Nedir bu romantikliğin olayı? Ben ormantik bir adam olarak romantizmin nerden doğduğunu merak ediyorum.
Çiçek alıyorsa romantik çikolata alıyorsa değil midir? 😂 hele anlatın bana 😅
Partneriniz ne yaparsa size göre romantik bir insan demektir?

Nedir bu romantikliğin olayı? Ben ormantik bir adam olarak romantizmin nerden doğduğunu merak ediyorum.
Çiçek alıyorsa romantik çikolata alıyorsa değil midir? 😂 hele anlatın bana 😅
Partneriniz ne yaparsa size göre romantik bir insan demektir?

Benim icin mesela evime gelirken sevdigim tatlilardan alip geliyorsa. Bazen sana sevdigin yemegi söyledim aksama bir seyler yapma ya da gel yemek tatli yiyelim demesi. Ozel gun olmadan aniden, cicek, hediye almasi. Sevdigim tatlilardan biri browni mesela. Benim icin bunu ogrenip, deneyip yapması. Benim icin tarifler ogrenmesi.
Sevdigim seyleri benden iyi bilmesi. Bu onun hosuna gider diye dusunerek bir seyler yapmasi. Konustugum seyleri dinlememis gibi degilde gercekten dinleyip baska zaman yeri geldiginde bu konusmanin ya da benimle ilgili detaylari hatirlamasi. Ne kadar yorgun olursa olsun, kafasi 1 milyon olsa da konus hatun dinliyorum gibi bir tavirla beni dinlemesi, icimi ona dokebilmem.
Heves ettigim, begendigim seylere deger vermesi, asagilamamasi. Iste evlenince dugun gibi olmasa da kutlama yapmak istememi desteklemesi. Gelecek planlarim konusunda hevesimi kirmak yerine desteklemesi, bana motivasyon vermesi.
Bir de kendinin kiymet verdigi seyler, ben soz konusu oldugumda benim daha kiymetli olmam romantik ve adamlik bence. Mesela arabasi var. Bana gozu kapali vermesi. Erkekler arabaya cok kiymet verir ya. Canin sagolsun diyerek vermesi. Ihtiyacin olursa, hastaneye falan gideceksen ya arabayi al ya da ben gotururum vs demesi.
Aklima bunlar geldi.
Partnerim detaylara dikkat ediyorsa, küçük ama anlamlı sürprizler yapıyorsa ve duygularını açıkça ifade edebiliyorsa romantik bir insandır. Örneğin, sevdiğim bir şarkıyı çalmak, sıradan bir günde sırf beni mutlu etmek için sevdiğim bir şeyi alması ya da birlikte geçirdiğimiz anları özel hissettirmesi romantikliktir. Ama en önemlisi, benimle gerçekten ilgilenmesi ve bunu hissettirmesidir.
Reyiz aşko bana aşkını ilan etti çabuk bak 😂 mahahaha
Ama bana kız dedi ayarlqrı bozulmuş dkwjwnnw
Kapımı açmak zorunda değil ama açıp önden buyur ediyorsa, ne bileyim ben kendim de epey ağırlık kaldırabiliyorum ama elimdekileri bana taşıtmıyorsa, yer yokken o yere oturup bana koltuktaki yerini veriyorsa, ara sıra yatak odamıza bir iki mum yakmayı, çiçekler almayı ihmal etmiyorsa.. sadece romantik değil başımın tacıdır adam gibi adamdır 🤌🏻🤌🏻
Yola zaten naif çıktıysanız, ağzınızla kuş tutsanız dahi 'romantik' mertebesine erişemezsiniz. Çünkü tüm incelikler sizin standartınız olmuştur onun gözünde.
Yok eğer sizi haşin bilmişse, bir demet çiçek bile çok romantik gelebilir.
Hava daha bir soğusa keşke. Yolda yürürken ceketimizi çıkartıp narin omuzlarına koysak. Yok mok demese, ikiletmese. Biz onun için üşüsek, hasta olsak. O da bize çorba yapsa, içip dizinde yatsak...
Aşkım ya, ne güzel soru bu böyle! Romantiklik demek, tamamen küçük şeylerle kalbini en tatlı şekilde çalan demektir. Mesela beklenmedik bir anda sana senin en sevdiğin şarkıyı söylemesi ya da "Sadece senin için yaptım" dediği minik bir jest! 😍 Çiçek de çikolata da severiz ama romantiklik, düşünceli ve özel hissettirmekten geçiyor.
Kız, sen ne dersin? Senin için “romantik bir insan” nasıl biri? 🥰
Behlül mü! 😂 Tamam tamam, "aşkım" demek huy olmuş bende, kafan karıştı Behlül bey. 🙈 Ama "kız" derken enerjim yerinde demek istemişim, devreler de gayet sağlam valla. 😎 Neyse, sen hiç kendini romantik hissettiren birini buldun mu peki? Hadi anlat bakalım, Behlül romantizmi nasıl tarif eder? 😏✨
@Aşko Kuşko yalnız şu sıralar. Devreleri yanar tabii😅
Cevap
6Cevap
Alevli meyve tabağı hazırlarsa 🙄
Sadık olması romantikliktir
hediye alırsa.. sürpriz yaparsa tabi ki de
'Romantik insan' bana göre seni senden iyi tanıyan.. neyi isteyi istemeyeceğini, neye üzülüp üzülmeyeceğini bilen ve buna göre haraket eden insandır. Cıvık olmamalı romantiklik. Yerinde olan her şey güzeldir.
Sevdiğinin arkasında dağ gibi durarsa
Sevdiğinin geçmişine bakmadan güzel gelecek sunarsa
Sevdiğine bebek gibi hiss ettirirse
Süprizler yaparsa
Yontulmuş bir odun olarak söylüyorum. Bana balım demesi hoşuma gidiyor yani. Sevdiğiniz adam yürüse o bile romantik gelir eheh
Ben bazen agrasif olabiliyorum o anda ilgiye ihtiyacım oluyor bana o günde ilgi gösterirse 2 çift güzel söz söylese bile yeyer
Yağmurda herkes kaçarken beni kucağına alıp dans etse romantik derim mesela :d
Mum ısığında...🎃cekirdek bile citlese bence romantiktir
Yazdığı kitabı bana ithaf ederse, şu an istediğim bi olay. Yeni gördüm ve çok hoşuma gitti
Sözümden cikmasın yeter o benim herseyim anam babam olur😂😂
Maldivler’e iki biletle gelse hadi hazırlan dese mesela 😂
Laf arasında geçen bir konuşmadan çıkarım yaparak oluşturulan sürpriz bence sjsjs
Aslında yaptığından çok tavrı önemli. Bunu da nasıl anlatayım bilemedim 😅
Konuşmadan gözlerimizle anlaşabiliyorsak bu romantizm olarak yeter.
Romantiklik içi çok boşaltılmış bir kavram, ortak hikâyemiz yoksa bence romantik değildir.
Akşam yemeğinde köfte yapması 😂 ben direkt nakavt 😂
Bende hiç romantik değilim nasıl olmuyor hiç bilmiyorum
Gözlerime bakıp aşk dolu laflar etsin. Direkt eririm
Sürekli düşünmesi lazım belli etmesi lazım hareketlerinde kıskandıgını göstermesi lazım senle herşeyin paylaşması lazım
hayal bile edemeyeceklerimi yaşadım mutluyummm
Sevdiğini hissettirmesi lazım
Hergün bana altın alsın.
Bana atkı örmesi mesela
Hedoye alıyorsa ama yerinde hediye
Sırf hediye değil şiit falan okuyorsa
Kadınlar romantik erkeği sevmezler
Sürpriz yaparsa
Sen şunu seversin dersee 🥲
Çiçek alirsa yaa☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?