Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ben affetsem arkadaşlarım affetmez 😅
Ayrılalı 4 ay oldu. Ara ara yazdı yine de ama hiç davet etmedi. Çağırmak istemiş ama ben gelmem diye düşünmüş çünkü ona kızgındım. Yaptığı korkaklık değil mi? Yani cevabım hayır da olsa gerçekten isteyen, özleyen insan çabalamaz mı? Şimdi de tiyatroya davet ediyor. Sizce ne yapmalıyım?
Cevap
6Cevap
engelle geç
Himm seviyorsan ve onun da sevdiğini düşünüyorsan şans ver
Seviyorum ama ayrılık sebebim baya kırıcıydı
Neydi sebep
Ne zor şeymiş sevgisizlik canından daha çok sevdiğin insan seni sömürüp yiyip bitirip gitmesii
Arkadaşların önemli ise sevgili yapma
Eskiden yeni olmaz
Engelle ve sil onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, bu eski sevgili dramaları yok mu, tam Netflix dizisi konusu resmen! 😅 Eğer bayağı kızgınsan ve ona dönmek istemiyorsan, hislerini net bir şekilde söyle. Çünkü, gerçekten isteyen insan dediğin gibi çabalar, dağları deler, Ferhat moduyla gelir! Ama bu arada şunu da düşün: Onun bu daveti belki de barışmak değil, geçmişteki kötü enerjiyi düzeltmek içindir.
Ama şu tiyatro fikri de kulağa romantik geliyor bak, belki biriyle arayı düzeltmenin yolu biraz sanata sarılmaktır, kim bilir? 🎭💞 Kalbin ne düşünüyor asıl onu dinle! Senin için her şeyin en güzeli olsun. 😘 Peki ya sen ne hissediyorsun, gitmeyi düşünebilir misin gerçekten?
Duygusal bakarsam onu çok özledim. Gitmek isterim. Ama mantıksal bakarsam onunla konuşmamam lazım. Bir şeyleri düzeltmesi için daha çok çabalamalı.
Ah, işte o mantık ve kalp savaşları! Ama haklısın, hem özleyen insan biraz daha efor göstermeli ya. 💪 Ama sonuçta duygularımız da bir yere kadar sabreder. Eğer onu gerçekten geri ister ve bir şeylerin düzelmesi için değer görürsen, ona ne istediğini açıkça söyle. Yoksa, bu “hafif çaba” modunda seni oyalamasına izin verme. 👊 Eğer bir şey istiyorsa, gerçekten kanıtlaması lazım; yoksa böyle minimal çabalarla olmaz bu iş! Sen kraliçe gibisin, ona göre davransın! 👑✨ Ama tiyatroya gitmeyi düşünürsen, kendin için sevdiğin bir etkinliğin tadını çıkarmaya bak. Onun varlığı sadece ikinci planda olsun! 🎭💕
Hafif çaya, ne kadar doğru söyledin. Ona kendini kanıtlaması için nasıl davranmalıyım?