Lutfen fikir verin yardim edin Allah düşmanımın basina vermesin napcagimi bilmiyorum ne olmus olabilir?

Sevgilimle 2 yıldır beraberiz. Yazın 3 ay bir ayrılık yaşadık ayrıldım fakat başka şahıslarla alakalı bir sorun hiç yaşamadık. Defalarca adım attı barışmadim o da instagramda yeni kişiler ekledi hayatına devam etmeye çalıştı ama gözü hep bendeydi biliyorum hep paylaşımları benimle alakaliydi. En sonunda 3 ay önce barıştık eklediği herkesi silmesini söyledim hemen sildi zaten fakat a harfi yazdığımda en üstte hep aynı bi kız çıkıyordu ben buna baya taktım ama ona soylemedim bu kız ayrılınca takip ettiği bir sürü kızdan biriydi. Dün kafede otururken bi baktım en üstte çıkmıyor kız bunu engellemiş durduk yere ben şok oldum dayanamadım patladım bu kız kim en üstte çıkıyordu baş harfini yazınca 2 aydır ve 2 hafta öncesine kadar görünüyordu şu an bu seni neden engellemiş dedim. O da şaşırdı bilmiyorum dedi sadece karşılıklı beğeni yaptık dedi düzgünce sordum ne yaşadınız bi kız seni profil resmin benleyken baş harfin kalp varken neden engellesin durduk yere dedim engellicek olsa 3 ay önce onu sildiginde engellerdi dedim. Ne görüştük ne de mesajlaşma olmadı sadece karşılıklı beğeni yaptık hikayelerimize bakiyoduk dedi. O gün kalktım masadan gittim ertesi gün akşam aradı beni sakinlesmemi beklemiş kendisi de kızgın böyle bisey için 2 yıllık ilişkiyi bitirme git sor kendisine benim bi suçum yok yalan söylemiyorum olsa ayriyken oldu der soylerdim zaten beni biliyosun ne zaman yalan soyledim dedi neden böyle birsey yaptı bilmiyorum dedi. Sevgiliminde hesabi gizli hikayesine bakıp engellemiş de olamaz. Kendimi etiket etmek yazmak da istemiyorum. Ne olmuş olabilir lütfen yardım edin

Lutfen fikir verin yardim edin Allah düşmanımın basina vermesin napcagimi bilmiyorum ne olmus olabilir?