Reşat kim😂
Bende dedim kim bu Reşat :D nerden girdi cümleme
Jdjdjdj hakkat reşat kiiim 😂
Şey yok mu işte Reşat Erkek ismi bir de Reşat altını var 🤪
Reşat nuri güntekin ksjsj
Hahaha muhabbete bak :D yanlışlıkla araya karıştı o işte
Aşkım, birtanem, canım, hayatım, papatyam vb. Birçok kelime ile hitap ederim.
Önceden o hayatımdayken genellikle isminin sonuna aitlik eki eklerdim. Mesela işte bir isimden örnek vermek gerekirse "Senam" derdim. Bazen arım, balım, peteğim diye uzar giderdi ama genellikle ya ismine aitlik eki eklerdim, ya da sevgilim derdim.
Bebeimi cok kullanıyorumm🤔
ismini söylemeyıde severım sonuna m ile😂
ama tabı s alak ap tak man yak yak eşek ve eşek sevimlisi demek varken ne gerek var bunlara aşkısı djdjdjd
Klişe haline gelen hitapların dışına çıkarım. Daha galaktik daha mitolojik bazen de eksantrik ifadeler seçerim. Hatta seçerdim demek daha doğru olur.
Ben hacı diyorum...
Çünkü bir gün dua yerine geçer de Allah kabul eder de hacı olmak nasip olur diye
Düşünerek de sevgi sözleri söylenebilir ve anlaşılır ve anlaşıldığına dair takır takur ses gelir ya da kedi aşağı da miyavlar 👽
Genelde bebeğim, canım, tatlım vb.
Ama ben "Ponçiğim" demek istiyorum her ne kadar bu kelimeyle çok bağdaşmasa da 😅😂😂
Ona özel takma isim bulurum ya da aşkom, çikolelettam, mikimausum, pıtırcım, koçum, aslanım gibi sözler.
Bu konuda yaratıcıyımdır. Mesela pek aşkım demem çok klasik. Daha şiirsel ve kulağa hoş gelen ona özel şeyler derim.
gülüm, gülüm benim, canım, canım benim, yavrum, canısı, canımın içi, çiçeğim, güzelim arasıra da nadiren bebeğim derim.
Bebişim
Bebeğim
Erkeğim
Sevgilim
Genel bu şekilde
Eski sevgilime benim küçük hayat kadını derdim inanılmaz derecede hoşuna gider di
Ruh halime göre benimde önceden bilmediğim güzel sözcükler kullanırım.
En başından beri hayatım diye sesleniyorum
Geçen gün adıneydi yaa diye düşündüm😅😅
Aşkım, canım demeyi çok istiyorum ama olay yine abi, şşt, pşşt tarzına dönüyor
Kendime özel hitap bulurum sanırım sıradanlık bize yakışmaz
Ben daha yaratıcı olduğuma inanıyorum. Geçmişten birkaç özel aşk terimimi söylerdim ama istemiyorum.
Çıtırım, cillop, ay ışığı değişik ve güzel olur. Aşkım çok banal geliyor.😁
Sevgilimin memleketi de önemli! Mesela doğu akdenizse kebabım, çiğköftem, trakyalıysa ayçiçeğim denebilir 🙂
Creative olmaya çalışırım ama canım benim gayet hoş geliyor

😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Aşkitopoloşkoloşkolotom
Aşkım hayatım bebeğim sevdiğim yarim ömrüm nefesim dünyam hayatımın anlamı...
yaş aktı şimdi gözümden gizli gizli yokkiiii
Mutlaka olur bir gün
ömrüm yetmeyecek olmaz görmeye
Kızın birini çok sevdiğim için ona tatlım ya da canım diye hitap ediyorum
ingilizce kelimeler kullaniyordum genelde.( shimdi yok oyle biri )
: honeypie, baby, sweety boyle ishte
Baby, bebiş veya ismimin sonuna koyduğum gibi isminin sonuna “su” koyuyorum
Bundan sonra başkan müdür hacı dicem
Sevgilim canım bitanem hayatım
Aşko. Ama samimiyet gerektiriyor 😂
İsmiyle hitap ediyorum
Aşkım diyorum ağızma yapıştı
Iki gözümün çiçeği diyorum
O an ne eserse icimden geleni söylerim.
Çiçeğim, bebişim, tatlım gibi şeyler
İsmiyle 😅
Bebeğim aşkım canım şekerim tatlım
ismiyle ya fazla canım cicim sevmem👼🌺💫💭
Sevgilim diye hitap ederim.
Kurt bakışlım, ömrümmm. (Mizah amaçlıdır xd)
Hatun demeyi tercih ederim
Sevdiğim insan mı 🙄😏
Sevgilim yok hotap etmiyorum haliyle
Hayatımın anlamı dersem yeterli oluyor
Söylemem o kadına özel bu Djşdlsld
Aslanım koçum paşam ciğerim
Sevdiğim insan yok olmayacak da
Neye benzediğine ya da ismine bağlı
Sevdiğim insan yok
Osuruk böceği 😂😂😂😂
Pardon...😁
isim kullanırım