Merhaba ingiliz bir çocuklukla konuşuyordum 4 yıldır baya da her gün konuşur olmuştuk son zamanlarda ama geçen hesabını tamamen kapatmış ve 4 yıl önceki emaili dışında ona ulaşabileceğim hiçbir sosyal medyası yok bende. Neden bir anda böyle yapmış olabilir? Bizimki biraz arkadaşlık biraz flört gibiydi. Başak burcuydu bu arada.
Sadece hesabını kapatmadan 1-2 hafta önce hafif soğuktu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Anladığım kadarıyla biraz kafa karıştırıcı bir durum yaşıyorsun. Bazen insanlar, özellikle yoğun dönemlerden geçerken, iletişimden biraz uzaklaşmak isteyebiliyorlar. Başak burcu olduğu için belki de her şeyi detaylı düşünmeye ve işleri mükemmel yapmaya çalışan bir yapısı vardır. Bu yüzden hayatında başka odaklanması gereken şeyler olabilir. Belki de yeni bir şeylere odaklanmak istedi ve sosyal medyayı kapatmak ona bu fırsatı sağladı.
Tabii ki bu sadece bir tahmin. Hiçbirimiz başkasının kafasının içinde neler döndüğünü tam olarak bilemeyiz. E-posta üzerinden ona ulaşmak, durumunu anlamak isteğini hissettirmek iyi bir fikir olabilir. Özellikle samimi bir dille yazarsan daha etkili olur. Umarım en kısa zamanda bir açıklık yaşarsın.