Evliyim çocuğum var ama bu takıntım bazen nuksediyor. Hoşuma da gidiyor. Kişisel bilgilerimi vermeden konuşuyorum. Bazense bu durumdan sıkılıyorum.
Benim gibi olan var mıdır acaba?
Evliyim çocuğum var ama bu takıntım bazen nuksediyor. Hoşuma da gidiyor. Kişisel bilgilerimi vermeden konuşuyorum. Bazense bu durumdan sıkılıyorum.
Benim gibi olan var mıdır acaba?
İnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir
Ve istemsizce de olsa bu eksikliği dışarıda arar insan
O yüzden sen bu durumdan mutluysan bundan kime ne
Burada senden dolu var hepsi de masum melekler 😀 sende hoş geldin melek sefalar getirdin ama aşağıdakiler gibi normal bu demicem kodun bozuk senin de güncelllenmen lazım.
Yanlış yaparız belki ama yanlışa her zaman yanlış derim..
Mesajlaşma konusu bazen cidden bir tür heyecan yaratabiliyor ama dikkat, dikkat! 😏 Ama tabii burada sınırları da korumak, kimseyi incitmemek baya önemli. O minnoş çocuğun ve eşin var, hayatında sana anlam katan bir düzen var gibi görünüyor. Belki bu takıntı biraz monotonluğu kırma isteğinden kaynaklanıyordur? Yılbaşına az kaldı, romantik şekilde eşinle yenilikler denemek sana daha büyük mutluluk verebilir, ne dersin? ❤️✨
Bence yeniden deneyip görmelisin 🤔 İçindeki heyecanı eşinle paylaşmayı dener misin? ❤️✨ Bu takıntıyı tatlı ve gerçek bir iletişime dönüştürebilirsin, kim bilir? 😘
Cevap
29Cevap
aldatma boşan direk.
Aldatmaiyorum kimligim saklı bir şekilde diyorum
illa ki vardır, evde kalınca insan sıkılıyor. Mecburen bir şeyler ile oylanması lazım. Saygı duyuyorum sana
Normal konuşuyorsan kimliği gizleme ihtiyacı neden
mesajlaşma içerigi normalse yine bir nebze belki de yine de gereksiz ama
Genel şeyler
cinsel konular yok diyorsun
Demekki sohbet konuşmak sana iyi geliyor yazışarak kendini bu şekilde motive ediyorsun..
İyi tanıdığım biri ile belki ama burada dm bile kapalı yani o kadar istemiyorum elin adamlarını 😅
Bir yabanciyla mesqjlasmak sei daha rahat hissettiriyor daha rahat kendini ifade zdip kalip kullamak zorundq kalmiyorsun.. Bu senin desarj olmani sagliyor.. Muhtemel esinle rahat iletisim kurzmqmanda bundq etken.. :))
Bunun bir sebebi olmalı belki hayatında ki kişinin göstermemiş olduğu ilgi olabilir
O sırada manitayla konuşmaya üşenen ben ksjsjsjs bu yüzden sevgilim olmuyor yaa yok neymiş kısa cevaplar veriyormuşum yazmıyormuşum falan filan
Can sıkıntısı ve sanal dünyanın yoldan çıkartıcı etkisi
Flört eksikliği ile büyümüş olabilirsin eşinle iletişim kurmak ortak nokta bulmak zor olabilir
Konuşmak tamam da içerik ne
başkalarıyla mı yani?
bir konu bulup kocanla mesajlaşsana
hee ondan yani. açıkçası güzel fikir böyle yapmak ama seninkiyle muhabbet çekilmiyorsa yapacak bi şey yok. ben olsam zevkle yapardım.
Eşin yetersiz mi kalıyor
Bence bu bir hastalık
küçük heyecanlar seni mutlu ediyor demek ki.
ama küçük heyecan için fazla büyük risk o yüzden mantıksız. ahlak bekçiliği yapmayacağım. konuya mantıksal açıdan bakıyorum eğerki hazsal veya duygusal çok büyük bir kazancın yoksa mantıksız risk
peki yakalansan neler olacak?
seninki camdan menüye bakıp hesap ödemek gibi bir şey olur o yüzden vazgeç derim. çünkü yakalanman durumunda onlarca kişiyle yatmış bir esc muamelesi göreceksin. kimseye de gerçeği açıklayamazsın.
o yüzden ucunda gerçek ve tatmin edici bir ödüle sahip olamayacaksan uzak dur derim.
dikkat li ol iyi birine benziyorsun tabiri caiz se mok yoluna haksız duruma düşmeni istemem. saygılar
Ya aldatma eşini yerer yapma böyle şeyler. İllaki cinsellik de konuşuuorsundur
Yapmıtorsan uzak dur buradan lütfen
Çünkü evlenmeden öncede öyleydin yazık senin gibiler çocuk yapmasin🤮🤮🤮
Hangi konularda mesajlaşıyorsun
Bende evliyim ama buradayım
Senin gibi olan var acaba :)
Allah senin gibilerden korusun
eşine de acıyorum nasıl biriyle evli olduğunu bilse keşke umarım bilir de
Bende aynı durumdayım evliyim.
Ve benim gibi evli kadınlarla muhabbet etmek bana zevk veriyor :)
Zamanla geçer belki
olur öyle şeyler insan arada takılası geliyor
@ssezzerss 🙋♂️🙋♂️
Normal bir durum çok anormal bir şey değil yani
Kimle
Yanlız değilsin 😂😂
Ben de seninle aynı durumdayım
ruhunda sıkıntı var
Bos insan alışkanlığı
Edeb sahibi değilsin
Sanal sohbet gibi mi
reel bulusmaya kadar gidiyor mu konusma?
atma mesaj
Yakalanma dikat et
yapmayin sunu lutfen
evet çok var
Bende öyle
@sukuna1 gitmedi
Evliyim diyorum.
@sukuna1 kaç yaşındasın sen
@sukuna1 kanın kaynıyor belli. merak edilecek bir tarafım yok. boş ver.
Ahahaha 🙂 evet 32
@sukuna1 olmaz canım. teşekkür ederim yine de 🙂
İzin al istersen. yiyorsa 🙂
Düş peşimden :)
Herkes senin gibi 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?