Koku problemi ve yarattığı anksiyete?

İyi geceler kızlar soruyor ailesi. Ben 25lerinde bir kadınım ve kiloluyum. Bundan kaynaklı genetik de olabilir terleyen bir insanım. Yaşadığım şehirin havası da nemli zaten. Bu yüzden her gün duş almam gerekiyor hatta bazen 2 bile alıyorum. Yaz ya da kışın fark etmiyor. Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama orası biraz daha psikolojik olduğu için o kısma girmiyorum. Benim bir yakın arkadaşım var. Diğer arkadaşlarımla bana oturmaya geldiklerinde ( duşumu yeni almıştım) yakın kız arkadaşım bana doğru eğildi başta sonra 1 2 dakika sonra burası lağım gibi kokuyor sanki dedi. Anlamadım başta dışardan falan geliyor diyerek düşündüm. Evde temizdi çünkü. Yalnız da bir insanım çocuk da yok. 5 6 dakika sonra tekrar aynı şeyi söyledi ve bana eğilerek beni kokladığını gördüm. Nasıl rencide oldum anlatamam. Neyse onlar gitti tabi ama ben herkesin içinde o şekilde rencide edilince ister istemez kendimi falan kokluyorum. Ulan daha bugün duştan çıktım diyorum. Bedenimi kokluyorum falan yok gelmiyor bana koku falan. Sonra dedim ki acaba bacak aramdan mı geliyor. Çünkü bacaklarım birbine sürtüyor ve kalın bacaklılar bilir ki bacaklar da çok terler ama yeni duş almışsınız, her bölgeye ayrı kreminiz falan var yani imkansız gibi geliyor kokması ki teyit ettim bir koku yoktu. Ama arkadaşımın burnu biraz hassas. O günden sonra bende bir anksiyete başladı ki bu arkadaşımla yan yana gelmek istemiyorum. Ortamlarımız aynı nasıl olacak? Kendimden şüphe ediyorum aynı zaman da ya gerçekten kokuyorsam falan diyorum. Sosyal çevremi de etkiledi. Hiç bir buluşmaya gitmek istemiyorum. Bir kere rencide edildim bir daha edilmek istemiyorum. Çok üstüme geliyorum son zamanlar da. Kilo veremiyorsun terliyorsun kokuyorsun sonra falan diye kendi kendime kızıp duruyorum. Sizin de böyle bir probleminiz ya da çevrenizde hiç böyle birine rast geldiniz mi? Lütfen yardım edin. Kendime olan özgüvenimi yitirdim. Bacak bacak bile atamıyorum. Orası terliyor evet ama ben kötü bir koku almıyorum. Demek ki insanlar alıyor mu? Lütfen gören herkes bir şeyler yazsın yardımcı olacak

Koku problemi ve yarattığı anksiyete?