29 yaşında, 192 boyunda sportif kumral erkek.
26 yaşında köyü saçlı ama beyaz tenli, ortalama fizikli, 175 boyunda yüzü güzel erkek.
Benim için ikinci seçenek. İstediğin kadar boyu poşu karizmasi olsun kart erkek red flagdir çıtır erkeğin yanında. 29 ne 🤢
29 yaş (çıtır değil) kumral, ela gözlü sportif, 192 boyunda, geniş omuzlu erkek..
26 yaşında çıtır, köyü saçlı, beyaz tenli, sıradan fizikli, genç erkek.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Boyu uzun olanın aklı az olur ama bilemedim kişilik özellikleri nedir
Aynı boyda olsalar
Ben aşk anlamda sormuyorum sadece görsel begeni olarak soruyorum. Zaten bir daha görmeyeceğini farz et ve ikisini de bekar düşünme
Evliyse hiç olmaz
Tamam değiştiriyorum ikisini de aynı karakterde farz et. Eğitim özellikleri karakter özellikleri aynı bir simülasyondasın ya hangisini seçersin
Erzurumlu olanı
Elimizde kalmadı maalesef Erzurumlu. bir depoya bakıp geliyorum
Bekliyorum efenim
boy çok uzun da geniş omuz falan da çekici geliyor bana ya
Ama kart çıtır değil
Tamam 29 yaşındaki erkeğin boyu 1.80-185 civarı olsun
kart ne demek
bak o boy olabilir
Kart=çıtır olmayan, yaşlı
heee
ya olmaz o zaman
29 yaşında dedim baştan olur dedin şimdi olmaz diyorsun karar ver asada
cdjsksjdmjdnd 29 yaşında genç de gözükebilir diye düşündüm sorri
spor yapıyorsa nasil yaşlı gözükecek ya
Yüzü yaşlı Durmaz mı 29 yaşında ki adamin mesela 26 yaşındaki genç görunmesi icin spor yapmasına gerek yok
3 yılda ne yasanmis olabilir ki yüzü yasli dursun spor yapıyorsa o kadar yaşlı durmaz bence
Diyorum bak sana sporla ilgili olsa 26 yaşında spor yapmayan insan sana yaşlı mı geliyor gelmiyor demek ki sporla ilgisi yok
26 da genç gelmiyor ki bana
Ama 29 yaşındaki spor yapmıyorsa genç gelmiyor Çünkü süper onu komplufle ediyor.. Şubat ayındasın adam montla oturuyor yüzünü görüyorsun geç gelecek mi sana fiziğini görmüyorsun ki
abla ben kas seviyorum biraz da ondan spor yapan daha mantıklı gelmişti dediğin de doğru tabii
Ssasss adamı kışını gördün fizigi belli değil örneğin.. biraz zorladım kızma
kapşonlu sweatshirt cok yakışıyor sporculara onu da unutmamak lazım dnwmdjsn kizmam merak etme tartışıyoruz sadece
Senin için yüzden çok daha onemli o zaman
birazcık dsss
Ben de galiba 2. Dicem
Sen de yaşlı kart sevmiyorsun
29 a da kart denmez bence ama 26 daha iyi tabi
Kart işte mesela 23-26 fark etmiyor ikisi de genç çıtır ancak 26-29 fark ediyor. Ünlüler hariç 29 yaşında birini begenmezsin
Yasi büyük iyidir
Gençlere doyunca belki ben de öyle olurum senin gibi yaşlanınca
Evlendiğimde senden küçüktüm
Olgun olsun istiyordum öyle de oldu
Yaş alınca asıl daha toy karşı cinse bakar insan
Olgun dedin tanıştığında 27'den büyük değildir hadi maksimum 28 sen o zaman genç olabilirsin ama kaç yaşında olursan ol 28 yaş ve altı gençtir olgun değildir..
Ben 23 o 30 du
Evlendiğinde ama tanıştığında gençtir yaşlı adamı sevmemişsindir Genç adamı sevmissindir asass. Tanıştığımızda kaç yaşında oldu önemli Sen evlendiğindeki halini seçmiyorsun ki tanıştığı halini seçiyorsun.
Bisene oncesiydi
29 ne ya abla ne diyeyim mutlu ol tabii enerji yok , tutku yok, kanepede uyuyakalir.