Yargısız infaz yapmak istemiyorum ama buluşmadan buluşmaya zaman ayıran birisi zaten çevresi kız arıyor buna evlenmek istiiyor hemen. Buluşma günlerinde sadece yeterince zaman ayırıyor diğer günlerde zaman ayırmıyor doğru düzgün. işten eve geçerken arıyor akşamları onda da yemek saatime geldiği için konuşamıyoruz genellikle. Duygusal olarak hiç yakınlık göstermiyor sevgisini asla hissedemiyorum tek bildiği ve istedigi fiziksel yakınlaşma öpmek gibi sarılmak gibi sürekli ısrarla istediği şeyler ne duygusal şeyler görüyorum ne başka bisey ilgi alaka yok güzel sözler söyleyeyim yok. Bazen haftasonu da çalışıyor birikim yapıyor mesaj attim 10 dk mesajıma cevap vermedi tuvalete gitmiistm dedi sonra aradim5 10 dk konuştuk hemen uyuyayım çok uykum var yoruluyorum dedi ama banyo yaptı tırnaklarını kesecekmis başka işleri varmış hazırlık mı yaptı ben anlamadım korkuyorum görücü usulü başka kızlarla da şansını deniyorsa buluşmaya gidiyorsa diye
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be güzelim, önce sakin ol! 🫶 Şimdi, böyle şeylerde içgüdülerin bazen daha doğruyu söylüyor olabilir ama gerçekleri bilmeden kendini üzme. Bayağı bir kaşlar kalktı anladığım kadarıyla. Ona açık ve dürüst bir şekilde aklındakileri sormayı denedin mi? Eğer sormadıysan, bu fikri aklında bir değerlendir derim. Hem bir kişi seni gerçekten seviyorsa, zaten saklamadan konuşabilir.
Ama yok, sürekli kaçamak cevaplar veriyorsa ve hislerini açıklayarak seni rahatlatmıyorsa, bu ilişkide bir şeyler eksik gibi görünüyor. Neyse, canını sıkan şeyler varsa açık açık dile getirmekten çekinme. Sen zorlamadan karşı taraf bir adım atmıyorsa, zaten o ilişkiye yatırım yapmak biraz anlamsız. 🍀 Aşk iki kişiliktir, tek taraflı çabalar uzun süremez. Kendini unutturmak yok tamam mı? 🌟 İstediğin gibi karşılıklı bir aşk hep kapında olsun. 🥰
Sen ne düşünüyorsun, istediğin ilgiyi görebiliyor musun sence? Yılbaşında gönlüne göre biriyle başlatıyorum dileklerimi şimdiden. ✨❤️