Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. gel göstereyim önce bbc kulüpe gider tango dansçılarını seyrederdik ardından grenn house gider hafif aperatiflerle içkimizi müzik eşliğinde yerdik ardından katamarana geçer müziğin ritmine katılıp dans ederdik oradan sahile iner çıplak ayaklarla kumsalda yürürdük sonra günün ilk ışıklarında oteline bırakırdım ondan sonraki günlerde canın ne isterse ben bodrumdayım
07 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSarılacak birisi sadece.
02 Yorumla- +1 yıl
Sne biraz ilgi mi istiyom
- +1 yıl
İstiyon*
+1 yılRecep tayyip erdoğanla içim de ona karşı olan tüm nefreti söylerdim. Böyle bir terapiye ihtiyacım bar
15 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım ceza aldı o kadar yemiyor yoksa tw de kök söktürğrğm sjzjsjd
- +1 yıl
Evet ya artık sövmüyorum tw de öyle olunca bir olayı kalmıyor ama sıktı oralarda
1.5 senelik ilişkim 1 ay önce bitti, hala özlüyorum.. Keşke şu an yanımda olsa :(
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için değerli olan insanı isterdim yıllar oldu sesini duymayalı içten içe özledim.
027 Yorumla- +1 yıl
İlk sevgilim onun yanında olsam tamamlanmış hissederdim iyi geliyo bana
- +1 yıl
Ne alakası var sadece o beni anlıyordu o kadar
- +1 yıl
Çok kafana takma cidden benimde öyleydi çok şükür atlattım üzme kendini beni sadece o anlardı kafa dengiydik sevdiğimiz şeyler sevmediğimiz şeyler resmen biz birbirimiz için yaratıldık derdim hep kendi kendime ama birden çekip gitti bunun nasıl bir duygu olduğunu biliyorum ve bu yüzden anlatmak istedim
- +1 yıl
Seni düşündüğüm tek bir dakikaya bile değmezmişsin..
Sana gayet açık bir şekilde sordum la; Onu unuttun mu? o şerefsizi, seni savunmaktan aciz korkağı ve daha birçok sıfata sahip ama özelin olduğu için söyleyemeyeceğim o yvşağı unuttun mu dedim la sana açık şekilde sordum awq çok açık bir şekilde sordum la
Bende mal gibi, oturmuş, çok mu katı davrandım, gereksiz mi yükseldim diye düşünüp düşünüp kendimi yiyiyorum, kendime kızıyorum awq
Benim agam haklıydı, fazla duygusal bakıyorum bu zamanın kızlarına her zkimi biliyorsun uygulamalısın dedi de dinlemedim, aşk olsun dedim, mantık değil ama işte manipüle etmem lazımdı, taktik uygulamam lazımdı, it gibi davranmam lazımdı, birkaç ay sonrada köpeğim etmem lazımdı da anca öyle değere binerdim awq
Kafamı zkeyim zaten toplasan 1 ay hadi max 1.5 aydır biraz yorumdan biraz instadan flörtleştiğin kıza ne diye yemek bile yaparsın awq kafamı zkeyim kafamı, vicdanımı da zkeyim, sevgiminde mnakoyayım, duygularımı da zkeyim
Daha da bir kadın için tek bir göz dolması dahi yaşarsam, 0rrospu çocuğuyum, bu sondu - +1 yıl
@afdafasfafa sende çok farklısın da, enayi ye bak sanki ben senin için fedakarlık yapmadım senin yüzünden olmadığım birine dönüştüm ayrıca açıklama yapmaya bile değmezsin Bi konuda beni yanlış anladın ve açıklicaktım ama yok anlamasın ki ve sende diğerleri gibi sevmeye değmezsin sana içimi açtığım için berbat hissediyorum ve sen benden hep daha fazlasını istedin yaaa normalde bunu yapmıyorum sen ne diyorsun
- +1 yıl
Sen gördüğüm en yanıltıcı insanlardan birisin seni farklı sanmıştım ben Bi an dedim o bu bir daha anladım kendimi kaptırmicam sayende bazı şeyleri tekrardan hatırladım bunun için teşekkür ederim sağol
- +1 yıl
@Sweetdreams1950
neyi açıklayacaktınla neyi açıklayacaktın?
Dur anlatabilrim demeni bekledim, uğraşmadın, sadece attın kara kalbini sonrada yoluna baktın, bir bakmışım çıkartmış takipçilerden, kızlarsoruyor kalkmış falan
Baya açıkladın ya baya açıkladın.
Sana hiçbir şeyi zorla yaptırmadım. Sağlıklı bir ilişki tanımı kurdum.
Senden kendi çıkarıma nefsime olacak ne istedim?
Abaza takipçilerini çıkar dedim,
Bir yere mi gideceksin ben sana nasıl haber veriyorsam telefonla bile konuşsam nasıl haber veriyorsam onu yapmanı istedim.
Kıyafet konusunu daha bitirmedik bile ve temel isteklerim vardı, özel bölgelerin bana özel olsun dedim, mininin sebeplerini anlattım ve seninle orta yol için şort etekte anlaştık hep ortak noktaya uğraştım, hiçbir zaman dediğim olacak demedim sen ne düşünüyorsun, senin fikirlerin neler diye sordum hep
1.5 hafta boyunca seni yani kadınları anlamaya çalıştım, psikoloji videoları izledim neden? kaybetmek istemedim çünkü standart geçmedim mini giyemez şunu yapamaz kadın dediğin böyle olacak şöyle olacak diyenlerden olmak yerine sebepleri ve mantıksal nedenleriyle, sosyolojiyle beraber anlattım, ki seninde mantığın kabul etmesine rağmen nefsin kabul etmedi.
Çıkardım diyorsun ve takipçilerin arasında benden bir önceki flörtün duruyor. Unuttum diyorsun ama sürekli eski sevgilinden örnekler veriyorsun, başka bir hesabım yok diyorsun aaa ama dur, bir hesap daha çıkıyor ve ney evet benim haberim yok?
Bunlar senin için kamu hizmeti olarak mı geliyor? Tanıştırayım bunun adı ilişki, iletişim ve güven.
Benden sonrakilerde kullanırsın sokrates - +1 yıl
@afdafasfafa ben şöyle düşündüm gitmek istediği çünkü kolay kiliti görüşmek istemediğini düşünerek üstüne gitmedim gitseydim de gidicektin zaten değişen bir şey olmicaktı
- +1 yıl
O hesabı öğrendiğim andan itibaren yazma zamanın bile uzadı, savunma olarak sadece "aslında öyle değilim" gibi tek bir cümle yazdın o kadar, hiç uğraşma yok, hiç, sıfır. Ben düşüneceğim dediğim zamandan itibaren aradan 40-50 dakika geçti, şöyle açıklayabilirim aslında böyle , şöyle hallederiz demedin. Birde üstüne pişkin pişkin, "senden önceki beni böyle kabul etmişti" dedin ya sen şaka mısın hala kendini mi haklı görüyorsun hala ben mi sorunluyum, ilişkinin başından beri dinamikleri için ben uğraşıyorum ben? ya senin benimle bir ilişkinin olduğunu bile ben sana hatırlattım ki dışarıya belli et dedim awq
Sakın tek bir suçu bile bana atmaya kalkma sakın.
Başta satırlarca yazıyordun cevap olarak noldu 2-3 satıra indi cevabın? Biliyorsun çünkü haklı olduğumu, okuyan insanlarda kimin haklı olduğunu biliyor.
Ne halin varsa gör, iç mutmainlik, hak helali ararsanda bir gün da hakkım helal olsun ve senin helal edip etmemen Zkimde değil ama yeterki sen ve senin gibiler uzak dursun herkesten, canınız cehenneme ucubeler - +1 yıl
Bir gün biriyle konuşacaksanda kalk git, kendin gibi bir insanla konuş. İnsanları 4ptal yerine koymaya hakkın yok, azıcık içinde iyilik varsa kendine bunu yapabilirsin en azından.
- +1 yıl
@afdafasfafa sana cevap bile vermicem xd gidebilirsin şimdi
- +1 yıl
Sen benimle oyun mu oynuyorsun beni terk eden sen değil misin yok ben yapmam ben kabul edemem diyen sensin sinir etme insanı ne bekliyordun mert ne olur gitme diye ağlamamı falan mı?
- +1 yıl
Klasik dengesiz erkekler işte
- +1 yıl
@Nirvanay
Birini unutmadan benimle ilişkiye başlayacaktı.
Takipçilerini düzenlediğini söylediği halde eski flörtü hala oradaydı.
Tüm hesaplarım bunlar diye bana söylemesine rağmen benim dikkatim sonucunda farkettiğim (ben farketmesem söylemeyecekti net) benden sakladığı üçüncü bir hesabı vardı.
Sadece ilki bile ayrılık sebebiyken ben neleri tolere ederek mal gibi öyle diyorsa öyledir diyerek, tamamen kendisine güvenmişim sen hesap et.
Ayrılan benim, doğru çünkü çok fazla doldum ve kendimi sürekli açıkladım bana açık ol bana açık ol şeklinde kendimi yırttım resmen, sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum ve bunlar tamamen spontane gelişen olaylarla öğreniliyor o olaylar yaşanmasa söylemeyecek, benim dikkatim olmasa farketmeyeceğim.
Kendisi de ayrılık nedenlerimi saymama rağmen bir dur falan demeye uğraşmadı bile birazcık kendini düzgün ifade etme çabasına girse sevgimden kördüm zaten yerdim. Fakat o Instagram chat ekranında bekledim birkaç dakika, telefonu bekledim falan sonra bir baktım, çoktan instadan çıkartmış, kızlar soruyor profilinden çıkartmış falan.
- +1 yıl
@Nirvanay
Ve bir şey daha söyleyeceğim bu dengeli hareketler sergileyen hanimefendi için;
Özel bölgelerini saklamak (yobaz değilim, mini etek giymesinin sağlıklı olmayacağını söyledim iliskimiz için, sonra da onun fikrini önerisini sordum bana "şort etek" önerdi ve ortak noktada anlaştık. Eğer aynı fikirde değilsek fikri tartismamızı sağladım. Hala olmuyorsa da uygunsa da sürekli ortak noktalara beraber gitmeye uğraştım) , abaza takipçilerinin olmaması ve hayatındaki insana haber vermek.
Onun için ekstra yaptığı bir şey olarak tanımlanmış. Hani normalde yapmaz fakat tüm bu sağlıklı ilişki şartlarını (ki hepsini ben sundum, zorlama da yok, uyuşmazsak biter dedik ve ortayol icin kaybetmek istemediğim için kendi prensiplerimi bile çiğnedim 1.5 hafta boyunca kadınların giyiniş psikolojisini ve evrimsel rekabetini araştırdım) yapması aslında onun için fedakarlık olarak tanımlanmış :d
İlk ayrılık maddesi (eski sevgilisi) duygusal bir Aldatmadır. Ve hoşlanmaya başladığım günlerde ve yoğunlaştıktan sonra emin oldugum zamanlarda ve artık flörtlüge başladığımız zamanlarda, ilk günden itibaren başka bir kadına göz ucuyla bile bakmayan birine yaptı bunu.
Ve dikkatli de okursan göreceksin ki inkar etmiyor :d, klasik suçluluk psikolojisi savunması. Ben sana şunu yaptım ben bunu yaptım:d
Dengesiz olan benim evet MXKXNDSBSBSNS - +1 yıl
Hayırdır kardeş birine mi yürüyorsun Hay allahım tüm genişler beni buluyor
Mert inşallah bu kadar düşmemişsindir - +1 yıl
- +1 yıl
İlgi falan çekmesin o telefonu sana monte ederim ayağını denk al
- +1 yıl
- +1 yıl
Valla mert insan kendisini her şekilde belli eder inancın olsun dmden saçma sapan şeyler iğrenç yorumlar atan oluyor hani bazen diyecek bir şeyin olmuyo ben küfür etmiycektim ki etmeyi de sevmem ama kalkıp birden hakaret ettiği için o şekilde cevap verme gereksinimde bulundum daha iyi anlasın diye boş ver onu ag sne daha iyilerine layiksin çok güzel yazdin her şey kendini çok iyi ifade ettin bütün mentlerini okudum az çok insan birbirini analiz edebiliyo konuşma tarzı olsun davranışlar vesayre vesayre o yüzden hiç üzme kendini
- +1 yıl
Yok yok ben anladım seni sorun değil, temiz düşüncelerin var zaten dediğin gibi insan anlıyor mesajlardan davranışlardan, iyi bir insansın :)
Tavsiyelerin için, düşüncelerin için, tekrar tekrar tekrardan teşekkür eder, Kadınlar gününü de kutlarım kankam
İyi geceler dilerim. - +1 yıl
Mutlu olmana sevindim :)
Sende kendine iyi bak kankam, Allah'a emanet :)
Sevdiğimin olmasını isterdim. Tekrar tekrar gecenin sessizliğinde koynunda yatabilmek...
05 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güzel bir kadın olsun isterdim ne yapmak istediğim de bende kalsın 🙄
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılAvukatım olan kadın, gözlüklerini çıkarmadan tamamen soyunmasını isterdim
015 Yorumla- +1 yıl
Hayır fantezi olarak gözlükleriyle yapmak daha hoş
- +1 yıl
Evet onun gibi yanında da sen
- +1 yıl
Sen konuyu aç biz pis olalım hadi ordan çakal
- +1 yıl
Ya kıvırma sorun acayip zaten
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
Akıllısın
- +1 yıl
Uzatma
Bilmiyorum kim olduğu fark etmez biri saçımla oynasa uyurdum
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla yanımızda istemediklerimiz yanımız da ama akşımızdakiler hiçbir zaman yanımızda olmayacak
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an yalnızlık efsoo.
13 Yorumla- +1 yıl
Bazen de tek ihtiyaç yalnızlık aslında.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNeler neler yapardım ah keskee
04 Yorumla- 1 yıl
burada soylesem hesabım kapanir
- 1 yıl
Evet dedim bile
Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı onu isterdim, sarılıp uyurdum
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı. Karımın yanındayım 👌🏾
03 Yorumlaseni isterdim başka kşmsem yok
07 Yorumla
+1 yılSevgilimle flim izlemek
03 Yorumla- +1 yıl
Ama o uslu durmaz bence nskfksms
Anam olsun gözleme yapsın
03 Yorumla
+1 yılYanımda istediğim kişi var zaten (köpeğim)
010 Yorumla- +1 yıl
Of şu konudan cidden gına geldi kusacam artık
- +1 yıl
Sorudan*
- +1 yıl
Kuru mama veriyorum. Sert çıkıştım evet kusura bakma ama bu soru o sık soruluyor ki insan bir yerden sonra gerçekten doluyor bunu kişisel algılama lütfen. Hayır bide açıklaması da kolay değil, kırma bir cins olduğu için hadi düz bir cins olsa neyse dicem ama cidden yoruldum artık anla beni.
- +1 yıl
Ama köpeğimi çok seviyorum napim :D hem bahsetmesem nolacak gezdirirken bile yoldan geçen 50 kişi soruyor zaten fark eden bir şey yok, bundan kaçış yok ne yazık ki
- +1 yıl
Bu konuşmam bile sana kibar mı geldi cidden :d sen neler çekmişsin öyle...
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanımda olmasını istediğim kişi oluyor genelde
04 Yorumla- +1 yıl
Kim olabilir Partnerim
- +1 yıl
Güzel keyifli
+1 yılHiçkimse
115 Yorumla- +1 yıl
Hasta yorgun ve huysuzum
Neler yapmazdım pembe dünyalara dalardik
01 YorumlaAklımdaki birinin 🙃
01 Yorumla
+1 yılİyim böyle
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
Kimseyi istemiyorum
03 YorumlaDolgun bir kadın
01 YorumlaSevgilim
010 Yorumlaşu an yalnızlık iyi gibi
02 Yorumla
+1 yıl@Biscolatagirl
05 Yorumla- +1 yıl
✨🤍
- +1 yıl
🥺🥰
- +1 yıl
Gelsen de olsan..
- +1 yıl
Gönüller dostluk bir olsun✨
- +1 yıl
Aynen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen olsan
052 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ondan :) ister miydin
Cevap sahibi+1 yılBiliyoz yuh. Ben onu sormuyorum yanımda sen olmak ister miydin diyorum
Cevap sahibi+1 yılSordun ben de sen olsan dedim istemiyorsan ısrar yok
Cevap sahibi+1 yılKardeş mi olduk ne ara :) utandigin birileri mi var
Cevap sahibi+1 yılYanımda olsan gösteririm sana aslanı da kardeşi de
Cevap sahibi+1 yılUzan göstereyim
Cevap sahibi+1 yılBirader? Sen pembe görünümlü mavimisin lan totoş
Cevap sahibi+1 yılTotoşlar kullanır sadece
Cevap sahibi+1 yılBunu öğrenemezsin artık
Cevap sahibi+1 yılO iş geçti. İsteseydin ins*ta verecektim
Cevap sahibi+1 yılKeyfin bilir görüşü kaldır
Cevap sahibi+1 yılBu görüşü komple
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGereksiz uzadı
Cevap sahibi+1 yılEril kişi olduğumu düşünüyorsan yaz ama değilim
Cevap sahibi+1 yılKeyfin bilir seni inandırmak zorunda değilim sil
Cevap sahibi+1 yılDedim ya seni ikna etmek zorunda değilim diye
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi sil yazıp durma
Cevap sahibi+1 yılSenin oynasasin yok o zaman kaldır boşuna durmasın
Cevap sahibi+1 yılYok sil
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj gelmedi gelse cevap verirdim
Cevap sahibi+1 yılBak o gelir bu soruya görüş yazınca anlarsın
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. mokoko
014 Yorumla- +1 yıl
tarih çok eskilerde bak..
30.05.2008 19:01
bir de fikrasi vardir;
iki mühendisin yolu afrikaya düşer. orada zenci yamyamlar bu iki mühendisi esir alırlar. yamyamların reisi mühendislerden birine sorar:
- ölüm mü mokoko mu?
mühendis çok kısa düşünür ve ölmektense mokokoyu tercih eder. fakat mokoko ne demek bilmemektedir.
daha sonra 2.05 boylarında iki zenci gelir, mühendisi alır ve tecavüz ederler.
sonra reis döner ve diğerine sorar:
- ölüm mü mokoko mu?
mühendis şereflice ölmeyi tercih eder.
- tabiiki ölüm!
yamyamların reisi komutunu verir:
- ölene kadar mokoko!!
+1 yılSenn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri