Rabbim bosanmayla imtihan edermi?

4 yil esimle uzak mesafesi yasadik bir cok kez ayrilik yasadik ve ben hep ‘ rabbim hayirlisi degilse evlenmeden ayir kalbimden aklimdan at’ diye dua ederim herdefasinda bi araya geldik ve bu rabbimin istegi olarak anladik biz oda bana sen kaderimsin biz ayrilamiyoruz diyordu gercektende oyle cogu kez ayrilip barisiyorduk evlendik ailesi beni srtik istemedi onu doldurmaya basladilar ve siddet gordum cok kisa evli kalip ben ailemin yanina gittim oda hic birakmadi ailesine ben bossanmayacagim diyordu onlarin ayrilin bosanmayi ac demelerine ragmen diye dusunuyorum cunku banaa surekli yazip arardi surekliii simdi ailesi ona birini buldugunu gorucuye ciktigini ogrendim bana diyen adam esime 3 kere buyu banada musallat edildiginde soylendi musallat aramiza sogukluk soksun diye esime gomme, icirme ve muska buyusu yapilmis (Peygamber efendimiz S. A. V.) de buyu yapildi o yuzden buyu degildir lak luk diye konusmayin simdi ben buyuleri cektieme islemleri yapiyorum fakat bana adam ‘ eger Allah seni bosanmayla imtihan ettiyse’ ne yaparsak yapalim bosanma gerceklesecek fakat onlar esime buyu yaparak banada musallat ederek rabbime sirk kostular yani kaderimizle oynayip kaderimizi etkilediler Allah buyuk insAllah onlarda ayni acilsri ceker fakat merak ettigim acaba gercekten rabbim bosanmaylami imtihan etmek istiyor yoksa onlar rabbime sirk kosup buyulerlemi buna sebep oldu? Bunlari yasayanlar varsa yorum yapsin baska kimse yorum yapmasin !!

Rabbim bosanmayla imtihan edermi?