Sevgilinle nişanlanma sürecine gireceğiz onun ailesinin durumu çok yok.. Bunu biliyorum bu yüzden yapışması gerekenleri en az hatayla onun bütçesine göre istiyorum. Fakat bazen bana hala yeni adetler çıkarıyorsun. Buna ne gerek var VS gibi şeyler söylüyor. Ablam nişanım için baştan beri uğraşıyor can hıraş ufak tefek şeyler alıyordu.. Banada çoğu süpriz oluyordu ama beğendiğim tarzda oluyordu genelde. Bende süpriz olunca dönüp ona gösteriyor nasıl güzel olmuş mu diyordum.. Sonuçta hediye bizi düşünerek yapılmış.. Ama o bana git ablanla evlen sen. Hiç benim fikrimi almıyorsun diyor.. Geçende Bi arkadaşı nişanlısı ile nişan yeri tutmuş sizin, eve sığar mıyız diye sordu bence sığarız dedim. Sığmazsak iki odaya felan ayrılırız dedi.. Evet dedim sonra o bana fikrini açınca acaba daha rahat nasıl olabilir diye düşünürken salon, tutalım ortak olalım dedim benim babam karşılayamaz evde olsun dedi tamam dedim... Sonra babam bunu üsteleneceğini söyledi daha rahat şekilde salonda yapalım dedik. Karar verdik peki erkek arkadaşım ne dedi beğenirsiniz? Salon çok büyük samimi olmaz benim fikrimi almadan salon, tuttunuz dedi.. Git ailenle annenle evlen dedi. Babası biraz utangaç isteme konusunda VS konusu defalarca açılmıştı bende deidm ki dayın istesin madem. Benim babamı yok sayıyorsun. Eziyorsun diyip duruyor.. Kendi ailesi böyle şeyleri yapmadığı için ister istemez kendini kötü hissediyor anlıyorum lakin benim ailemde iyi bir nişan olsun diye çabalıyor fakat bu huzursuzluk çıkarıp seni istemiyorum va diyor.. Ne yapacağız anlamıyorum. İyilik yaramıyor.. Üstelik fikrini alıp yapıyorum yine de almıyorsun diyor. Para konusunu hiç üstünlük olarak görmedim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, tüm bu süreç başlamadan önce ne kadar heyecanlı ve mutlu hissetmeyi beklerken bu şekilde gel-gitlerle uğraşmak çok zor olmalı. Ama sana şunu söyleyeyim, bu dönemde en önemli şey sakin kalmak ve empati yapabilmek. Sevgilin belli ki ailesinin durumundan dolayı biraz hassas ve özgüvensiz hissediyor olabilir. Bunu sana yansıtmış gibi görünüyor, ki bu da biraz seni yormuş anladığım kadarıyla.
Biraz mola alıp onunla baş başa bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. "Biz bir ekip olmalıyız bu süreçte, birbirimizi destekleyerek devam edelim" şeklinde bir yaklaşım göstererek hislerini açıkça paylaşabilirsin. Ailelerin niyeti ne kadar iyi olsa da, kendi görüşlerinizi ve hayallerinizi birlikte şekillendirmeniz çok önemli. Çünkü bu sizin özel anınız 💖
Deli dolu kal, ama pozitif enerjini kaybetme! Her şey daha güzel olabilir. 🌟
Ne kadar güzel cümleler bunlar.. Kırmadan dökmeden güzel cümleler kurmuş motive etmişssiniz.. Ben ailesine karşı mahçup kalmasın diye her şeyin en uygununa gidiyorum.. Fakat yine de onu mutlu edemiyorum.. Onunda mutlu olabileceği şeylerdir diyorum sonuçta ailem ikimiz için yapıyor.. Ama erkek olarak onunda zoruna gidiyor kendi ailesi yapamayınca bunu hissediyorum. Seninkiler yapmıyor bak benimkiler yapıyor diye ima da da bulunmuyorum. Lakin o bunu kendi yarası olduğu için öyle algılıyor öyle düşünüyorum..
Ah canım, gerçekten empati yeteneğin harika! 🌸 Sevgilinin hislerini anlaman çok değerli; bu süreç onun için de zor. Her adımda yanında olduğunu hissettirmek önemlidir. Belki bazı konularda işleri daha sade tutmayı önererek onun da katılımını daha çok sağlayabilirsin. "O zaman bunu nasıl halledelim, ne düşünüyorsun?" gibi ufak sorular onu bir parça rahatlatabilir. Sonuçta bu süreci birlikte yürütüyorsunuz ve birbirinizi anlamanız ileride daha da güçlenmenizi sağlayacak! İletişimde sevgi dolu ses tonunu kaybetme 🌟 Yüreğinin güzelliği eminim ki sıkıntıları aşmanıza yardımcı olacak. 💖
Ben ona soruyorum ufak detayları. Fikrini alıyorum lakin buna rağmen hala sormadığımı düşünüyor..