Eski sevgilim beni unuttu mu sizce?

Arkadaşlar nolur cevap verin yalvarıyorum çok zor durumda ve yapayalnız hissediyorum

sevgilim benden ayrıldı nedensizce iyi anlaşamıyoruz dedi ama bunu demeden 1 gün önce benim yanıma süpriz yapıp gelmişt seni çok seviyorum çok özledim sen benim güzelimsin canımsın diyordu ama bi anda ayrıldı ve 30-35 gün oldu telefonunu karıştırdığımda 10-15 kızın hesabını kaydetmiş ve bazılarını istek atmıştı bunu gördükten sonra ben de gidip konuşmak istedim özlediğimi söyledim kokusunu onla olan eğlenceli zamanımı aramayı konuşmayı özlediğimi söyledim şans verelim birbirimize herkes şansı hak eder bizim gibi eğlenceli güzel bi ilişki hak eder dedim biz birbirimize hiç hata yapmadık aldatmadık yalan söylemedik büyük kavgalar etmedik ufak tefekdi hep dedim sorunlarımız sonra bitti mi dedi ve ben istemiyorum şu an daha iyi hissediyorum dedi ve ben bu kızları ekleme durumunu sorunca öylesine dedi başta sonra beğendim sonra kullanırım işime yararlar dedi ben bunu dedikten sonra çok soğudum ama pişman olsun yalvarsın istiyorum ben aklından çıkmayın istiyorum onsuz anım geçmezdi şimdi her anım onsuz kafayı yicem her gün ağlamaktan düşünmekten yoruldum o da düşünsün kahrolsun istiyprum yüzyüze bakıyoruz ama onun umrunda değil ne yapmam lazım

Eski sevgilim beni unuttu mu sizce?