Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Ona iki çift lafı bile çok görüyorum.
Ama öbürüne bir şeyler söylemek isterdim. Tüm ergenliklerime katlandığı için teşekkür ederdim. Beni yanlış tanımanı istemem gayet olgun biriyim artık. Ergenlik işte derdim :) bir de özür dilerdim. Onu çok bunalttım :)06 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün görüyorum :D hergün bir laf söylüyorum çocuk şişti artık laflarıma 😈😈 vallahi billahi yazık çocuğa , 7 aydır ayrıyız 1 yıl sürdü ilişkimiz. 1 yılda söylediğim bütün güzel sözleri 7 ayda poft ettim :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D iş yerlerimiz yan yana
Cevap sahibi+1 yıl:) ikili ilişkimiz bitsede dost kaldık.. sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl:)) senin aklından geçen birçok sözü biz birbirimize kullandık , 7 ayda.. saçma olduğunu anlayınca sustum.. aslında susmadik sadece durulduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlığını bana teslim ettiğin o zayıf anında sana acımasaydım şu an köpeğim olurdun
21 Yorumla
+1 yılO kadar beddua ettim tutmamış demekki derdim sırıtarak.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yıl:D mm kötü bişi sölememki yaw benle ilişki yasıyacak bırı sacma sapan seyler yapcak bırı olamaz :D buraya kadarmıs derım heralde :D sohbet bıle ederım sorun yok :D
01 Yorumla
+1 yılAy heeeeyt yuu ayrıca fak yu bich Ve son olarak geber köpek. Lanet olsun sana lanet olsun bu sevgim dirin dirin ben seni cok sevmedim hic bir zaman :Ddd once ben pij. Sakinim.
03 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sakinim teşekkürler :)
Insallah bir zaimin eline. dusersinde o zaman anlarsin degerimi
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Bana zaten çok minnettar.. o duygu yeter ona. Hiç bir şey demem.
04 Yorumla- +1 yıl
1 sene sevgilim oldu :) dokunmadım bile. Bitebilir ihtimli üzerine dokunmadım. İkinci el mal vermek istemedim benden sonrakilere. Değişik bir yapım vardır. Hayır kız arkadaşımdan hoşlanmış biz bitirdikten sonra. Konuştum arkadalımla ılımlı baktı. Zaten yapımıda bildiği için dokunmadığımıda az çok tahmin ediyordu. Şimdi telefonla falan konuşuyorum arkadaşımla. İstanbulda'lar ben ise Ankara'da. Burada olsalarda gitmem yanlarına etik olmaz.
Kendin gibi uçkurunun ilmeginde boğulan kadınlara nasip olacaksın
05 Yorumla
+1 yılHoş -çakal :D tabi yazildigi gibi okunmucak ama neyse :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinliklee:D
+1 yılHani beni çok seviyordun arkami döner dönmez sevgili buldun diiiittttt. ... diye gidiyor😂😂
033 Yorumla- +1 yıl
Işte ben de onu diyorum eminim çok sevmiş beni nimissiz
- +1 yıl
Ama şimdiki sevgilisisini çok seviyormus bir mesaj atayım dedim mutlulugumu bozma dedi ya bu kadar çok sevmiş iste
- +1 yıl
Ya işte salak kafam annem de at at dedi gaza getirdi havami aldim😂😂😂
- +1 yıl
oha annemdemi dedi :D işe anne katarsan öyle olur kadın bir oluru var sanmıştır ama safça bir davranış çok hoşuma gitti ;) o çocuk ayıp etmiş, annende acaba ilerisi olur evlenirsiniz filan diyemi düşünmüş normalde annelerin aman kızım ne üzüyon kendini erkek değilmi hepsi aynı filan demesi gerekirdi
- +1 yıl
Ah ah dedim ben anneme de annem anlamadı at bak bir kere de sözümü dinle diyince attım gitti. .. aman boşver o az koşmalı peşinden onların yerine sayıyorum hem geri dön domedin ii akşamlar dedin😂😂😂
- +1 yıl
Inşallah unutursam bulurum birini unutmakta sorun
- +1 yıl
Gördüm demin galiba en zoru unutmak bide benim ilk sevgilimdi:-( 4 yıl surmustu
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Galiba anlasamadik senin yazını okumadan guncellemini okumuştum
- +1 yıl
Nerden göreyim😂😂
- +1 yıl
3 yıl surecekti de zorla 4 yıl surdurdum ama işte ayrılan olunca hep kötü taraf oluyorsun ah ah senin kaç yıl surdu
- +1 yıl
2 yıl ama bir süre tanılmılık filan da var içinde, ayrılan taraf suçlu gibi olsada bilmiyorum ya birkez ayrılmak istediğinde ben şok olarak hatalıymışım gibi davrandım bir süre aradan sonrada tekrar döndü ben hiç üzmedim ama tekrar bıraktı çünkü ben uzaklaşmıştım kim suçlu bilmem onunda hataları vardı kötü tarafı bilmiyorum be oldum sanırım :/
- +1 yıl
Sorma ya aslında bir ilişkiyi bitiren iki taraf şimdi dusunuyorumda biz ne yaptık diyorum çok kötü olacak ama ben bu yarıyıl tatilinde sozlenecektik uni 3 teyizde aileler felan öyle kararlastirmistik çok acı cekiyoruk
- +1 yıl
Bazen donse sorgusuz sualsiz kabul ederim diyorum bazen de asla affetmeyecegim surundurecegim diyorum ama işte unutulmuyormus her sabah uyandiginda insan sanki hersey kötü bir kabus şimdi Günaydın aşkım diyerek mesaj atacak diye bekliyor inan ne bileyim bir insan kaç kere aşık olur hayatinda
- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum biliyormusun hatta duygulandırdın beni, insan değer verip sevdiğinde öyle oluyor çok yakınmış her an arayıp özür diler, mesaj atar şuraya gel konuşalaım diyecekmiş gibi geliyor herzamn birlikte olan biz her derdimize mutlulugumuzu birbirimize anlatan biz nasıl uzaklaşırız diye düşünürken aynı anda asla ulaşılmayacak sonsuza kadar en uzaklaştığın insan oluyor bende yaşadım bunu :(
- +1 yıl
Demi insanada en çok o koyuyor şu hayatta onu en ii ben tanıyorum 8 sene tanıdık birbirimiz i 4 yılı sevgili olduk simdi 2 aylık sevgilisi her an onun kollarında onu seviyor opuyor ama ben bir nasılsın bile diyemiyorum sadexe her guj bana ben iim dese bile yetr bana aslında... sende beni duygulandirdin
- +1 yıl
çok duygusal ve temiz kalplisin ya allah seni senin gibilerle karşılaştırsın, tanışmışlığınız baya varmış ama şuna sevinki yol yakınken dönmüşsünüz bek seni bırakıp başkasının kollarına gidivermiş bu nedir böyle ben sırf eski sevgilim üzülmesin diye sevsemde gidemem başkasının kollarına o kaldırama bu durumu yazık değilmi bıraktım kızcağızı ne kadar zamanda birlikte olmuştuk nasıl unuturum ben onu, sevmiyor bile olsam onunda duyguları var şimdi kimbilir ne düşünüyordur, ben bu kızın yanına gelirken onu ne kadar üzmüşümdür der kahrolurdum böyle birşey yapamazdım ki 5 sene oldu dediğim gibi sosyal medyada paylaştığım şeyleri bile gördüyse ne düşünmüştür diye düşündüğüm oluyor hani
- +1 yıl
Bu kadar ince düşünmez asla ben o salak asiklardanim ben aylirilinca hiçbir arkadaşım uzulmedi kalktilar oynadılar... ama işte çok sevdim 8 ay oldu ama ben hala bir yerimde herseyi yaptım unutmak için herşeyi sildim attım ama olmuyor işte sen sosyal medya paylasimlari diyorsunda adam beni hemen sildi:'(:-( sizin gibi seven çıkar karşıma inşallah bende herseyi unutuyorum ve temiz bir sayfaya baslarim
- +1 yıl
tek gereken senin için zaman başka hiçbirşey çare değil, inşallah çıkar ama benimde yaşadıklarım ilişkilere mesafeli davranmama sebep oldu çok sıcak olamıyor hemen uzaklaşıyorum öyle bir durumda soğuk davranıyorum ama bir kişiyi seversem tam anlamıyla bağlanacağımdan emin biriyle olur zaten, duygulardan anlayan gösterişli davranış ve sözler meraklısı olmayan tutarlı biri ancak beni anlayabileceğini düşünüyorum yoksa hep sorunlar olcaktır aramızda
- +1 yıl
Çok ii anlıyorum seni sırf sevgili olsun diye kimse sevgili olmak istenmez ki olmazdı. .. bende zmn diyorum ve hep susmaya çalışıyorum bundan sonra daha mantıklı biri ile olmak isterim senin dusuncendeyim
- +1 yıl
Insallah
Sana ısmarladığım tostlar haram zıkkım olsun. Eskiden barbie bebektin şimdi şişme bebek oldun !
11 Yorumla
+1 yılArada mallıklar yaptım doğru ama. Seni gerçekten çok seviyordum be :)
11 Yorumla
+1 yılHakkimi helal etmiyorum demistim cocukluk etmisim hakkimi helal ediyorum derdim
04 Yorumla- +1 yıl
Dedim artik ta 15-16 ay oldu ayrilali arasam helal ediyorum desem mi yoksa ettim gitti haberi olmasa da olir mu acep. Arasam yanlis anlar diye korkuyorum. Hani unutmamis bilmemne
- +1 yıl
Haklisin bir mesaj yeterli olur sagol
+1 yılZarımı son kez senin için attığımda, hiç bu kadar büyük bir kumar oynayacağımı düşünmemiştim..
02 Yorumla- +1 yıl
Oha ya ;/
Beni bıraktığın için teşekkür ederim hayatımın aşkını buldum :)
07 Yorumla
+1 yılBenimde 6 yilik bor ilişkin vardi 1 ay önce bitti iste ne derim ne diye bilirimki yo aslında diyecek çok şey var bir tanesini diyeyim bari
HERSEYİN BİR BEDELİ VAR!!!01 Yorumla
+1 yılyüzüne tükürmek isterdim yaşattıklarının aynısının başına gelmesi dileğiyle şerefsiz piç derdim
01 Yorumla
+1 yıl" Bende bıraktığın izlere merhaba de." demeyi isterdim..
018 Yorumla- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Yazdığım bir metnin sadece ufacık bir kısmı teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ah onlar sahibini arıyor :))
- +1 yıl
Ahh o durumu ben yaşadım :D bu yüzden telefon ya da bilgisayardan girip üye oldugum sitede yaziyorum. Çoğunluğu paylaşmıyorum su ana kadar iki kez paylastim. Diğerlerini sadece ben görüyorum orasi daha güvenli :)
- +1 yıl
Bence onları bir an önce al düzenle ve yayımla kitap olustur. Ben oyle yapmayi düşünüyorum iki ya da üç sene sonra ki hayalim. :D
- +1 yıl
hiç düşünmedim biliyormusun, ama okadar içten yazılmış yazılarki ve karmakarışıklarıda var duygu seli resmen acaba ne yapmalıyım bugün bunları yaşadım diye okuyorum bazen ve aynı duyguları yaşıyorum ama kitap hiç mi hiç düşünmedim zaten heryere yazıyorum anılarımı hiç unutmadım
- +1 yıl
O anki duyguyu yakalamak çok zor zaten. Ayni cümleyi iki defa kuramıyorsun bile. Bence yaşadığın seylerin zorluğu daha da güçlendiriyor seni. Bir daha ki düşüşünde zorlanarak düşürüyorlar ama bu kez daha çok acıyor canın. Tuhaf olanda bu hep böyle devam ediyor. Yine düşüp yeniden kalkıyorsun. Yazmak en mantıklısı. Seni en iyi anlayabilecek seyler kalemin ve defterin olacak baska kimse değil. Cunku onlar seni oldugun gibi gösteriyor. Bence düşün kitap olayını..
- +1 yıl
Evet yazacağım zaten pc ye geçme düşüncem var derleyeceğim hepsini, ve yaşadıklarım hakkında kalben okadar acı çektimki hayata karşı direncim kesinlikle artmıştır her nekadar heyecanımı kaybetsemde olgunlaştım çoğu insana göre çok tek bir ilişkiylede olsa zaten öyle ssaçmasapan ilişkişleri yaşayabilecek bir kişilik değilim duygusalımve mantık arayan biriyimde yıllarrrrca düşündüm istedim bende bir sevgilim olsun öyle arkadaşlarım gibi takılayım diye ama nasıl olurdu ne konuşurdum sevmiyordum ki onu gel çay içelim şuraya gidelim desem gidecektik ama o kim olacaktı sevgilim olamazki sevmiyorum ya da seviyorum desem ya o aşık olursa sevgilim olmayan birine seviyorum nasıl derdim, ya da desem o beni severse ben onu terkedemezdim çünkü seviyorum dedim gibi çıkmazlar içinde düşündüm durdum ve bunu anladımki allahın bir taktiriymiş bana verdiği zaten yaptığım yani ypamadığım olaması gerekenmiş benim yapımmış bu ve en sağlıklısıda bir kişiyi sevip onunla yola devam etmekmiş :)
- +1 yıl
Benim gibi düşünen biri olması gerçekten guzel ve her seyinle bana benzemen daha da içten. Hep oyledir zaten her zaman öyleydi bu sadece bir kişi en fazla sevecektin ve belki o senin olmayacaktı ki olmuyor zaten. İlk aşk son aşk değil gerçek aşk unutulmaz. Ve gercekten sevenler sevilmez zaten. Sen unutamazsin o coktan yeni birini almıştır hayatına. Sense hayatine girenleri bile geri cevirirsin belki gelir diye. Aslinda beklemek de bahane kalbinde o varken baskasina yer veremezsin bu yüzden takılı kaldık sanırım. Ve bunu beceremeyen insan çok az biz de onların içerisindeyiz.
- +1 yıl
benim farklı düşündüğüm yanım ayrıldığımız gün bitti dediğim andan sonra kesinlikle bitmiş olmasıydı, ve asla konuşmayacaktık bile onunla tekrar birlikte olma gibi bir durumum olmayacaktı her o olursa olsun onun içinde öyle zaten tutarlı olmayan biriyle yapamazdım, hayatıma gelen birçok kişiyi çevirdim ama bu durumda biraz soguk görünememe yani bu ilişkilere mesafeli yaklaşmama sebep oldu ve belkide fırsat kaçırdım belkide tam tersi ama doğrusu bu diye düşünüyorum ya
- +1 yıl
Dogru olmadigini dusunmek bu saatten sonra sana bir sey katmaz. Daha guzel firsatlarin olacaktir eminim.
- +1 yıl
Her zaman :))
Sev beni, bide ne olursun öldür beni, yine kaldım sensiz bir deli, duy beni...
02 YorumlaSeninle geçirdiğim 4 yıla acımıyorum geleceğimi şekillendirdin güven bırakmadın şimdi git sana istediğini verecek insan çok.
03 Yorumla
+1 yılYalanın, karaktersizliğin ne olduğunu öğrettiğin için teşekkür ederim.
00 Yorumla
+1 yılSıradakine tasmanı çözdürme, sonra geri dönüyorsun.
15 Yorumla- +1 yıl
her ayrılıktan sonra biraz gezip tozup, kuyrugunu sallayıp bana geliyorsun, sıradaki kıza söyle tasmanı sıkı tutsun yine dönme.
- +1 yıl
Dolaylı yoldan söyledim :)
Benden sonra hayatına girenlerin bir gün hayatına kol gibi girmesi dileğiyle...
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yıllar sonra bile kalbim sadece sana ait olacak kalbimin tek sahibi sensin
03 Yorumla10 ton bokun altında kalsın nefessızlıkden gebersın :D
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Benim ks de sorduğum son soruyu cevaplarsan senin soruyu cevaplarım
08 Yorumlaolmadı bizim karınca ile yuva
bulursan bir karınca
ayırttır banada bir yuva
kendi sözüm :DD01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılalı tam 5 yıl oldu ayı bırak artık peşimi.. derdim
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜstelik kendisi 2 yıldır evli ve bir çocuğu var ama yinede bırakmıyor peşimi lanet olası pis zenci
Cevap sahibi+1 yılKarısı biliyor ya pek takmiyor karısını
Cevap sahibi+1 yılAciz kadının teki.. bosanmak istemiyor o yüzden görmezden geliyor. Aman boşanmazlar inş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe salaksin * ne guzel aldattim seni hdkdkddkdjsmsmsmsm
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO bana yapti ben de ona yaptim :)
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilime değilde yeni sevgilisine bi' şey söylemek istiyorum;
Serbest bırakma geri dönüyo.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkım haram olsun.. beni yaşarken öldürdüğün gibi sende yaşarken öl her nefesin hançer gibi saplansin yüreğine..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAz bile aslında
+1 yılKeşke. tanşmasaydm seninle ilkim karım olsaydı keşke..
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Ciddi düşünmek yetmiyor. Fikirlerin de uyuşması lazım
+1 yılNe zaman sana verdiğim sevginin değerini bilirsin! İste o zaman gel açık sana kalbimin tüm kapıları
02 Yorumla- +1 yıl
Ve zararlı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna o kadar çok şey söylemek isterim ki öyle şerefsiz bir insandı ki iyi ki çıktı hayatımdan
01 YorumlaIyiki gittin. Niye daha once gitmedin ki
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Nefes almama izin verdiğin için tşkler derdim :)
05 YorumlaNasılsın diye sorardım acaba nasıl
01 Yorumlao gun sana acıdıgıma yanarım :D
03 YorumlaYine mi yalnızsın ! ?
03 Yorumla
+1 yılAllah belanı versin :D
05 Yorumla- +1 yıl
Ahahah Şaka yaptım. Nasılsın derdim herhalde
- +1 yıl
:) hiç mutlu olsun diyenlerden olamadım nedense
+1 yılYaşattıklarını yaşaman dileğiyle...
01 YorumlaPardon tanışıyormuyuz derdim ;)
01 Yorumlaönce bir eski sevgilim olsun düşünürüm
01 Yorumla
+1 yılhiçbirşey demezdim...^^
02 Yorumla- +1 yıl
^_^
+1 yılAllah belanı versin hiç mutlu olama. derdim :D
01 Yorumla
+1 yılSenin ben nokta nokta nokta koyim
02 Yorumla- +1 yıl
Kahpeye herşey denir
+1 yılGelene hay hay gidene Bye bye
12 Yorumla- +1 yıl
Onada Bye bye
+1 yılAllah belani vermesin pic :D
19 Yorumla- +1 yıl
Ne oha
- +1 yıl
Vermesin diyorum :D
- +1 yıl
Aldatmisti derim :D
- +1 yıl
Tercih meselesi
Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. İnlemelerini özledim pirenses qweqwe
00 Yorumlaallah mutluluğunu daim etsin amin
09 Yorumla
+1 yılÇok pişman olacaksın yavşak:))
19 Yorumla- +1 yıl
6 ay olucak haka pişman olmadı ama olcak:D
- +1 yıl
Olmak zorunda benim kadar onun kahrını çekecek insan zor bulur
- +1 yıl
Evet:/
- +1 yıl
Çok beklersin gibi duruyo xd
- +1 yıl
Ayh çoq qomikq xdè
+1 yılkisiliksiz karaktersiz adii adam
02 Yorumla- +1 yıl
malesef
+1 yılDaha ölmedin mi? Diye sorarim
03 Yorumla- +1 yıl
Ölür yakinda
çoluk çocuk nasıl :)) adsdada
01 YorumlaGözyaşlarımı haram ediyorum
06 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılallah gönlüne göre versin derim
02 Yorumla- +1 yıl
inşallah
Çok eskimişsin be gülüm derdim
01 YorumlaKendin gibi birini bul nımıssız
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöktügüm göz yaslarina yazik!
01 Yorumla
+1 yılBeni kaybettin ya salaksın derdim:))))
03 Yorumla- +1 yıl
Beni çokta ilgilendirmez adı üzerinde ESKİ sevgili:))
+1 yılçoook sevmişim seni ben..
03 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan o sevgiyi güzel hatırlamak değilmi? İçi yansın azıcık:)
l*n telefon kabım nerde?
07 Yorumla
+1 yılIki liran var mi tavuk donee yicem?
02 Yorumla- +1 yıl
Madem eski, bari karnimi doyursun dimi :))
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat