Ben âşık olduğum erkeğin kollarında olmak isterim aynı zamanda da ona kızmak... Neden beni bu kadar üzdüğünü neden bu kadar çok beni görmezden geldiğini ona sormak isterdim hem ona çok kızıp hem de sıkı sıkı sarılmak isterdim onunla teselli bulmak isterdim
Güncellemeler
+1 yıl
Saçlarımın okşanmaya ihtiyacı var ulan beni bu kadar sevgisiz bırakmayın ya
Yok knk fake degilim ya kızim üzdün ben maksat muhabbet olsun diye yeni kalktim zaten oyle bos bos uzaniyordum bi isim yok oyle konusmak icin Yazdim sadece fake degilim rahatsiz ettiysem tekrar k. bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manita girseydik bir pikenin altına film izleseydik ya
Ben film yerine onu izlerdim
Yaaaa ☺neguzel su an yaninda olsa sıkı sıkı sarilirdin degilmi koklardin o an nasil bi mutluluk olurdu heralde sevdigine sarilmak
Vayy hem kizip hem sarilmak☺🤗
Beni en çok üzen o ama işte neyse ağlasım geldi
Napiyor sana serfsiz knk uzuyor derken
Yok sayıyor beni
Hmm anladim söv biraz ona knk ana baci rahatlarsin icinden saydır😀
😀
Değilmi ama knk rahatlarsın az hic etmedinmi😂
Bazen orrr çocuğu diyorum sonra afedersin kayınvalidem diyorum kvkv
😂😂🤣ya sesli güldürdün knk süpersin ya 😂😂
Komik kızımdir
Bnde ederdim benimkine icimden hep o. rspu evladi derdim anani k. pekler s* ksin derdim guzel keyifli oluyordu😂😂😂
Yoksa benimki biraz agirmi olmus yoksa normal mi knk sana göre😀
Ay demem öyle kayınvalidem sonuçta
Olsun soncta kendi annen degilki knk birde o. rspu ccuguda ayni anlama gelmiyormu
Yok sevdiğim erkeğin annesi
He anladim knk bende onu demek istedim Sonucta senin annen degil rahatca söversin o anlamda😀
Yok şovmem sonuçta kocamın annesi olacak yani yok öpüyorum annemmm nerdesin şu an bilmiyorum ama kfkffkgkgk
😂😂kadinin kulaklari iyi çinladi vallahi iyi cinlattik biraz😂
Kizlar muhabettiniz cok iyi ya bittim kadin nerde olacakki nerdesin bilmiyorum demissin soran nerde olabilirki ajjsdkdkjeej😅
@Çileklikurufasulye34 sjsjsks yani kayınvalidem kim bilmiyorum ve nerede bilmiyorum o yüzden dedim bak annecim hâlâ seni koruyorum canım kayınvalidem
Jjsjs knk kayinvalide sevilmez diye biliyorum hic bi kiz sevmez diye biliyorum genelde sen nasil seviyon anlamadim ya😅 sjdjdj
@Çileklikurufasulye34 daha tanımadığım görmediğim için galiba ama âşık olduğum erkeği doğurmus o yüzden severim annişkomi
Cok tatli bi yazi ya asik oldugum erkegi dogurmus falan ☺
@Çileklikurufasulye34 bir şey dicem kızlar ben baksanıza çok tatlı esprili bir kızım değil mi sjsjsks beni alan yaşadı
Ya knk kac saattir dalgami geciyon cocugun anasiyla bizde gercek diyon saniyoz ciddi ciddi cok espirili bi kizsin😂😂
@Çileklikurufasulye34 valla bi orrr ccugu diyor sonra annişko diyor benim kankam espirili ya😀😀😅
@Çileklikurufasulye34 yok gerçek tabii de siz benim mizahımı anlamadınızgkkgkggk
Anladim da biraz karisik yaziyon yani espri mi ciddi mi olduğun tam çözülmuyor cok gizemlisin valla😂
@Çileklikurufasulye34 evet biraz deliyim
Hissetim ama tatlisin baya knk sevdim seni ama😊😀
@Çileklikurufasulye34 teşekkür ederim 😚
Rica ederim knka opmeseydin keske utandim ya☺🤗
@Çileklikurufasulye34 😅
Beni hic open olmadida o yuzden ya hic bi erkek opmedi ilgi sevgi vermedi srefsizler bundan dolayi yani seni opmen garip geldi☺
@Çileklikurufasulye34 benide öpmedi kimse
Iste ilgisizlikten deliriyoruz iste sonra diyorlar niye sinirlisin niye kufur ediyorsun degilmi 😀
@Çileklikurufasulye34 fake olma olasılığının kaç kızlar çok iyi olmuyor burada djdj
Anlamadim tam ama kizlar cok iyi olmuyor derken tam olarak anlamadim yani
@Çileklikurufasulye34 buradaki kızlar çok samimi olmuyor genelde o yüzden bu kadar iyi olamazsınız yoksa fake misiniz dedim
Yok knk fake degilim ya kızim üzdün ben maksat muhabbet olsun diye yeni kalktim zaten oyle bos bos uzaniyordum bi isim yok oyle konusmak icin Yazdim sadece fake degilim rahatsiz ettiysem tekrar k. bakma
@Çileklikurufasulye34 yok ondan değil asıl sen kusura bakma hatta istek atayım konuşalım sadece demek istedim
Anladim tabi istersen konusurz knk istek atabilirsin
@Çileklikurufasulye34 attım
Kabulettim ama mesaj atilmiyor bende takip attim
ya da sen bana atmayi dene belki olur
Ders hocası lazım:/
Az kaldı yks ondan mı
Evet ya konular yetişmiyor netler berbat mezuna kalmam inşallah😒
Bu konunun uzmanı benim
sıla
Hımmm erkek götürür
Sevdiğimin