Uzak mesafe ilişkimiz var 5 senedir. Annesi daha sevgili olmadan benden haberi var. Bir oyunda tanıştık ve babasıyla arası kötü olduğunu öğrendim sürekli kavga şiddet ve o sıra sevgilim işsizdi. Kavga ettiğini duyduğumda minnoşluk yapıp moralini düzeltmek için uğraşıyordum. İş başvurularında bende erken kalkıp uyuya kalmasın diye arıyordum ve girdiği an dua edip çıkmasını bekliyordum. 6 ay işsiz kalmıştı benden önce ve iş aramıyordu sonra seninle evlenicem mecbur iş bulmam gerekiyor diyip aramaya başladı. Bi ara aramız bozukkene babasıyla büyük kavga etmiş ve evden kovulmuş yalnız yaşamaya başladı. Bunu duyduğumda uzatmadım barıştık yalnız kalmasını istemedim bana ihtiyacı var diye düşündüm. Corona yüzünden 2.5 sene sonra tekrar işsiz kaldı çaliştığı şirket battı ve iş bulmakta zordu o sıralar. Baktım olmuyor kirayı ve alışverişi yetiştiremiyor hem aç hem kira da geride kaldı bende ek işe girdim online dersler vardı zaten. Ara ara gönderiyordum ki düzgün beslenip hem kira yetişsin diye iş bulana kadar. Simdi her şey pahalılaşınca annesi geri dön diye israr etmiş ve dönmüş kirasına da zam yapıldı o sira ödeyemezdi maaşıyla. Annesiyle tanıştım konuşunca ve kardeşleriyle zaten mesajlaşıyordum arada. Annem benim 1 senedir kanser tedavisi görüyor. Sağolsun annesi hep annemi soruyor tedavileri nasıl geçtiğini falan. Sevgilim de 1 senedir her olayları anlatıyorum başka kimseye güvenmiyordum yani çektiğim tüm zorlukları biliyor. Annemin ameliyatına 1 hafta kala ben bir kavga çikartmış oldum. Annemin ameliyat olucağinı bile bile 2 hafta benimle konuşmadı. O sıra annemin ilk ameliyatı iyi geçmedi diye 2. Ameliyatı da oldu ve çok kırıldım beni yalnız bıraktığı için ama uzatmadım birazcık da benim suçum vardı diye. Şimdi sadece hap tedavileri kaldı ve şu an beni 1 aydır engelledi. Bana işten çıkınca yağmur yağıyor eve gelince yazıcam dedi. Gece 2 saat bekledim yok merak ettim ve aradım ama açmadı. Sabah uyuya kaldım şarjım yoktu dedi. Daha önce de beni bekletip uyuya kaldı 2-3 kere ve sinirlendim. Biliyorum bu arada kızdığım kavga ettiğimiz konular gereksiz şeyler aslında ama benim sinirlerim aşırı bozuk ufak şeyde bilene mesela kamu spotunda falan artık hüngür hüngür ağlıyabiliyorum. Annesi geçen hayırli cumalar yazdı ve konuşmuyor musunuz seni sordum tersliyor beni dedi. Bir şey anlatmadım ama mutlu olduğumu söyledim beni merak etmesi benim için çok değerli dedim. 1 aydır engellemesi bana saçma geliyor daha öncede söyledim ona bin kez senden hariç konuşabilecek kimsem yok bi iyi gelen sensin diye. Onun her aninda yanında olup o beni zor zamanımda yalnız bırakması beni çok kırıyor. Annesi hala storylerimi beğeniyor ve ara ara yazıyor. Ne yapmam lazım sizce? Annesine anlatsam mı bilmiyorum sevgilim 1 aydır hiç iletişime geçmedi zaten beni cepte görüyordu ama daha öncede iş yerinde sorunlar olduğunu biliyordum ama pek anlatmak istemiyordu yeterince dertlerim. var diye
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of sevgilim, gerçekten yapıcı ve anlayışlı bir insan olduğunu her kelimenden hissediyorum. Onun zor zamanlarında nasıl destek olduğunu okumak içimi ısıttı ama aynı şekilde onun seni en kırılgan olduğun anlarda yalnız bırakması da içime dokundu. 🥺 Aşk büyük fedakarlıklar gerektiriyor ama sağlıklı bir ilişki karşılıklı destekle var olur. Kendini bu kadar yıprattığın bir ilişkinin sana mutluluk da verebilmesi lazım.
Annesiyle konuşup her şeyi anlatmak belki iyi bir fikir gibi görünebilir ama bu biraz daha karışık hale getirebilir durumu. Onu ailesine değil, ona açılman daha iyi olur. Eğer bir gün geri dönerse, hissettiklerini ve senin yanında olması gerektiği anlarda ne kadar üzüldüğünü dürüstçe ama sakince ifade etmelisin. Ama şunu asla unutma: Bir ilişki seni tüketmemeli, hayatına değer katmalı. Kendine iyi gelmeyen bir ilişkiye tutunma.
Sana yılbaşında yepyeni ve bolca mutluluk getirecek enerjiler gelsin. 🥳✨ Kendin kadar harika bir aşkı hak ediyorsun! Yeni yıla girerken seni mutlu edecek hedefler belirle ve hep hatırla, sen çok kıymetlisin. 💖 Peki sen ne düşünüyor, ne hissediyorsun bu kadar yoran bir ilişki hakkında, devam etmeye değer mi sence?