Güncellemeler
+1 yıl
Bu hava gelecek nesillere de lazım sevgili doğaseverler lütfen havamızı temiz tutalım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asker olanlar ne kadar şanslı değil mi? Askerin yanında mühendisin bir karizması mı var?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Askerrrr cekici manitimde asker
İyi seni kullanıp atsınlar kenara da göreyim
Niye kullansın ben eşya mıyım o öyle biri değil senin icin kötü
Hemen manipüle oldun. İyi kullanıp attığı zaman aklına gelsin bu söylediğim. Psikopattır da bir yastıkta kocamış iseniz sen de ondan farksız olmalısın🤣🤣😂😂.
Ne manipüle olucam ki sen benim hayatımın neresindesin. Evet işi kolay değil psikolojisi de bozuk senin gibiler rahat uyusun diye
G*ri zekalı mısın kapananların kafası güneş görmediğinden iyi çalışmıyor derlerdi ya belli.
Sen benim sümüğüm bile olamazsın ki hayatıma alayım seni.
Tamam rahat uyusun diye kelle koltukta olan onlar anlıyorum hatta saygım sonsuz ancak senin niyetin duyar kasmak gibi görünüyor.
Ah ah cahillllll güneşle kapanmanın alakası yok daha ne demeye çalışacağını bilemiyosun😂 güneş d vitamini eksikliği yaparr hava almıyo diyecektin havanında benim kapanmamım bir alakası yok burundan nefes aıp verdiğimiz için. İki kültürlen de bana öyle laf sok. O zaman niye şaf atıyosun kücümsüyosun mesleklerini seni kullanır atar diyosun sorunun benle bence kapalıyım diye dert oldum ama merak etme sen gibilerle cok uğrastım sorun yok 😂 sen zaten bi sümüksün beni hayatına alma pisliklerin hayatında olmam
Kapalıyken beyne hava geçmezse ışık ta geçmez akıllı insan.
Valla sen bir süre d vitamini al da gel beynin çalışsın sen benim için kimsin de derdim olasın😂.
Sümüğün sümüğü mü olurmuş.
Ha sümüğün sıvı kısmı dersen belki o olabilirsin de neyse tartışmaya gelmedim hava kirliliği yaratmak istemiyorum.
Ahaha hala cahilsin yaa ben 7 24 kapalı değilim ya hani IQsu düsük. Ben de d vitamini eksikliği var demedim of ya tek tek acıklıyorumm d vitamini kemik sağlığı için faydalı yazık ya bi habersin her seyden off buram buram cahil. 😂
Hava kirliliği cahillik kdurukluk hepsi var sende
Gel askeri mühendiste anlaşalım🤝
Askeri mühendiste anlaşırız da askeri mühendis istihkam değil mi?
Sjdjdj orayi karıştırma
Anlaşırız da niye?
C polis diyorum dskdjd
Polisler bana daha normal geliyor halkla iç içe olduğundan vatandaş gibi böyle.
Mühendis ya bence
Mühendis bir de askere nazaran çok kız görmüyor değil mi?
Ayrı bir cekiciligi var ya
Kimin ayrı çekiciliği var?
Mühendis bence dedigime göre asker cekici geliyor 🤠
Mühendis bence dediğine göre? Asker nasıl çekici geliyor? Anlamadım ya?
Sana göre mühendis ise çevre geneline göre asker mi? Ya neden bu kadar örtülü edebiyat yapıyorsunuz?
İroni yapıyorum yani başta Mühendisi çekici buldugumu söylemişim ya hani bir daha neden kimin cekici geldiğini soruyorsun?
Mühendis askere nazaran cok kız görmüyor değil mi demişsin ben de yok ondan değil ayrı bir cekiciligi var diye açıklamışım hepsi bu yani.
İnternette ironi yaptığını nereden anlayabilirim kızım yüz yüze birbirimizi mi görüyoruz Allah Allah.
Emoji atiyorum ne icin var?