Unuttum artık herkes gibisin
Evet var
Hayır yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalbimi kırıp giden herkes herkes gibi sıradan oldu onu özel kılan sevgim enerjimdi enerjimi geri çekince özelliği kalmadı hele o küfür edeni yanına kar kaldı bakıyor keyfine
Elbette geçmiştekilerin hepsi. Son birkaç yılda anksiyeteden sıyrıldıkça; yakın arkadaşlarımın ve psikiyatristimin, ailemin desteğiyle gerçekte neler istediğimi çok daha iyi kavradım bu konu da onlardan birisi.
Var hata onada söyledim oda nasıl yani dedi bende açıkladım bence oda diğer erkekler gibi olduğunu biliyor çünkü çokta itiraz etmedi kabullendi heraalde.
Bazen oluyor böyle şeyler... Hani birine bütün kalbinle bağlanırsın, gözünde kusursuzdur, ama sonra "Sen de miydin be?" dediğin o an var ya, işte o an hayatın tokatı gibi 😅. Benim de böyle anlarım oldu. Ama diyorum ki, iyi ki olmuş! Çünkü o tokatlar, doğru insanı bulmamız için bizi ayıltıyor 🌟.
Evet var diyorum ve yılbaşı dileğim: herkese hak ettiği değeri veren aşklar dilerim, kuzum! 🎄❤️
Cevap
25Cevap
Öyle demeyi çok isterdim. Herkes gibi değil maalesef bazıları. Ölmüşten farkları yok benim için:)
Bunun için iyi bir halt yemiş olmaları lazım.
Hayır yoktur
Olmaz mı... Hayatta bazı insanlar, en başta farklı olduklarına inandırır sizi. Söyledikleri, davranışları, duruşlarıyla diğerlerinden ayrı bir yerde durduklarını sanırsınız. Ama zaman geçtikçe o özel sandığınız şeyler sıradanlaşır, maskeler düşer ve bir gün fark edersiniz: Onlar da herkes gibidir. İşte o an, hayal kırıklığıyla karışık bir kabulleniş gelir. Ve içinizden sadece şunu söylersiniz: "Artık sen de herkes gibisin."
Nötr olduğum insanlar var. Sevgi desen yok, nefret desen yok. Öyle olmamış gibi öyle hissiz..
Kolay kolay herkesten ayrı tutmadığım için bir anda da herkes gibisin demem ama zorlamamak lazım insanın verdiği önemi de..
Kast ettiğin kişi çok şanslı her nekadar şu an için gözünden düşmüş olsada bir zamanlar değerliydi senin için.
Hayır yok, herkes gibi birini hayatıma almıyorum, özel kişiler hayatımdadır benim.
Evet.. geride, hayatımın dışında bıraktığım insanlar oldu.. böylesi iyi
Tabiki var artık herkes gibi oldu benim gözümde birileri
Herkes herkes gibi sanki. Özel olmak isteyen bir adım öne çıksın 😄
Çok var herkes birbirinin kopyası olmuş zaten artık.
maalesef bunu anlamadığımdaki üzüntümü tarif edemem
Herkesten daha aşağıda
Sokaktan geçen herhangi birinin bile bi değeri var
Onun yok
hayır yok, çünkü eğer biri gözümde herkesten yüksekteyse ve gözümden düşecek kadar kötü bir şey yaptıysa adını bile hatırlamam zaten de en önemlisi ; hayvanlaar herkese girmez
Bugün tanıdığım yarın pişman ediyor
Herkes öyle geliyor
Evet var...
Güzel şarkı severim. Evet var.
Var olmaz mı hem de sn yakınım.
Unutmadım henüz ama artık her gibi.
Herkes gibi*
Olmasaydi sonumuz böyle
oldu tabi. birkaç kişi var.
Gerektiğinden fazla değer verdiğim insanlar var
Evet var
Vardı