ESKİ AŞK ESKİ SEVGİLİ? BİRAZ UZUN AMA OKUR MUSUNUZ KAFAM ÇOK KARIŞIKKK?

Benim ilk sevgilim aynı zamanda onunda ilk sevgilisi olduğum biri vardı bunla 6 ay sonra ayrıldık bana tekrar tekrar geldi en az 30 kere konuşmak istedi ben hepsinde gittim ama hiç olumlu cevap vermedim baktı olmuyo en yakın arkadaşımı ikna ettirmeye çalışıyordu hayatımdan sgit falan dedim bu beni hala seviyordu yaz tatiline girecektik ortak arkadaşlardan birisi ona benim sevgili yaptığımı söyledi ve o direkt bunu duynca sevgili yaptı yaz tatili bitti aynı sınıfa düşmüştük ve sürekli bana bakıp duruyordu ilk haftadan sonra sınıf değiştirdi ama ortak arkadaşlara hala onunla olur muyum diye sordurtturuyordu ve benim cevabım da hayır oluyordu bu, yeni gittiği sınıftan bir sevgili yapmış - yanlış anlaşılmayayım ama kız baya baya kötü hatta herkes kıza nasıl bakmış falan diyor ve eski sevgilim aşırı egolu biri yani öyle biriyle çıkacak biri değil-. Birde o sınıftan arkadaşımın dediğine göre önce herkesle denemiş, onların önünde oturuyor dediğine göre sürekli bir adım geçiyormuş duyamıyormuş ne dendiğini ama.. fakat o, asla benimle olduğu gibi değil benimleyken bir kızla göz teması bile kurmazdı ben yanlış anlarım diye şu an sevgilisi olmasına rağmen diğer kızlarla kol kola gezebiliyor, ben ona bakmıyorum ama arkadaşımın dediğine göre bana baktığı gibi o kıza bakmıyormuş normal bir arkadaşı gibi bakıyormuş ona. Beni tatilde hala sevdiği için ortak arkadaşlardan birine benim hakkımda öyle şeyler yazmış ki beni ne kadar sevdiğini anlatan, onun gözleri mücevher gibiydi o yüzden ona hiç mücevher almayı düşünmedim demişti öyle şeyler vardı ki.. Ben onunla hiç temas etmedim o yazmıştı ki onun elini hiç tutmadım ama onu öyle olmasa bile o kadar seviyordum ki falan demişti benim önümde çökmüşlüğü bile var o egosuyla bana sürekli seni incir ağaçları çiçek açana kadar sevicem seni diyordu yaz tatilinde sevgili yaptı yinede biosunda incir ağacı çiçek açmaz aptallar,,, yazmıştı. Sizce neden sevgili yaptı bu kısa süre içinde 2 kere hemde bide şu an o kızı seviyor mudur? ya da adım atsam gelir mi?

ESKİ AŞK ESKİ SEVGİLİ? BİRAZ UZUN AMA OKUR MUSUNUZ KAFAM ÇOK KARIŞIKKK?