sizin süperliğiniz
@enperatriz @bayrakmerve27 @nomorebets35

Her şey olabilir Gelinlik, Düğün, İsteme, Çocuk, Balayı….
Evlilik deyince aklıma önce bir sözleşme değil, bir yolculuk geliyor. İki insanın hayatlarını birleştirip hem güzel hem de zorlu anları birlikte göğüsleme kararı alması. Bazen bir kahve sohbeti, bazen sessiz bir akşam, bazen de bir fırtına... Ama hep "biz" diyebilmek.
Aynı zamanda sorumluluk, uyum ve saygı da geliyor aklıma. Evlilik, sadece sevgiyle değil, emekle de büyüyor. Tabii biraz da eğlence ve mizah olmazsa olmaz. Çünkü hayatın içinde kaybolurken, birbirini güldürebilmek de evliliğin sihri gibi bir şey.
Çocuk ağlaması, sen niye evden çalışıyorsun soruları. Kalk git hadi temizlik yapacağım, aşkım sen artık eskisi gibi değilsin, başka birimi var? Gelirken bebek bezi almayı unutma. Allahını seversen şu bilgisayarın başına geçme. Başkalarının kocaları karılarına mutfakta yardım ediyor. Yazın tatile nereye gideceğiz bak bu yaz gitmezsek hayatı sana zehir ederim. Çocuğu koleje yazdıralım çocuğumun köylülerin içinde okumasını istemiyorum. Evden çıkmayan adam eve girmiyor ne işiymiş bu başka karılarla mı yatıyorsun sen? Evde balık yapmam dışarda ye çok meraklıysan. Evin içinde böyle ayakkabıyla gezeceksen hizmetçi haftalık değil günlük gelsin. Sarımsak/soğan yedin akşama yanaşma bana. Ayyy annesi gelecekmiş, sen niye halen spor yapıyorsun kime beğendireceksin kendini? Parfüm neden sıktın söyler misin? Whatsapp'ın bilgisayara bağlı telefonun benim yanımda duracak. Yarın öğle saatinde kızlar gelecek, evi sal git dışarda takıl 3 saate gelirsin. ''Evlilik reklamı gibi değil mi herkes'e mutluluklar.''
Cevap
10Cevap
1Saga sola firlatilmis erkek corabi
2 yemekte ne var?
3 susmak bilmeyen cocuk
4 kaynana dirdiri
Guzel yanlari
1Cok guzel seven bir koca
2 mutlu bir seks hayqti
3 gezmeler tozmalar😅😅
Ooooo 😂🌹 mükemmel liste bu ama mükemmel liste
Son ışıklar önemli ışıklar
Bastaki siklar evliligin aci gerceklerii🤭
Doğru ama insanın elinde biraz
Nasil elindee
sevmesini bilen huzrlu mutlu bir evlilik… çorapta olmaz … dırdırda …
Evlilik diyince akla ne gelir bir düşüneyim,
Ben balayı sevmem düğün de sevmiyorum çok işte olabilir oda şey çok kızarıp çok terlerim o yüzden pek hoşuma gitmez terlemek
En mantıklısı sanırım çocuk 😅😅
Anne olmak senin için yani
Evlat, yuva, huzur, sevgi, sorumluluk, fedakarlık vs
düğünden ziyade direk aklıma balayı geliyor düğünu sade bir şekilde yapmak istiyorum onun yerine balayimizin güzel gecmesini isterim esimle birde başta olmak üzere sorumluluk geliyor aklima
Evlilik mi? Seni seviyoum venimle evlenir miin. Evet. Daha baska hic birsey icin kilimi kipirtatmam yemin ederim
Kölelik evlilik kadınlar için sadece hizmetçilik demektir
Kaos, huzursuzluk, rahatsızlık, sıkıcılık, bitmek bilmeyen sorunlar, çocuk belası, kocanın istekleri, beklentileri
Kendi aileni kurmak demektir, hayat arkadaşınla bir ömür boyu birlikte yaşamak demektir.
İyi günde kötü günde yanyana olmayı başarabilmek
Stres bulaşık çamaşır çocuk
Mutlu, huzurlu, çocuklu.
Aşk geliyor
Mutluluk geliyor sadece a bir de sorumluluk 😅
hayatının geri kalanını onunla paylaşmak
aynı ev içinde yasanılan baska hayat
Seks çocuk geçim zorlugu
Yazik etmişler kendilerine :)
Almanlıktan aldığım tadı hiçbir şeyden alamadım.
kullanılmak
Kadınlar zaten hep kullanılıyor bu dünyada ne yazık ki
@günes121212 evet doğru
Hayatı paylaşmak
Hayat arkadaşlığı
Sorumluluk
Başa dert mi
Biraz
Esaret ve görme kusuru
Direkt damat adayı geliyor
Romantzm
Çok gereksiz masraf