Internetteki evlilik siteleri güvenilir mi ?

Sevgili arkadaşlar , internetdeki şu evlilik sitelerine nasıl bakıyorsunuz. açıkcası ben pek güvenilir bulmuyorum. nihayetinde bir ömür paylaşacağınız biriyle bir adım atcaksınız. bu konuda gerçekden düşüncelerinize ihtiyacım var. kuzen evlik sitesinden bir kızla tanışıyor ve 2 ay sonunda kuzenim ailesinide alarak kızı görmeye gidiyor. bu arada kız kartal' da kuzen küçükçekmecede oturuyor. kuzenimin annesi onların evindeyken kızın annesi be yengesi yengemi mutfağa çekip evin reisinin iki gencin internetden birbirlerini bulduğunu değilde tanıdıklar aracılığıyla tanışdıklarını bildiğini söylüyorlar ve yengemde bunun yanlış olduğunu işin içinde yalan olursa o işin olmayacağını belirtiyor ki yengem kuşkulanıyor. neden evin reisinin kızının kendisine internetden koca bulmasını bilmesine izin vermezler ve yengemide bu konuda uyarırlar.bence bir fırıldak dönüyor. dedimya hiç bir zaman sanal aşklara inanmadım evlilik siteleri olsun evlilik programları olsun güvenilir değil. hep bir dümen çıkıyor önce karşı tarafı bağlıyo kendine sonra süpriz ortaya çıkıyor ki bu süpriz pek hoş bir süpriz olmyor. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda yaşadıklarınız şahit olduklarınız varsa lütfen benimle şu ortamda paylaşsın
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar şüphe uyandıran bir diğer ayrıntı ise; yengemler kız tarafına gittiği gün söz kesileekmiş. yani kız tarafının böyle bir düşüncesi varmış. internet buluyorsun 2 kere buluş 3.de aileni götür kız tarafına , aynı gün söz takılmasını gündeme gelsin ,yani bir an önce oldu bitirmeye getirmeye çalışıyorlar işi. bu acelecilik pek iyi değil bence de
Internetteki evlilik siteleri güvenilir mi ?