Aşk İlişkileri Sevdiginiz kişiye nasıl hitap edersiniz/ediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bana ismimle ve arada tavşanım. 🐰 Güncellemeler+1 yıl "Gız" bunu unutmuşum. Güncellemeler+1 yıl Seni çok özlüyorum. 🐼 Sevdiginiz kişiye nasıl hitap edersiniz/ediyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,9b cevap paylaştı. O an içimden ne geliyorsa 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı. Sevgilim diye hitap ederim 0 0 Yorumla
kendikıymetinibil Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Valla bu hayatta hiç kimseye güvenmeyin cok sevmeyin ondan bir sey beklemeyin çünkü hiç kimse sizin kadar kendinizi düşünemez... 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olursa Hayatım diyeceğim ya kimseye kullanmiyorum ve aşırı güzel geliyor. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hişşş kime diyorum falan🤔 ek olarak canım diyorum bi de sevgimden hep bunlar🤦🏻♀️ 0 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl S.. alak sansürünü unuttum Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İsmi ile dünyanın en güzel ismi onun ismi gibi geliyor 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Adının yanında iyelik ekleri , güzelim ve ona özel bulacağım bir kelime ile hitap ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bebeğimmm Canısıı veya Arım Balım Petegim Derdimm derdim çok eskide değer verdiğim birine birde Canikoomdu 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olursa canım derim 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. GözbebeğimGüneşimKarıcımFalan işte 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıymetlimisss :) 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Aslan parçası 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. aşk diye 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevgilim 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27,2b cevap paylaştı. Minik Marul yaprağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
O an içimden ne geliyorsa
Sevgilim diye hitap ederim
Valla bu hayatta hiç kimseye güvenmeyin cok sevmeyin ondan bir sey beklemeyin çünkü hiç kimse sizin kadar kendinizi düşünemez...
Olursa Hayatım diyeceğim ya kimseye kullanmiyorum ve aşırı güzel geliyor.
Hişşş kime diyorum falan🤔 ek olarak canım diyorum bi de sevgimden hep bunlar🤦🏻♀️
S.. alak sansürünü unuttum
İsmi ile dünyanın en güzel ismi onun ismi gibi geliyor
Adının yanında iyelik ekleri , güzelim ve ona özel bulacağım bir kelime ile hitap ederim.
Ben bebeğimmm Canısıı veya Arım Balım Petegim Derdimm derdim çok eskide değer verdiğim birine birde Canikoomdu
bitanem
canımın içi
aşk
Olursa canım derim
Manyk deli ruh hastası 😂
Genelde yavrum derim
Gözbebeğim
Güneşim
Karıcım
Falan işte
Sevdiğim maalesef yok
Olursa uygun bir lakap buluruz