Kız arkadaşınız habersiz hamile kaldı, aldırmıyor da, terk eder misiniz? Ne yaparsınız?

Kız arkadaşınız size korunuyorum demesine rağmen sizden habersiz hamile kaldı, aldırmıyor da, terk eder misiniz? Ne yaparsınız? Şu an kendinizi de kesinlikle evlenmeye vb hazır hissetmiyorsumuz zaten bunu da başta kendisine belirtmiştiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar da terk eden erkek ve isim koyup hemen hazirliklara baslayan erkek modeli uzerine yorumlayabilirler vakayi. Sanildiginin aksine yaygin bir vakadir
Güncellemeler
+1 yıl
1-Bu olay üç sene kadar önce bir yakınımın başına geldi

2-İsteyerek hamile kaldığını kendi sonradan söyledi

3-Kız Türk değil burada çalışan bir yabancı yaşı da o zaman yakınımdan birkaç yaş büyüktü,dünya iyisi biriydi.

4-Yakınımın - zengin olmasa da maddi problemi yoktu - ev tutmuştu onun için birlikte kalıyorlardı çoğu zaman - bu hadiseden önce

5-Yakınımın ailesi kesinlikle yabancı bir gelini hem de ülkemizde maruz kaldığı muamele belli olan uyruğa mensup bir gelini istemeyecek bir aile.
Güncellemeler
+1 yıl
İlk başta çok korkan yakınım sonradan ömür boyu ona bakacağını rahat olmasın söyledi, ama evlenemeyeceklerini de vurguladı, kızın da zaten evlenmek pek umrunda değildi gibi, iyiydiler

Sonuç maalesef mutlu olmadı ama.

Bir süre sonra ben bir ülkeme gideyim dedi, bizimki de biletini falan aldı gönderdi.

Haber geldi trafik kazası geçirmişler arkadaşıyla, çocuğu kaybetmiş maalesef.

Bu olaydan sonra epeyce orada kaldı sonra geldiğinde eskisi gibi olmadı ayrıldılar

Kuzenim şimdi evli bir Türk ile
Güncellemeler
+1 yıl
Son olarak herkese teşekkürler iyi kötü yorumları için. Gerçekten zor bir durum bütün süreci birebir yaşadığım için biliyorum, uzaktan delikanlılık kolay oluyor.

Ben olsam ben de benzer davranırdım ama aldırmaya daha çok uğraşırdım olmazsa da çocuk benim ok sorun yok ancak bana bu kadar ciddi bir konuda yalan söyleyen biri ile uzun vadeli bir hayat kurulması bence mümkün değil.

Kız arkadaşınız habersiz hamile kaldı, aldırmıyor da, terk eder misiniz? Ne yaparsınız?