Aşk İlişkileri Şu an yanınızda kimi isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor ben en az 1.90 boyunda geniş omuzlu kaslı ve yakışıklı birini isterdim :P Güncellemeler1 yıl ben 1.70im ve 60 kiloyyum arkadaşlar. benim için kaslı ve uzun biri iş görür :D Şu an yanınızda kimi isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. sevgilim ama yok maalesef 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. şöyle biri mesela.. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Üç beş seksi kız arkadaşını alıp bana gel yarım saate 0 5 Yorumla Soran 1 yıl niye üç beş kızla Yorumla Oluştur 1 yıl Üçlü her zaman güçlüdür, birlikten kuvvet doğar Yorumla Soran 1 yıl yok ben başkasıyla paylaşmam o yüzden kızlar gelsin ben gelemem :D Yorumla Oluştur 1 yıl Sensiz olmaz organizatörümüz sensin😆 Yorumla Soran 1 yıl yasjdxolsajdolasj Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Biz kasları sizin için mi yapıyoz güçlü olak diye yapıyoz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. 🙄eski bir arkadaşımı 0 0 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla hayat hayallerimiz gibi olmuyor daa 0 3 Yorumla Soran 1 yıl maalesef :( Yorumla kerem_cemm 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla LiarProphet 1 yıl Çay içiyorum 😂 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl şu an yanlız kalmak iyi 😃 1 1 Yorumla Maskiba41 1 yıl Emin misin :) Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. 193um omzum geniş 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Doğal sarışın olsun 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Guzelmis sizin boyunuz kacki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 1.80 geniş omuzlu yapılı kumral biriyim ben olsam olmaz mı 😉🔥 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pişman etmem seni bebeğim Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çıtı pıtı minnak birini isterdim 😍 0 1 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Foton var mı Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Sipariş oluşturuldu 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl harika Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Tam olarak benim o 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Afet bi manita 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bende ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşalım mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oda kollarini acmis seni bekliyordu zaten 0 6 Yorumla Soran 1 yıl koşarım hemen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman duvara carpma dikkat et :) Yorumla Soran 1 yıl yok ben çarpmam o bana çarpıcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyle diyenler iki tokat yemeden ciyak ciyak kaciyorlar ama Yorumla Soran 1 yıl beni tanımıyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok gördüm bunu diyeni inan bana Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sadece yanında mı isterdin 0 9 Yorumla Soran 1 yıl yanıma bi gelsin başka ne istediğimi anlatırdım ona :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm bacagının birini bacagımın üstüne atardım. Usulca olmalı ya adım adım. Birden olmasın dimi 😅 Yorumla Soran 1 yıl yaani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm dudaklarımı boynuna götürüp dişimi hissederdin. Dudagını ısırıp çekerdim kendime. Sonra bacagını biraz daha çekerdim bi bakmıssın kucaktasın Yorumla Soran 1 yıl ben kolay kolay kucakta taşınamam ya :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kucağa oturmaz mısın yani. Ne olabilir ki taşınamam ne demek ya :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanırım deli gibi kıvranırdın:) Yorumla Soran 1 yıl yani kucağa oturmakla kalmak istemezdimm o yüzden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm kucak bi başlangıç bence. Usulca seni havaya kaldırmam için güzel bi başlangıç :D bacaklarını belime dolaman gerekiykr ama :P Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Çorba yapacak birini 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. arkadaslarimii 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. senin boy kaç 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. onu isterdim 0 0 Yorumla
acımasızKediy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Kimseyi 0 0 Yorumla
sukuna1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl 188 om kaybettim 0 1 Yorumla sukuna1 1 yıl 170 msn ve 60 kılotam istsdiğim fiziksana 7 8 posta çok sert sekıldr atanılırım bırak yanında kalmayı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
sevgilim ama yok maalesef
şöyle biri mesela..
Üç beş seksi kız arkadaşını alıp bana gel yarım saate
niye üç beş kızla
Üçlü her zaman güçlüdür, birlikten kuvvet doğar
yok ben başkasıyla paylaşmam o yüzden kızlar gelsin ben gelemem :D
Sensiz olmaz organizatörümüz sensin😆
yasjdxolsajdolasj
Biz kasları sizin için mi yapıyoz güçlü olak diye yapıyoz
Beni istiyorsun o zaman
🙄eski bir arkadaşımı
birazdan duşa gircem kese bilen biri olsunda farketmez.
Valla hayat hayallerimiz gibi olmuyor daa
maalesef :(
Ne yapiyorsun
Çay içiyorum 😂
şu an yanlız kalmak iyi 😃
Emin misin :)
193um omzum geniş
Doğal sarışın olsun
Guzelmis sizin boyunuz kacki
1.80 geniş omuzlu yapılı kumral biriyim ben olsam olmaz mı 😉🔥
Pişman etmem seni bebeğim
Çıtı pıtı minnak birini isterdim 😍
Foton var mı
Sipariş oluşturuldu 😂
harika
Tam olarak benim o 😁
Afet bi manita
bende ya
Konuşalım mi
Oda kollarini acmis seni bekliyordu zaten
koşarım hemen
Aman duvara carpma dikkat et :)
yok ben çarpmam o bana çarpıcak
Boyle diyenler iki tokat yemeden ciyak ciyak kaciyorlar ama
beni tanımıyosun
Çok gördüm bunu diyeni inan bana
Sadece yanında mı isterdin
yanıma bi gelsin başka ne istediğimi anlatırdım ona :D
Hmm bacagının birini bacagımın üstüne atardım. Usulca olmalı ya adım adım. Birden olmasın dimi 😅
yaani
Hmm dudaklarımı boynuna götürüp dişimi hissederdin. Dudagını ısırıp çekerdim kendime. Sonra bacagını biraz daha çekerdim bi bakmıssın kucaktasın
ben kolay kolay kucakta taşınamam ya :D
Kucağa oturmaz mısın yani. Ne olabilir ki taşınamam ne demek ya :D
Sanırım deli gibi kıvranırdın:)
yani kucağa oturmakla kalmak istemezdimm o yüzden
Hmm kucak bi başlangıç bence. Usulca seni havaya kaldırmam için güzel bi başlangıç :D bacaklarını belime dolaman gerekiykr ama :P
Çorba yapacak birini
arkadaslarimii
Bence istemezdin
Tanrıyla karşılıklı kahve içmek isterdim.
senin boy kaç
Hmm beni tarif ettin :)
Hazreti Muhammed'e
Kimseyi istemem
Bu gece olsun mu
onu isterdim
Kimseyi
Hayir 18 yasinda bildircin isterdim yanimda
Buyrun benim 😂
Brzh 😪❤️❤️
Esmer citir
188 om kaybettim