Herkesleştin mi sen de?

Sıradanlıkla Herkesleşmenin arasındaki ince çizgi !!!
Herkesleştin mi sen de?

Sıradanlıkla Herkesleşmenin arasındaki ince çizgi !!!
Artık herkes gibi olan biri için niye şiir yazılsın ki? Belki kin, nefret, belki özlem ama kesinlikle herkes gibi değil.
Karlı ıssız ve dümdüz bi yolda sığınacak yer bulmaksa mesele: yerdeki ayak izlerinin tamamen zıttı yönde hareket eden insan zayıfır içgüdüleriyle hareket eden insandan. O da zayıftır ayak izlerini takip edendenden. O zayıfır hem bulunduğu çevreyi hem de ayak izlerini değerlendirerek uygun rotayı bulan insandan. O da zayıftır sığınacak bi yer yaratan insandan.
İnternet, televizyona erişimin kolaylığı, izlenilen dizi, film, reklamlar, gidilen tiyatrolar, dinlenilen şarkılar, edinilen arkadaşlar, okunulan kitaplar hatta izlenilen p0rnalarla bile bi başkasının fikirini, yorumunu içerdiğinden ve tüm bunlar karakterimizi yoğrup ölünceye kadar sürkeli şekillendirmeye devam edeceğinden savunduğumuz fikirlerde yaptığımız eylemlerde bi başkasının ayak izinin olmaması mümkün olabilir mi?
Sana, bana, aşağıda farklıyım yazan arkadaşlara kalem kağıt verip doğduğun andan bu güne kadar hayatının herhangi bir döneminde seni diğer insanlardan farklı yapan şeyleri kaleme almanı istiyoruz deseler, kesinlikle aramızdan adam akıllı 3 sayfa dolduran bir kişi bile çıkmayacaktır.
Ne uzun yazmışım lan hiç de huyum değildir ama
Yüreğine sağlık bro
Teşekkür ederim, güzel soru
Herkes gibi değilim, çünkü her insan farklı bir alemdir. Sadece zamanın hızına yetişmek için herkes aynı şeylere tutunur ve farklılıklar görünmez olur. Ama insan popüler kültürün kölesi değil de, maddi manevi kaliteli gelişimin kölesi olursa, o zaman herkes gibi değil çok farklı ve çok zengin bir dünya hükmünde olur.
Nokta atış yorum
Hiç herkes olmadm kendime özgüyüm
Net ve iddialı
Teşekkürr
İstesem de herkes gibi olamam.
Doğal olarak
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
8Cevap
İstesem de herkes gibi olamıyorum. 😄
Ben herkes 👤gibi olamam istesem de. Beni ben yapan şeyler, benim için daha öncelikli. Herkes gibi olursam, benim herkesten bir farkım kalmaz. Her insan bence kendi içinde özel ve anlamlı olabilmeli. Sen farkını düşüncelerinle tavırlarınla, hal ve hareketlerinle ortaya koyarsın ve fikirlerinle uğurlanırsın. Herkes yürür ama sen farklı şekilde yürürsün. Bakan olursa da bunu gören fark edilirsin istemesen dahi çünkü mizacın seni görünül kılar. 🌾💫
Çok güzel yazmışsın ya. Yüreğine sağlık. 🙂
@Princessax Çok teşekkür ederim canım benim, güzeli gören güzel gözler yine 💓🌟🌾
Kime göre neye göre...
Bir insan ona verdiğim değeri önemsemez karşılık vermezse ben de o insana herkes gibi davranırım. Ama tam tersi önemserse herkesten farklı davranırım.
Değer çok önemli ✨
🌹✨
Hayır ben ben gibiyim herdaim kimse gibi olmak istemem seviyorum mutluyum iyi ki benim diyorum her gün..
Farklısın
Herkes gibi olsun😂
Ben etrafıma göre biraz farkliyim o yüzden biraz tepki alirim siradanligi sevmiyorum çünkü
Mejejsjsjhss
Beni herkes gibi yapamazsın hadsiz 😑 (azıcık takılıyorum ciddiye almayınız 😹).
Hshsheh
Hehehe dersin demek, trip geliyor 😑🔪.
Hahahhahhaah
Ben hep farklı kalmaktan yanayım kimseye benzeme çabası vermiyorum kimseye de özenmiyorum
En güzelini yapıyorsun ve bence de kimseye özenmiyorsun ve farklısın uzaktan gördüğüm kadarıyla
Teşekkürler
Farklılık iyidir bence insani insan yapan kendisidir.
Şahsıma münhasırım.
Başkası için evet. Ama kendim için değilim, farklı olduğumu düşünüyorum özümü bilen çok az insan vardır.
Hayır farklı olduğum yerler var kendimce
Doğrudur
Hayır hâlen farklıyım ben
Farklı olmak herkesleşmiş olmaksa
Herkes farklı olmak istiyor
Bazen herkes gibi, bazen herkesten çok uzağım.
Hayatın içinde hepsi var diyorsun
Evet çünkü farklı olunca sevmiyorlar
Güzel noktaya temas ettiniz neden peki?
Öyle miyim ahsjah bilmiyorum belki
Hmmmm popüler kültürü seviyorsun bence
Hayır herkes gibi değilsinnnn bence 🌹
Yapanlar olmasaydı herkes gibi olmazdık
Biri haricinde herkes herkes gibi benim için
Hayatta ben anormalim
Yok ben daha herkes gibi değilim
Sıradan biriyim ama herkes gibi değilim 😃
Değilim, kimse herkes gibi değildir
Hayır tam tersi artık
Nasıl peki
Neyseem oyum. Birine göre şekil almam
Hiçbir zaman herkes olmadım. Olamam da🤷♀️
Evet sıradan ve bir hicsn
Hayır değilim her zaman farkliyim
Ben hep farklıyım
mümkünatı yok beni biraz bilirsin 😀
Herkes gibi değilim
Farklı olduğumu düşünüyorum herkes gibi.
Herkese bakmıyorum ki
Hiç sıradan olmadım
Değilim sanırım
Hayır
Hayır
Evet. Bu sefer de onlar benim gibi değil.
Saldım gitti 😁
Mantıklı hemşehrim 😂
Herkes yazmasın diye 😅
Bari takip et beni 😂
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?