Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tilkinin bir suçu yok. Kanımca, bu konuda "evet" diyeceğim.
Ben genelde şu soruların peşine düşerim: Kim, neyi, neden, nasıl ve hangi amaçla yapıyor? Eğer bu sorulara mantıklı ve makul cevaplar bulamıyorsam, o konuyu bir kenara bırakır, önemsemem.
Hayat felsefem şudur: Her şey bir anlık meseledir. Doğru ve yanlış da ancak bu kadar kısa bir zaman diliminde, o ana özgü gerekçelerle anlam kazanır.
Bir kişinin "sıkıcı" olup olmaması, bana göre elinde olmayan bir özellik değil, tercih edilen ve zamanla şekillendirilen bir durumdur. Onunla tanıştığımda sıkıcı olduğunu bilerek bir ilişkiye başlamışsam, sonrasında bu durumdan şikayet etmem, akla ve mantığa uygun olmayan bir davranış olur.
118 Yorumla- 1 yıl
Sıkıcılık olarak bakma sadece, tavırlar eğlenceli olsa da bıktıramaz mı mesela? Yeter artık bıktım senden diyemez mi insan
- 1 yıl
Sorundan şua söyleme çalıştım bıktım diyen taraf isen ve buna makul sebep ve gerekçeler sorsam sana ya da bir başkasına bunlar sebep ve gerekçe görünmeye bilir, gelmeye bilir "Hanım bu yumurtanın neden kulpu yok, Bey senin geçinmeye gönlün yok" Ata deyimi gibi dir genelde bu meseleler yaz bakalım her ne kadar da sana özel olsa da
- 1 yıl
Beni az çok tanıyorsun gözlem severim, problem çözerken denklemi kurma konusunda hassasım, koşullar önemlidir benim için, bir yargılama yapacağım zaman suçlu konumdakinin gözünden bakarım vs. Genel geçer ifadeleri umursamam icraat önemlidir. Ben çabalarken kılını kıpırdatmayana, bardağı gözü önünde kırar neden kırdın diye sorarım. O yüzden bana derdimi sorma hocam bir değil bin de değil. Ben burada dümdüz soruyorum sadece 🤗
- 1 yıl
Anladım. Edindiğim bilgilere ve anlatılanlara dayanarak, benim de kanaatim şu: İnsan, gerçekten mükemmel bir varlık.
Hiçbir insan, bir diğeriyle asla tam anlamıyla aynı değil. "Eşi benzeri olamayan güzellik" :)
Peki, bu kadar eşsiz bir varlığı basit, tuhaf, anlamlı ya da anlamsız, mantıklı veya mantıksız, tutarlı ya da tutarsız sebeplerle yaşamını sürdürmeye iten şey nedir?
Çok iyi bir psikolog arkadaşım var. Bu tür konuları sıkça tartışırız ve ondan aldığım en tatminsiz cevap şu olmuştur: 'Seçiyoruz ama seçmiyoruz. İstiyoruz ama istemiyoruz. Biz böyleyiz ve böyle yaşıyoruz.'
Bilgi gerçekten önemli ve değerliyse, yaşadığım hayata bir etkisi olmalı. Mutlak bir etkisi. Çünkü sorunlar ve sorular her zaman karmaşıktır, fakat cevaplar her zaman basittir." - 1 yıl
Cevap basit olabilir ama uygulama kısmı basit olmuyor maalesef. Tekil olarak aldığında bile uygulamada bir sürü aksilikler yaşıyor insan ki çift olarak alınca 2 karmaşa birleşiyor.
Burada önemli olan cevaptan ziyade uygulamada olan uyum oluyor. Bazen cevabı bildiğimiz zamanlarda, çözüm esnasındaki uyum sayesinde yanlış cevaba çıkmak bile sorun olmuyor. Ama uyum yoksa en doğru cevaba ulaşsan da yapay geliyor 🤷🏻♀️ - 1 yıl
Benim de söylediğim bir söz var "Ben öleli tam 40 yıl olmuş" Ne zaman ki öldüm o zaman yaşamanın ne demek olduğunu anladım... "ölmeden önce ölün" Sadece şuna odaklan "An" daha fazlası gerçekten yok ve elimiz de olan bu ise nasıl yaşamalı? Anlık olan bir şeyde gelecek sadece imkan var ise gelecektir. Ne tevafuk
https://youtu.be/mT8r3AXNoyU?si=yLZ113nE7KdVLy28 - 1 yıl
Öldürtmem işte. İçimdeki o canlı beni öldürtmem. İçimde illa birileri ölecekse karşımdaki olur. Kimse kendimden feragat edecek, ruhumu alacak kadar değerli değil
- 1 yıl
Hayır şarkının etkisi o ahdjfj
- 1 yıl
Gerçekten ben sevildiği iyi bilen birsiyim yaşadığım çevre de insanlar yolumu gözler gelse de ona sorsak derler ya da içimizdeki şu kara bulutları dağıtsa en azından neşemiz yerine gelir. Peki gerçekten de ben bu muyum? herkesin sen harika bir insansın demesi ne yönden doğru? Beni bir dışarıda görmek ile eşim olmak çok farklı bir durum dur "Allah dağına göre kar yamacına göre boran verir imiş" Bazen ben bile kendime tahammül etmek de zorlanırım... Maalesef insanım.
Lakin senin cevap aradığın konu ya da konular hakkında tutarlı işine yarayan "Cevap bu kadar basit olamazmış" bilgim ve tecrübelerim sana anlatabilirim lakin bu ölü insanların daha çok işine yarıyor - 1 yıl
Gece sabaha kadar nerde ise 100 geçkin epikriz raporu değerlendirdim kimi yeni doğmuş bebek, kimi çocukları olan bir anne, kimin sevgilisi var bir baba belki de, kimi 80 yaşını geçmiş yaşlı... Ban sorulan tek soru ölecek miyim yaşayacak mıyım? :) kimi yaşayacak lakin ne ya da neler için yaşayacak lakin kesin olan ise hepimiz öleceğiz ve bu bir anlık bir sürede ki öngörülemez bir mesele... Kimin bana ne verdiği kadar benim onu nasıl ve ne amaç da kullandığım, değerlendiğim ile de önemlidir verilen ile aldığım. Ben 34 sene bir kadın tarafından sevilebilecek en iyi sevgi, saygı, dayanışma, üzüntü keder ve cinselliği yaşadım çok şükür ve gülüyorum birçok insanın sorduğu karmaşık gibi görünen acaba dediği nedir ne yapmalı nasıl yapmalı ne kadar yapmalı sorulara cevap çok basit aslı da diye
- 1 yıl
Karşındaki kadının kaliteli olmasından kaynaklı gülebilmen. Bir çok şeyin basit olması onun sayesinde. Senin yapıcı olman o kaliteli olmasa işe yaramayacaktı. Olaya bir de böyle bak 🤷🏻♀️
- 1 yıl
biz eşim ile 15 yaşında tanıştık 17 yaşında evlendik ben bir kadının her ay regl olduğunu bile eşimden öğrendim sen ne diyorsun? genel de sağlıkta kullanılan bir söz olsa da "Bazen her şeyi bilmemek mutluluktur" Ne benim ne eşimim de kafamızda ne ne kadar iyidir bu neye göre nedir? ne değildir yoktu aklımızda... Çok basit ilkel ama etkili
- 1 yıl
Sen benim dertlerimden çok uzak noktalardasın hocam şimdi çıkmam lazım 😂
- 1 yıl
Evet, belki seni çok iyi tanımıyorum, ancak bunca zamandır tanıdığım insanlar ile olan ortak konulardan dolyı da çok da farklı olamazsın. Çünkü! demem sebep Neden eline geçen fırsatı cesurca, utanıp sıkılmadan doğrudan sormuyorsun? Dolaylı sorular ile gerçekleri aramaya bulmaya çalışıyorsun?
İyileşmek, şifa bulmak amacı ve umuduyla gelen hastaların en sık yaptığı şeylerden biri, doktorların sorularına dolaylı cevaplar vermeyi tercih etmeleridir. Hastalığı hakkında kesin bir bilgiye sahip olmayan, "Ne zamandır?" diye sorulduğunda tam bir süre veremeyen ya da "Hangi şartlar altında?" sorusuna dikkat etmediği için net bir yanıt bulamayan hastalar bu durumu sıkça yaşar.
Dolaylı sorular sormak, belki senin için düşünceli ya da nazik bir tutum gibi görünebilir. Ancak bilmelisin ki karşındakinin şüphesini artırabilir ve yanlış yorumlar yapmasına neden olabilir. - 1 yıl
"Sen benim dertlerimden çok uzak noktalardasın" Ben istiyorum ki seni kendi bulunduğum noktaya taşıyayım gel sende acı tecrübe ile yaşayıp ah be anladım ama geç anladım dememen için makul mantıklı, dürüst olan ne ise sana onları anlatmaya çalışıyorum lakin sen istiyorsun bulunduğun yer bana uzak ben gelemiyorum sen gel mi diyorsun yoksa ben uzaklardayım sen gerileriler de kalmışsın gel buraya demek istiyorsun? olur nere gelmemi istiyor isen peki geleyim
En İyi Cevaplar
Durumdan da bıkılır, aslında öyle gelmese de kişiden de bıkılır.
Durum zaten başlı başına bir etkendir. Bu her canlı için böyle, bitkiler bile hareket ediyor 😀
Kişiler de aslında eğer hayatın ilerrleyişinde, zamanın akışında olduğu yerde kalıyorsa değişmiyor ve gelişmiyorsa, yaşamıyorsa bu etki oluyor.
Etiket ellerinizden öper size zahmet 😂 @KızlarSoruyor
16 Yorumla- 1 yıl
Peki çok sık bu döngü tekrarlanıyorsa, sürekli birilerinden bir süre sonra bıkmaya başlıyorsa insan?
- 1 yıl
Haklısın sanırım 😅
- 1 yıl
Hahahah hayır haklısın direk 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu ilişkinin dinamiğine ve anlayışa bağlı olarak değişkenlik gösteren bir şeydir. Bıkmamak için sadece cinselliği renklendirmek yetmez. Yanındaki ile önce arkadaş olabilmeli, eğlenmeyi bilmeli insan...
29 Yorumla- 1 yıl
Eğer olamıyorsak da sıkılmamız gayet doğal değil mi?
- 1 yıl
İnsanlardan nefret ettim şu an ya ajdjjf
- 1 yıl
Benim sağım solum belli olmaz bir anda melek olup seni de sevmeyebilirim ajdkgkg
- 1 yıl
Ahshdjfj tamam senden etmicem nefret andkgk
- 1 yıl
Yani bu sevmiyoruz anlamına gelmiyor değil mi
bikilir ya maalesef. hic bir kisiyi sonsuza kadar severim askim sevgim azalmaz sacmaliklarina girmeyecegim. ozellikle evlilik gerceklesmisse ciftleri bir arada tutan sey imza ve cocuklar oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
Hatta bıkma sebepleri onlar da olabiliyor bence 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılben kendim için konuşursam aşk olduğu sürece sıkılmam tabi ki de. ama herkes farklıdır Uzun süreli bir ilişki içindeki insanların birbirinden sıkılması oldukça doğal bir durumdur. Bu, ilişkinin bir sorunu olduğu anlamına gelmez, daha çok insan doğasının bir parçasıdır. İlişkiler, tıpkı insanlar gibi sürekli değişir ve gelişir.
24 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum Barış
- 1 yıl
pp foton çok şirin 🙏 :D sdfsd
- 1 yıl
Ya teşekkür ederim 🌸😂
- 1 yıl
Rica ederim 😂🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılEğer ki kişilerden birisi çocuk ruhlu olursa bıkmak yerine şen şakrak dolu dolu bir yaşamın içinde olurlar gadası
Her an her saniye farklı deneyimler farklı yerlerde gezmeler falan filan olduğu zaman insan eşinden sıkılmaz 🙃🙃🙃
12 Yorumla- 1 yıl
Ya diğeri o çocuk ruhu öldürüyorsa 🙃
- 1 yıl
Ne zamana kadar öldürebilir ki
ya da öldürdüğünü sanıyor da olabilir
1 yılBulunduğu yerdeki huzur ve mutluluğa bağlı. İnsan orada mutluysa yıllar geçse de bıkmaz tabii ki. Önemli olan o huzuru ve mutluluğu yakalamak. O yüzden bazen insan bu siteden bile sıkılıyor. İki yüzlü insanların bulunduğu menfaatçi insanların bulunduğu bir yer olduğu için zaman zaman canını sıkan insanlar olduğu için bırakıp gidesi geliyor. Bu sürekli olacak şeyler. Dedim ya sana bugün birisi bana yazdı üzerine oyun oynuyorlar diye. Oluyor işte böyle şeyler can sıkıcı.
13 Yorumla- 1 yıl
Dönemsel olarak sıkılma gelebilir ama önemli değiller diyorsun yaniii
- 1 yıl
Aslında öyle değil. İpin ucu bir kaçtığı zaman geri tutmak zor oluyor.
- 1 yıl
Off maalesef ki 🥹
1 yılOrtada uçucu duygular varsa bıkılır.. Anlık hisleri kalıcı sanan insanların yaşadığı bir durum bu.. Bir saat önce aşkından ölüyorum diyen, bir saat sonra farklı duygular yaşıyorsa orada sıkıntı var demektir..
12 Yorumla- 1 yıl
Hala sevdiği halde bıkmak olamaz mı? Mesela diğerinin tavırları kaynaklı?
- 1 yıl
O ayrı tabii ki, olabilir..
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Durumda sıkılmak olabilir belki ama bazen de bağımlılık bile yapabilir. O yüzden yemekten sonra tok karnına iyi gelir.
111 Yorumla- 1 yıl
Zksjfkgk bir deli de burada gibi hissettim
- 1 yıl
Bilmem şuralarda bir yerlerde ⬆️😂😂
- 1 yıl
Rica ederim sjdjfj
- 1 yıl
Selametle kral sjfjgj
- 1 yıl
O zaman hg kral ajdjfj
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılIki kişi arasında olan dinamiğe bağlı bu yıllarca birbirinden sıkıĺmayan ciftler de var hala heyecanlari var demekki
13 Yorumla- 1 yıl
Ya da monotonluğa alışmışlar da olabilir 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Tabi bu da bir ihtimal :))) monotonlugu normal bir hayat akisi da zannediyor olabilirler
- 1 yıl
Ben geçen bir tanıdıkla sohbet ederken, bazen iletişim sorunu yaşıyoruz, beni bazı konularda takmıyor gibi diyorum eşim için mesela, bana diyor ki ee ne var bunda biz hiç konuşmuyoruz sayılır 🤷🏻♀️ kaldım öylece... Dedim mutlu musun, çok mutluyum bana şunu aldı diyor. Garip bir durum bence
1 yılHeyecan yaşayacak arzusu, dürtüsü kalmazsa bıkabilir. Bu yüzden değişim ve gelişim şart. Beraber, birlikte değişim ve gelişim ama.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bunu ben de merak ediyorum gerçekten. Arada sorunlar varsa bıkma sıkılma olabilir, rutin şeyler sıkabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Sonuçta insanlar bir kez sevdi diye her saçma tavrına katlanamaz kimsenin 🤷🏻♀️
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tam tersi bir süreden sonra doğmalaşır benim için aramızdaki bağ güçlenir, bağlanırım hiç sıkılmam bile. Uzun süren ilişkilerden yanayım.
12 Yorumla- 1 yıl
Renkli bir yaşam üzerinden varsayım yapıyorsun gibi geldi
1 yılHayır ben birisinden asla bıkmam yani o denli bakılacak kişiyse özelliklere sahipse hayatıma almam yani bu duruma eş için söylüyorum arkadaş ort vesaire değil yanlış anlaşılmasın o tür seylrrde mecburen birlikte oluyorsun falan yani
10 Yorumla
1 yılSüre uzadıkça bağ sıkılaşır diye düşünüyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Alışkanlıktan mı peki yoksa gerçekten sevmekten mi oluyor sence o sıkılaşma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılŞaşıracaksın ama ben bıkmam ya da benden mi bıkılmaz bilmiyorum 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Sen beni şaşırttın bir tık cidden ahdhfj
1 yılBıkıyorsa sevmiyordur bence. İlişki monotonlaşabilir, sıkıcılaşabilir ama sevdiğin insandan bıkmazsın
10 Yorumla
1 yılhocam aşk ilişkisi hiç yaşamadım arkadaş ilişkileri üzerine yorum yapsam olurmu🐥🐣
121 Yorumla- 1 yıl
Tabi kii
- 1 yıl
teşekkür ederim hocam
- 1 yıl
insan sevdiğinden sıkılmaz sürekli yanında olsun ister onsuz eksik olduğunu hisseder yeterki sevgi olsun
- 1 yıl
Sürekli seni düşürecek hareketleri mevcutsa sevgi yeterli gelir mi ki?
- 1 yıl
karşılıklı sevgi olmazsa aşkta olmaz arkadaşlıkta zaten öyle biriyle uzun yol alamazsın
- 1 yıl
Hayır, iki taraf da seviyor ama biri sorunlu hareketlerde bulunuyor gibi durumlar olabiliyor 🤷🏻♀️
- 1 yıl
seviyorsa anlayışlı biriyse kendini düzeltmezmi
- 1 yıl
Düzeltmek için çabalarken daha dibe çökebiliyorlar
- 1 yıl
şu an benim yaptığım gibimi bana çıkar yol bırakmadın🥺🥺🥺
- 1 yıl
Eheheh sadece fikir tartışıyoruz yahu milyonlarca farklı erken eklenebilir
- 1 yıl
bende kendi fikrimi söylüyordum çıkmaza soktun beni ama şöyle söyleyeyim ben çok fedakarım kız olsun erkek hep suyuna giderim karşımdakinin heleki karşımdaki kadınsa naif davranırım kesinlikle kırmam üzmem
- 1 yıl
Öyle de seni kırarlar
- 1 yıl
kırıyorlar zaten ama ben yinede değişemiyorum
- 1 yıl
Değişemiyorum demek kolay geliyor bence
- 1 yıl
ben tavır koyamıyorum senle küs olsamda farkında olmadan sana iylik yapıyorum
- 1 yıl
sadece nankörlüye tahammülüm yok işte onları tek kalemde silerim
- 1 yıl
O bende de var. Bu kötü bir özellik değil bence. Biz karakterimizden ödün vermiyoruz bu noktada. Ama sana zarar veren şeylere yaklaşırken en azından temkinli olmakda yarar var
- 1 yıl
tabiki yinede elimden geleni yapıyorum
- 1 yıl
burcun ne senin aynı burçmuyuz acaba
- 1 yıl
Boğa 🙃
- 1 yıl
ben de ikizler
1 yılArkadaşlık ilişkisinde bıkmazlar ama diğer türlü bıkar.
10 YorumlaBırakamaz en büyük örnegide benim. Cok anım oldu hep onun yanında mutluydum öyle iste
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılAnnemizden babamızdan bıkmıyorsak sevgilimizden eşimizden niye bıkalım
10 Yorumla
1 yılBen bıkmam ama bi yanlışında çok çabuk soğurum
10 Yorumla
1 yılMonotonlaşma olur buda bıkmanın sıkılmanın kibarca söylemidir.
10 YorumlaBence bıkarlar ya ben elde ettiğim kişilerden hemen soğuyorum hele bide koca bir senelik veya aylık bir bağlantı varsa bunalırlar (bence)
15 Yorumla- 1 yıl
E mıllet nasıl evli kalıyor
- 1 yıl
Hemen soğumak da bir nebze garip ajdjfj
- 1 yıl
@Leylişleyliş millet evlendikten sonrada boşanıyor ya hani
- 1 yıl
Doğru 😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Neden biksinlar ki ya öyle olsa kimse evli kalmaz yâni🤭
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilim bunaltıcı biriyse bıkabilirsin ama kısa sürer sonra yine özlersin. Sevgi varken kalıcı bıkma olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇağımızda kadınlar daha kaslı uzun boylu ve zengini bulduğu an ona geçiyor artık erkekler kullan atlık görülüyor. Kadınların sıkılması için uzun zaman da gerekmiyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Her şeyi paraya, kasa bağlayan erkekler kaybetmeye mahkumdur ya. Hayat bunlardan ibaret değil
Cevap sahibi1 yılKadınlar öyleymiş gibi davranıyor.
Paylaşım yoğunluğuna bağlı olarak değişir bu sorunun cevabı Lulum.
04 Yorumla- 1 yıl
Ama sonuç olarak bıkma durumu da vardır değil mi Firum
- 1 yıl
Bence de öyle çiçeğim
Birlikte olduğum kişiden değil ama dediğin gibi bazı durumlar bıktırabiliyo
02 Yorumla- 1 yıl
O durumlar çoğalınca insandan da bıkılmaz mı işte?
Gizli Üye(25-29)1 yılHormonlardan dolayı arada değişik hisler olsa da bıkmaz aksine anılar daha da bağlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rutinlesmiş gevsekliklerden bıkariz aslinda.
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılEeeevet zaman zaman geliyor ama geçiyor sizi daraldığında kavga ettiğiniz de oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl4-5 yıldır tanışıyoruz gram sıkılma yok ha eskisi gibi değil ama halen onu çok seviyorum oda beni seviyor birbirlerini gerçekten saf şartsız seven insanlar sonsuza kadar beraber olabilirler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBikinca herkes bitiriyor zaten ve bu çok normal, ömürlük değil artık bu işler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılAlışkanlık haline geliyormuş
10 Yorumla Mutlu olduğu yerden neden bıksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKişiden değil döngüden sıkılır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır yaa bıkılırmı hiç
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBıkarlar ve bıkıyorlar da.
10 Yorumla
1 yılBıkmamalı. Doğru olan budur.
10 Yorumla
1 yılbenim eski bıkmıs benden öyle dedi
10 Yorumla
1 yılGenelleme yaparsak evet bıkıyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Açıklamanın doğru olduğunu düşünüyorum kanks
10 Yorumla
1 yılaksine bağlanıyorum ben
10 YorumlaBıkar ve soğurlar, sıradan bir hayat olur artık
10 Yorumla
1 yılİnsan senden bıkmaz
15 Yorumla- 1 yıl
Yoo bıkar
- 1 yıl
Ben olsam asla bikmam
- 1 yıl
Neye göre verdin bu kararı
- 1 yıl
Bunu uzun uzun anlatmak istiyorum izin verirsen. Bana yaz lütfen dm. den
- 1 yıl
Sustun
Gizli Üye(30-35)1 yılHer türlü bikabilir
10 Yorumla
1 yılBıktıysa aşık degıldır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılbence bıkarlar
3 hafta yeterli00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılzamanla kadinlar seksten uzaklasiyor.
00 Yorumla
1 yılbence evet
20 YorumlaDoğru kişilerse bıkmazlar
10 YorumlaKişiden kişiye değişir ben bıkarım
10 Yorumla
1 yılerkeklerde öyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBıkmazlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet bıkarlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanırım. 🤷♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenden bikilmaz ya
15 Yorumla- 1 yıl
Müneccim ilan ettim hadi yine iyisin ajdjfk
Cevap sahibi1 yılAhahah kocan da ilan etsen olurdu hdhd
- 1 yıl
Ondan bir tane var zaten eyvallah ufaklık ajdjfj
Cevap sahibi1 yılTüh be ufaklik dedi jdjfjc neyse küçük ama tatlı derim bende hdhdjf
Cevap sahibi1 yılZaten yazamadım kutun kapalı yoksa yazardım hdhd
Bilmem denemedim :)
13 Yorumla- 1 yıl
knk neden cvp vermedin ya
- 1 yıl
kombinden anlarmısın diye yazmıştım knk nişanlım için (? bu arada rahatsızlık verdiysem özür
bıkmam eğer aşıksam
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne