26 yaşındayım bana yazılan kadınlar 1 tane 29 yaşında ki kadın hariç ki o da benden büyük ve olgun 33 , 34 , 35 yaşlarında oluyorlar hani 30 bile değil anlatabiliyor muyum? Kahve içme teklifi vesaire birde muhafazakar bir çevrem var yani bu kadınları şey olarak düşünmeyin o yaşta bekarlar ve evlenmek istiyorlar yani desem ki yüzüm yaşlı bir yüz sordum KS de random insanlara fotomu attım yaşım kaç sizce dedim 22 dediler la hani kendi yaşımdan da az dediler
Neden bu böyle? Bende evlenmek istiyorum da benden büyük ve bana anne gibi davranan kadınlarla değil tercihen küçük çocuksu ben onu taşıyayım liderlik edeyim kafasındayım. Bu olgun kadınların maşallah hiç bir şeye ihtiyaçları olmadığı gibi üstelik bana yardım etmeye çalışıyorlar diye diye uzar bu konu...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sana kimsenin yazdigi yok mk algi pesindesin sadece
Dayı gizliden sormuşuz derdimizi anlatmışız uzun uzun babaannene kadar sövdürtme yol al
Yaşı küçük kadınlar ders ya da okula uğraşıyor yaşı olgun olanlar iş ve işten sonra boş vakit genelde denk gelmesi kolay
Yaşı küçükler çok tripliler a diyorum kız alınmış gidiyo ortasını bulamadım ya
Değişiyor kırılgan diyelim
Acilen kendi yaşına göre birini bulmalısın aksi halde nanay olursun😂
Harbiden vaziyet onu gösteriyor 😂
Reislerine sor illaki yaşıtın vardır 😃 netice de huzur evinde değilsin dimi 😂
Reisim yok ya 3 ablam var ve huzur evinde değilsemde işte ablam ve arkadaşlarının çevresindeyim bana göre huzur evi sdjqk
O halde seni sosyal medyaya uğurluyoruz hemi de 3 evetle😂😂 eğer şanslıysan milyon insan arasında bulursun illa ki
İşte o kritik annn geldi bu sene açtığım 4 takipçili fakeden daha fake duran hesabımaaa foto yükleme zamanıı kendimi pazarliyim 🥺
O şekilde düşünmemelisin bence kendi fotoğrafını kullansan bile farklı kullanıcı isimleriyle tanıdık kim seni bulabilir ki?😃
Mesela tanıdıkların bulması değil de işte instanın şahsen eksikliğini hissetmiyorum vaktimi sanalda zaten işim gereği yeterince harcadığımdan eğleneceğim vakitleri daha fiziksel şeylere ayırıyorum o yüzden instadan uzak durdum aaaaaaaaaaammmaaaaaaaaaa artık vakti gelmiş :(
O halde ne diyoruz aramıza hoş geldin dostum 😂🫡
Hoş bulduk bahtiyar olasaaan. d
Uzak dur ikkez buna denk geldim
Bunlar yüzünden küçük kadınların nazını çekmeyi unuttum ya kıza a diyorum alınmış meğer gidiyor peşinden gitmeliymişim olgun kadınlar öyle değil ki nerdem bileyim sjxjjd
Nerden buluyorsun
Buz patenine gittim dün mesela ve bir kişiye öğrettim biraz gençte duruyodu aldım numarasını 33 yaşındayımış :/
İstiyor mu birlikte olmayı seninle
@sk_34 yok abi muhafazakar diyoruz ya evlenmeden el ele tutuşmazlar bile
Ya reis neler neler yapıyorlar başbaşa kal sen bi
@sk_34 Aman abi başkasının namusunda gözümüz yok kendimizi bozmadan dengimle evleneyim de çıkacağım piyasadan inş
Evlenmiyorlar evlenmiyorlar bize sarıyorlar
Kaba birisi de değilim reddetmekte çok zorlanıyorum ya
Sevgilim var de
Ulan bu nasıl aklıma gelmedi diye bir tepki verecek değilim . d ya kadın babaannemin kızlık soy ismine kadar öğrenip gelmiş gibi bir şey hakkında her şeyi biliyo gitmiş önce ablamla kanka olmuş işim var diyorum bu gün izin günün değil mi diyo hiç bir şey işlemiyor garip bir durum
Yuh
Yakında nişan takarsın artık geçmiş olsun
😭
Abe heyran herkes sene heyran 😜😜
Abe gençlerde karşılığın yok abeee
Bulamazsın bulamazsın 😅😅
Her bu arada sktr git !
Neh?
Gayet net bak 👍🏽
Hiçte net değil?
Anladın onu sen defolup gidebilirsin yvşaklığa gerek yok açık olman kafi
Asıl sen açık ol.
Ne dediğin belli değil
Şimdi gidebilirsin
Deli misin yoksa taklitçi mi?
Beni biriyle mi karıştırıyorsun?
İstediğin çıtırlar senin olsun benden bu kadar
Beni biriyle karıştırıyorsun kiminle görüşüyorsan adamın başını boşa yakma çık gizliden yazayım ben o kişi değilim
Hadi bakalım
Attım istek
Bana onlarda yazmıyor
Sen daha gençsin
10 gün sonra 25 im 😅
op başına koy
Öpüp başıma daha genç birisini koymak istiyorum
o yşlarhatikadır
sana kimer yazıypr
ewli olan wwrmı
Yok abi hepsi bekar
maşallah sana