Kendisi bitirdi okulu işi var. Ama hala gelecek kaygısı var. Ben okulu çok uzattım evde hasta ile ilgileniyorum. 2 yıl dır uzağız. İlgisiz sürekli Pubg de. Ayrıldım takmadı bile. Çok sevdiğim için unutamıyorum. İlgi istemem yanlış mı
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar face hesabı bedeymiş e posta felan değiştim. Pubg sini komple silicem şimdi baya ileri seviyede. Beni ordan kızlarla aldattı. Onlarla takıldığı için bana vakti yokmuş
KÖTÜ GÜNÜMDE SEVGİLİM BENI BIRAKTI? HAKLI MI SİZCE?
Aynı benim gibi emanet etmişsin sende. Ama hakkında hayırlısı seni sevmiyor ilgi alaka göstermiyorsa üzülme. İnşallah iyi birisi çıkar karşına. Ya o değilde bende ne kadar üzerine düşsem ters tepti. Bizi mi buluyor bu duygusuzlar.
Zor gününde senle ilgilenmeyip pubg oynayan biriyle gelecek kurulur mu? Olay ilgi istemen vs olsa haklı. Bogulabilir. Ama hayatın gerçekten zor ve yanında olması gerekir. Pişman olma. Önüne bak. Derslerine ve ailene vakit harca
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğim ilgi sürekli evdeyim hiç çıkamıyorum yanımda olduğu zamanlar gibi en azından sahiplense
Seni kendi dünyasının kraliçesi gibi hissettirmesi davranması ona göre hayat yolunu çizmesi gerekiyordu eğer gerçekten seviyorsa tabii o yüzden yapacak bir şey yok. Hayatına bakacaksın kendi ayaklarının üzerinde duracaksın daha ciddi düzgün birisi çıkarsa ileride bakarsın sende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aferin gururlu davranmışsın. Varlığı yokluğu birse birinin yokluğunu tercih edeceksin her zaman.
Aynen öyle
Aynı benim gibi emanet etmişsin sende. Ama hakkında hayırlısı seni sevmiyor ilgi alaka göstermiyorsa üzülme. İnşallah iyi birisi çıkar karşına. Ya o değilde bende ne kadar üzerine düşsem ters tepti. Bizi mi buluyor bu duygusuzlar.
Yok yüz verince bi yerleri kalkıyo
İşte kalkmasın tekmeyi vur gönder.
Kalktı si kere
Dediklerini yap birde sana ulaşamasın. Yalnız elinde seni tehdit edecek birşey yoksa sıkıntı yok demektir.
Yok Allah a şükür
Aldım silicem gitsin hak ediyı
İyi aman. Allah'a emanet ol.
Zor gününde senle ilgilenmeyip pubg oynayan biriyle gelecek kurulur mu? Olay ilgi istemen vs olsa haklı. Bogulabilir. Ama hayatın gerçekten zor ve yanında olması gerekir. Pişman olma. Önüne bak. Derslerine ve ailene vakit harca
Dediğim ilgi sürekli evdeyim hiç çıkamıyorum yanımda olduğu zamanlar gibi en azından sahiplense
Sen bu elemanla hiç buluştun mu yoksa sadece sanaldan mı ibaret ilişkiniz?
2 yıl aynı okulda okuduk. Hir gün yan yana ydik
İlginç ne diyim olmaması lazımdı böyle.
Zaten 4 ay sonra yine onun olduğu şehre gidicem son sınıfım. Ama anlamadım belkide başkası vardır yemin etsede
Seni kendi dünyasının kraliçesi gibi hissettirmesi davranması ona göre hayat yolunu çizmesi gerekiyordu eğer gerçekten seviyorsa tabii o yüzden yapacak bir şey yok. Hayatına bakacaksın kendi ayaklarının üzerinde duracaksın daha ciddi düzgün birisi çıkarsa ileride bakarsın sende
Evet sevince hissettirmesi gerekir bunu biliyorum. Ondan huzursuzdum. Peki hesabını silim mi sence. Güncelleme ye bakar mısın
Hiç dokunma bence sessiz sakince hayatından ayrıl gitsin en doğrusu.
Dokundum değiştim de silmedim daha. Geri mi verip yazıp konuşmak istemiyorum.
Ver elleme ona ait hiçbir şeyi ağzına laf verme ne uğraşıyorsun çıkar gitsin hayatından
Oyun oynamak için terk edeni ilk defa görüyorum,
Kız düşürür
Defolsun o zaman. Eninde sonunda seni terk edicek yani. Önce sen engel koysaydın bari
Koydum bitti
Net ve istikrarlı olman seni değerli yapar
Evet öyle olucam artık. Zor görür si daha. Zaten başkası da var gibi
Gelecek kaygısı varmış bilgisayarın başından kalkmıyor 😂😂😂ncmdmd
İşi de var anlamadım
ilkinde o sonrasında sen haksızsın
Sonrasında naptım
Boşa bitmiş bir iliski iki taraftada sıkıntı var
Bende nasıl bi sıkıntı
Fazla sıkma bu erkekler bazıları kızların dertlerini umursamaz sende başta bitirseydin keşke
Yani en azından erkek gibi ayrılsın
Takma daha fazla
3 yıl Oldu ondan
Kuzum biten bir iliski tekarar olmuyor sadece pert oluyorusn
İyi olmuş niye aldattın evde kalırsın böyle
Pardon kim aldatmış
O aldattı hatta ben değil. Bunu nerden çıkardın ya