Sizce simdi ki ilişkiler çok yapmacık değil mi?

sizce simdiki ilişkiler çabuk tüketilmiyor mu bence öyle çabuk tüketiyoruz bence herşeyi tüketiğimiz gibi beni çok kıran üzen nasıl bu kadar vicdanen de yapmacık ve herşeyi normalleştirdik. Eskıden zorbalandığım için bazı yapmacık sevgılerı oldurmaya calışıyordum anladım kı hayat o kadar da masum değilmiş. ama cidden kimseyle beraber olmadım sırf obje olmayım pişman olacagım seyler yapmayım. kariyer kendıme odaklandım ve sureklı kendımı geliştirmeye çalıştım. ama konu nasıl bu kadar başarı göz ardına alıp fiziğime ve güzelliğime gelir anlamıyorum gerçekten bıktım. git gide duvarlı ön yargılı insan olmaya başladığımı hissediyorum. insanların gerçek yüzü gördükçe artık mıdem bulanıyor. sevgilik çok mu önemli değil ama tanıştıkça içi kelek karpuz çıkınca bu dunyadakı bu dönüşüm kişilikleri midemi bulanıyor. Mesala şunu duydum az önce evli kadınlarda hali bir başka... bu nasıl normal hale gelebilir. ya cidden artık kitap okuyan kendını geliştiren kendi gelişimi için çaba sarf eden hiç kimse kalmayacak diye korkuyorum ya

Sizce simdi ki ilişkiler çok yapmacık değil mi?