Nolur acil yorum yapın sizce neden böyle yaptı?

Ben üniversite 1. Sınıfım tanıştığım çocuk da son sınıf daha tanışalı 3 gün oldu sürekli bana bakıyordu zaten ilk defa dün buluştuk bi kahve içelim dedik oturduk çok güzeldi falan ne bileyim iyiydi sonra şey dedim bizim sınıfta kızlarla fazla samimi olma sürekli adını söyleyip duruyorlar konuşma falan dedim düşünmem lazım falan diye güldü sonra şaka vallaha sinir etmek için dedi onlarla işim olsa burada olmazdım dedi bölüm başkanı olduğu için konuşmam illa gerek dedi bende öyle gülüşme falan görmeyim dedim o da şey dedi bende benim adımın milletin ağzında olmasından hiç hoşlanmam orada burada adımı konuşma falan dedi bugün beni gördüğü halde selam dahi vermedi bende yazdım gördüğün halde neden selam vermedin tabi doğru vereceklerin vardır senin dedim seni görmedim ayrıca seni alakadar etmez bu durum dedi seni uyarmıştım adımı orada burada anma diye dedi zaten 2 tane de konuştuğun varmış yemezler dedi bir daha yazma dedi bende yapma dedim pişman olursun bak yapmadım canım saçma konuşma dedim haddini bil ağzımı bozma o laf ettiğin kızlarla da muhattap olduğunu görmeyeceğim dedi onlar kim falan dedim çıkar beni sosyal medyadan numara sil dedim yaptım zaten dedi kararına saygı duyarım ama yanlış yapmadım sana dedim konuşmaya gerek yok dedim ok demiş ama her yerden beni engellemiş ya ben ne yaptım sizce neden böyle yaptı bilmiyorum ki bir anda bu kadar engelleyecek kadar ne yaptım bu lafları dedi bana ne alaka onlarla muhattap olduğunu görmeyeceğim adımı anma falan demesi bu kadar sinirlenmesi engellemesi neden sizce yazar mı tekrar çok da beğeniyordum lütfen yardım

Nolur acil yorum yapın sizce neden böyle yaptı?