Ya ben onu seviyorum onunla beraber gelecek hayalleri kuruyorum bu yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum hem kendim için hemde geleceğim için ama o hiç böyle değil ben zaten çok yaşamam diyor sağlığına dikkat etmiyor sürekli dertli negatif arabesk takılıyor bu bana artik cok itici gelmeye başladı soğudum bu yüzden. Benimde dertlerim var ama ben bunu bu sekilde yansitmiyorum ama o cocuk gibi sürekli bunu dışa vuruyor. Sizce ben abartiyor muyum ya da ayrilmali miyim siz bu konu hakkinda ne düşünüyosunuz?
Çocuk umutsuz ve sizi bile çoktan gözden çıkartmış bence daha fazla fedakarlık yapmanın manası yok sizden sizi eksiktir. Size karşı bir şeyler de düşünmüyor ayreten sizi gerçekten sevseydi derdi sizi iyi yerlerde görmek için çabalamak olurdu o yüzden uğraşma değmez kendine yazık edersin. Bide bunun intihar ve psikolojik sıkıntısı var sa ailesine söyle diğer türlü öyle biri değilse sizi sevmiyor aklındaki kişi sizsiniz kalbindeki başkası ile beraber ondan dolayı bu kafada olmuş olabilir
Kafa gidik bunun sen bunu sal. Çok sağlıklı düşünmüyor bu. Gelecek hayali derken ben ikinizi kastediyosn sandım ama bu daha patolojik adamın hayatla alakalı hiç bı planı yok. Yani sıra sana gelene kadarr ohoooo.
Canııım, vallahi durum biraz sıkıntı... Sen kendi geleceğin için çalışıp çabalarken, o “yaşamak istemiyo ben” modlarına girmişse uyum önemli olabilir. Sürekli negatiflik, hayattan soğuk rüzgarlarla yaklaşmak iki tarafa da yıpratıcı olur. Kendi mutluluğunu ve ruh sağlığını düşünmek çok önemli. Sence onun bu tavrına rağmen, uzun vadede bir yol alabilir misin? Kendi hislerine dürüst ol ve hayatında sana enerji veren insanlara yer aç. ❤️🔥