1 yılAyrılıktan sonra tekrar flört etmeye başlamak için belirli bir süre kuralı yoktur. Herkesin iyileşme süreci farklıdır. Önemli olan, eski ilişkinin duygusal yükünü taşımadığından emin olmaktır. Eğer yeni birine karşı hissettiklerin sadece boşluğu doldurmak ya da eskiyi unutmak içinse, bu hem sana hem de karşındakine haksızlık olur. Yani zaman meselesi değil, ruh halin önemli. Kalbin yeniden heyecan duymaya, bağ kurmaya hazırsa, neden bekleyesin? Ama önce kendinle barışık olduğundan emin olmalısın, çünkü en sağlıklı ilişkiler, iki tamamlanmış insan arasında olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ayrılık sebeplerine ve o kişinin durumuna göre değişir bazıları ertesi gün flört bulurken bazıları yıllarca flörte yanaşmıyor bana göre 5 ya da 6 ay sonra tekrar aşka yanaşmak daha iyi derim
11 Yorumla
1 yılUnuttuğum izi kalmadığı zaman başlarım
05 Yorumla- 1 yıl
Akşamına yenisini bulmadığım için mi
- 1 yıl
Değer vermemek köpek yerine koymak ayrılınca da gram üzülmemek lazım dimi eheuehehu kendim için değil genel cevap verdim. Sonuçta ahlak sahibi olan herkes ilişkisi bitince üzülür unuttuktan sonra yeni ilişkiye başlar
Bir tanesinde 1 seneye yakın bekledim ve 3 ay sürmüştü :d
Ondan sonra olanda 3 ay sürdü, 5 ay falan bekledim, adam olana çok bile.
Benim en sonuncusu 1 hafta dayanabilmişti tabii A. DSLFALŞDALghhg
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tenedos, ayrılık sonrası o boşluk hissini çok iyi anlıyorum. Ama flört etmek için belirli bir süre beklenmesi gerektiğini düşünmüyorum. İşin sırrı hazır hissetmekte. Yani, duygusal olarak toparlandığını ve yeni bir ilişkiye açık olduğunu düşündüğün an harekete geçebilirsin.
Kalbin üzüntüyü geride bırakmaya meyilliyse, hemen yeni bir heyecana yelken açabilirsin. Ama unutma, kendine de vakit ayır ve önce mutlu olmayı öğren. Yeni yıla da yaklaşıyoruz, belki bu yılbaşında yeni bir flört macerası için adım atarsın, kim bilir? ❤️✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Biraz beklemek lazım daldan dala atlamaya gerek yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBirkaç saat dursam yeter o da saygıdanmk hayatımın aşkı mı sanki ayrıldığım yas tutayım
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılbir depresyon süresi en fazla 6 aydır 6 ayı geçtin mi geçmiş olsun ağır şiddetliye doğru yol alırsın ayrılık acısını yaşanmalı ama her şeyin bir sınırı var süreyi ne kısa ne de uzun atlatıcaksın tam olması gerektiği gibi ortalama 2-4 ay arası aşk acısı çekilmeli ve ileriye bakılmalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yılDaha önce hiç aşk ve benzeri bir durum yaşamadım. Ama dışarıdan bakıldığında bence ayrıldıktan sonra hemen yeni bir ilişki peşinde kosulmamalı. Eğer öyle bir şey yapıyorsanız bilinki daha önceki kişiyi unutmak için yeni biriyle başlamışsınızdır. Sevdiğiniz için değildir bence. Seviyorsanız belirli bir süre etkisinde kalıp hiç kimsenin etrafınızda olmasıı istemezsiniz. O kişiye karşı içinizde bir duygu olmadığı zaman zaten başka birini sevebiliyorsunuz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılAyrılır ayrılmaz yeni birisiyle konusmak hem ayrıldıgın kisiye hem de konustugun kisiye ihanet olur, bence epey bir zaman gecmesi gerekiyor.
23 Yorumla
u 1 yıl20 yıl iyimi
- 1 yıl
Yok o kadar da degil nxkdmd
u 1 yıl15 nası
1 yılAyrıldıktan sonra tekrar başlamak bana göre doğru bir yaklaşım değil hatta şöyle bir şey söyleyeyim Benim rahmetli annemin bir sözü vardı. Küstüğüm dağın odununu yakmam boşadığım avradın topuğuna bakmam o yüzden istemem
10 YorumlaAyrılmayı isteyen ben olmuşsam, onun kafasında da bittiğinden emin olana kadar beklerim. Yeni biriyle olduğumu öğrenip üzülmesin.
Ayrılmayı isteyen o olmuşsa ertesi güne kadar dahi beklemem; hemen o akşam halka arzımı gerçekleştiririm.
10 Yorumla
1 yılNe zaman kendini uygun hissedersen bu ertesi gün olur bir ay sonra da olur. Ama ben hiçbir zaman bir şey acele etmedim. Her şey olurunda gelişti. Hatta bir bitmeden bir başladı diyebilirim. Uzatmalar oynarken diğer kız olmuştu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılO kişiyi aklından tamamen silmen gerekir.. Hemen birisini bulmak sağlıklı bir şey değil.. Rn az 6 ay geçmesi lazım.
11 Yorumla- 1 yıl
"En az"
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Atlatabildiğin bir ayrılıksa 5 ay belki. Herkesin ilişkiyi sindirebilme suresi farkli. Kimisi yıllar geçse unutamaz. Unutamayan flört etmemeli.
10 Yorumla
1 yılKişilik ve kişisel meseleler olduğunu düşündüğüm için bence kişilerin kendilerine bağlı bu süre ve birçok etkene bağlı değişebilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun süresi kişiye göre değişir, kişi kendini ne zaman başka insanlarla muhattap olmaya kafası rahat görürse o zaman konuşur.
10 Yorumla
1 yılTamamen kişiye göre değişir bence. Bir insan şıpsevdi de olabilir, zor unutuyor da olabilir. Tercih meselesi.
10 Yorumla
1 yılBeklemek gerekiyor en azından yaşanan anılara saygıdan
10 YorumlaDenenmişi denenmem kırmızı çizgim ilkinde olmayan birsey sonrasında olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Bence yeni bir ilişki için ne acele edilmeli ne de geç kalınmalı. Önemli olan ilişkiye hazır olmak. Sürenin bir önümi yok
10 YorumlaÇok sancılı bir dönemden geçmiyorsan 15-30 gün arası yeterli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler için hemen :) kadın için bilemem. Onlar zaten bu don dönem yedeksiz çalışmıyor.
10 Yorumla
1 yılAyrıldıktan sonra, kimin ne yaptığı, kimi ilgilendirir...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılElbette süre olmalıdır. Bazı insanlar ayrılık acısını atlatamıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKişinin kendini toparlama süresine bağlı olarak değişir ve bu kişiden kişiye değişir ben çok ilişkiye hazır değilim diyip te 1 ay sonra bırakın flörtü evlenen insan gördüm insanları anlamak zor eğer bir söz söylüyorsan arkasında durmasını bileceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFlört mü bazı insanlar hemen bazılarıysa çok nadir bir süre sonra doğru anı bulduğunda bilemeyiz süresini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılayriligin seni nekadar etkilediğine bağlı
bugün ayrılıp hemen yarın flörtleṣenler var veya aylarca yeni biriyle tanıṣmayanlar
iliṣkiden iliṣkiye ve durumdan duruma değiṣir doğrusu yanlıṣı yoktur
00 Yorumla iliskisini aylar once kafasinda bitirmis insanlar, ayrilinan gecenin sabahı bile yeni iliskiye hazir olurlar, nerden biliyorsun demeyin
13 YorumlaYaklaşık 4 senedir bıraktım ve açıkcası su son donemlerimde biraz bıkkınlık gelmiyor değil doğru insanımı bekliyorum diyeyim ama insan bekliyor anlamsızca bazen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEski olandan kalan duygu yoksa hemen bile olabilir bence.
Tabii bunu yapabilen eski olanı hiç sevmemiş demektir orası da ayrı.02 Yorumla- 1 yıl
Biliyorum, önce yenisini ayarlayıp sonra ayrılıyorlar
1 yılKendi adınamı soruyorsun başkası adinami buda önemli çünkü buna göre yorum yapmak daha doğru olur sanki
05 Yorumla- 1 yıl
Eee şimdi nasıl yorum yapayım bilemedim hani böyle soruları soranlar genellikle başlarından gecen birseye istinaden sorarlarda o yüzden öyle dedim
- 1 yıl
Anladım peki, bir olay olgu üzerine olsaydı mutlaka fikir düşünce sunardim ama yokmuş hayırlı geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılKendine saygısı olan biri bir süre kafa dinlemeli evet. Zaten diğer türlü bence yara bandı olarak kullanıyorlar insanlar birbirlerini.
02 Yorumla
u 1 yıldaş kalpliler yarabandı filan şey ediyorlar
- 1 yıl
Olmasınlar olanlar da ahhs
1 yılBirine yazarken diğerine de yazan , onunla bittiği zaman hemen ertesi gün diğeri ile flört edeni gördü bu gözler ( nereden gördüğümü sormayın ).
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıl15 dakika sonra falan
11 Yorumla
1 yıliçinde onunla ilgili kalan bir his yoksa tamamen aklından da silebildigine eminsen yeni birinide istiyorsan beklemeye ne gerek var.
10 Yorumla
1 yılBi kaç yıl geçmesi lazım
17 Yorumla- 1 yıl
Okadar değil 😀
- 1 yıl
Bir iki😀
- 1 yıl
Hayır 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılZamani olduğunu düşünmüyorum kendini ne zaman hazır hissedersen
06 Yorumla- 1 yıl
Sana 10 dk verdim
- 1 yıl
Al benden olsun oda hadi acıdım 😬
- 1 yıl
Hazırlanamazsan kapıda beklemesinler😬
Yaralar kapanına kadar beklenmeli kesinlikle
04 Yorumla
1 yılEğer uzun ilişki ise aylar sürebilir ama öyle 2-3 aylık ise salla bas gaza tam gaz devam söefnsöejdö
02 Yorumla- 1 yıl
Yok kardesi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılİddet müddeti kadar süre geçmesi farzdır sjjxjdjs
01 Yorumla
u 1 yılalla alla evlenmicen ya
1 yılBiten ilişki psikolojik ve fiziksel olarak tamamen bittiyse bittiği an başlanabilir problem olmaz.
00 YorumlaBiten ilişkiye kimsenin sadakat borcu yok. Adam olsaymış bitirmeseymiş. Süre müre yok devam
02 Yorumla
1 yılBir gece yitimi yeterli.
Sabah uyandığımda hazır olurum.
02 Yorumla- 1 yıl
Hayat kısa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBunun bir zamanı yoktur doğru anı sana kalbin söyleyecektir 🫡
06 Yorumla- 1 yıl
Vardır vardır o doğru anı ve doğru insanı bekliyor bence bak göreceksin.
- 1 yıl
Birgün gelir kapanı çalar sen istemesende çünki bazı şeylere insan kendisi karar veremez 👍
- 1 yıl
Anladım okey😬
Kusura bakıyorsanız bakın ben ayrıldıktan 1 hafta sonra sevgili yapan insana saygı duymam o insan demek ne sevilmeyi nede muhatap olunmayı hakkeder
23 Yorumla
1 yılKendini ne zaman hazır hissedersen o zaman kesin şu tarih diyemeyiz
00 Yorumla
1 yıldakkasında başkasını bulurum bekleyip zaman harcamaya gerek yok
00 Yorumla
1 yılBirkaç ay en az. Beynin, ruhun kalbin eski ilişkiden uzaklaşması için gereken bir süre
00 YorumlaEğer ilişki, ayrılıktan önce bitmişse beklemek için hiçbir gereklilik yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOylemi diyirsun kendinize bir bakın baskada birsey demyorum 🤨
01 YorumlaKişi kendini ne zaman hazır hissederse
10 Yorumla
1 yılBenim son reklam arasında başladığım oldu
10 Yorumla
1 yılNe zaman hazır hissediyorsan o zaman 🤷🏻♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılKendinizi hazır hissetme durumunuza bağlı
10 Yorumla Ne zaman unutursan o zaman flört etmen uygundur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıldığın insanı ne zaman unutursan o zaman. Flört edeceğiniz insanı üzersiniz öbür türlü..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılHerseyin bir yeri bir zamanı vardır
10 Yorumla Erkek biraz beklemeli kadınsa yeni flört bulmalıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAyrıldığım insana bağlı o
12 Yorumla- 1 yıl
@sarıdilber , Nasılsınnn
1 yılOlm bı tek ben mi yapamıyorum ayrıldıkdan sonra
05 Yorumla- 1 yıl
Komik misin knk
- 1 yıl
Belli oluyor mizah seviyen bile yok xd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAyni kisiyle mi 🙃
013 Yorumla- 1 yıl
O ihtiyar ölmüştür bee 😝 hem ölmese bile anlamaz benim espirilerden 😏😏😏 yok olmaz 👎
- 1 yıl
Duymak ile anlamak algisi farkli len sapsik 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Herseyi de biz ogretmeyelim sana😆😅😎 - 1 yıl
Ayy yok beybisi ugrasamamm o kadar uzun boylu, sabir yok bende 🙃😆 direk eski maniti alip gidip ben
- 1 yıl
Kapmazlar kapmazlar, onun da akli bendedir hala 🙃 ben unutulacak kari miyim üleyn🤪🤪
- 1 yıl
Heyyt üleyn, yakariz bu gezegeni.😬🤪
- 1 yıl
Kaptan Logarin yaveri 😬😬
Gottik olduguma bakma is cok bende 😎 hem ne demisler boyu möhüm deeeel
1 yıl40dk yasını tutmayanda seviyordum demesin
06 Yorumla- 1 yıl
Bugün adım leyla yarına bakarız
- 1 yıl
🥺 sevmek gibisi var mı ki
- 1 yıl
Aminnb
1 yıl1 yıl uygundur. Mentali toparlamak lazım tabi.
03 Yorumla- 1 yıl
Al al, yarın bir gün lazım olur hahaha.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılCok kısa sure olmamalı
01 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne