Uzun sevgililik dönemi geçiren insanlardan genelde korkulur. Enkaz gibi görürler bazen..

Uzun sevgililik dönemi geçiren insanlardan genelde korkulur. Enkaz gibi görürler bazen..

Evet düşünürüm hatta insanlar evlenip boşandıktan sonra bile başkasıyla evlilik yapabiliyor ya da aynı eşiyle tekrar evlenebiliyor neden böyle bir şey olmasın ki sadece şöyle bir şey var eğer geçmişteki ilişkisi ile ilgili yaşadığı problemleri kafasından atamadıysa, gerekli gereksiz güvensizlik yapıyorsa o zaman onu istemem kimsenin psikoloğu olma niyetim yok mutlu olmak istiyorum. Bir de güvensizlik duygusu varsa zaten hiç çekilmez
Senle sevgili olduktan sonra sende eskiye dair şeyler aramaya başlar ama bulamaz, sonra üzülen sen olursun
Araya belli bir zaman girdiyse belki olabilir ama yeni ayrıldıysa düşünmeyebilirim.. Ben de uzun bir ilişki yaşadığım için böyle bir yorum getirmem daha adil olur..
Tilki her zaman kürkçü dükkanına döner. O yüzden gerek yok.
Bu önyargılar çok haksız bence! Birinin geçmişte uzun bir ilişki yaşaması aslında onun sevmeyi, bağlılığı ve emek vermeyi bildiğini gösterir. İlişkilerden aldığın dersler, seni daha olgun ve ne istediğini bilen biri yapar. Herkes geçmişindeki tecrübelerle yaşar, o yüzden önemli olan "şu an" ve sana hissettirdikleri. Peki, sen böyle biriyle ilişki yaşar mıydın? 😌💬
Ablam biliyor
Cevap
10Cevap
Hem iyi hem kötü
Ne güzel işte uzun süre sadece tek biriyle olmuş ilşkiyi ilerletebilen biri ama öte yandan kafada soru işaretleri acaba unutabildimi ya da o kadar uzun süre kıskanabilceğim şeyler yaşadılarmı
Günü birlik takılınana da çapkın diyorlar. O zaman kimle konuşulacak. Hiç sevgilisi olmayana da. Bu adam ya da kadından bir şey olmaz diyorlar.
Kalıplar çok saçma.
4 yıla kadar ok sonrasını bilemiyorum... Unutabilmiş mi cidden
Var evet öyle biri. ama bu çok spesifik bi durum. eski yaşanmışlığımız var.
Eskileri kafasında tamamen bitirdiyse düşünürüm. Tam tersi ise kesinlikle hayır.
Kalbini benimle bulan erkeklere bayılırım,199 esmer yakışıklısi da olur miss 😄
yok ya korkunc bi sey. ben unutabildigine inanmiyorum ne olursa olsun ondan bi iz kalmistir
Geçmişi değil, bana olan tavrını önemserim yeni sayfa açabiliyorsa sorun etmem
Hemen arkasından değil ama aradan vakit geçmişse belki düşünülebilir.
Onu unutabilmek için benimle birlikte olduğu düşüncesi korkuturdu beni
Hayır aklının bir köşesinde hep onun kalacağını bilirim
6 kişi oturduk bu soruya cevap bulamadık lütfen biraz daha detay verebilir misin?
Ya onu unutmamissa düşüncesi beni öldürür gerek yok kalsın
Olabilir neden olmasın
Daldan dala konmaktan iyidir.
Biraz korkutur ama sevgisinden emin olmak gerek
Kafası net olmali
Geçmiş değil simdisi önemli benim için
Kararsız kaldım ama.. ne olacağı belli olmaz
Asla
Onlar karı koca
Düşünebilirim gibi
Elbette , unutmuş olabilir
Bilemiyorum ama geçmişiyle yargilamam