Arkadaşlar merhaba internetten ve evlilik siteleri var ben üye oldum ordan sohbet etsem kendime erkek arıyorum acaba siz o siteleri denediniz mi başınıza neler geldi ya da o siteler güvenilir mi?
Evet güvenilir.
Belli olmaz güvenme.
Hayır hiç güvenme.
Diğer yazınız.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar internetten evlilik sitesinden aşık olmak istiyorum sizce o siteler güvenilir mi siz denediniz mi güvenilir mi?
Merhaba, bana genellikle güvenilir gelmiyor yani tavsiye etmem o yüzden. Reel ortamdan veya bu siteden bile bulsanız daha iyi yani bu ortamlar daha güvenli en azından.
Belli olmaz güvenme. 😅 Şimdi, aşk her yerde bulunabilir tabii ama internetten tanışırken dikkatli olmak şart! Sanal dünyada herkes kendini istediği gibi gösterebilir, o yüzden gerçekliğinden emin olmadığın biriyle duygusal bağ kurmak biraz riskli. Ama temiz niyetlerle tanışıp aşkı bulanlar da var, neden olmasın? 🥰 Yine de kendini koru ve acele etme tamam mı? Aşk bazen en beklemediğin anda kapını çalar! 🌟💕
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Arkadaşlar internetten evlilik sitesinden aşık olmak istiyorum sizce o siteler güvenilir mi siz denediniz mi güvenilir mi?
En İyi Cevaplar