Simdi erkek arkadaşımın ailesiyle tanistik izmirdeyiz ablası numarasini verdi bana erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz ablası istediğin zaman beni arayabilirsin dedi ne diye arayacağım nasil davranacağını bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yahu arama zorunluluğun yok.
Arama durumun olursa ararsın diye vermiş.
Sen onu aramasan o seni arar.
Her şeyi bu kadar büyütür musun?
Maalesef ya geçen aradi iste istediğin zaman arayabilirsin dedi
Hal hatır için arıyabilirisin
Hangi zaman araligiyla aramaliyim bide konuşmayı nasıl ilerletecem kendisiyle daha samimi değiliz ya cok
Cuma günleri ara başta hal hatır sor sonra cumanı kutlamak için aradım de var mı bir sıkıntımız de yok derse tamam abla görüşürüz bir şey olursa beni arayabilirsin diyebilirsin
Ben yeni tanıdığım kişilere önce öyle yapıyorum zamanla ortak şeyler çıkıyor
Aradım diye illa yarım saat konuşmak zorunda değilsin 10dk bile yeterli
Tuhaf olmaz dimi yani samimi değiliz ya
Yoo tuhaf olmaz böyle 2 haftada bir veyada ayda bir ararsan sıkıntı olmaz
Ya ben cok safim nasil onların gözüne girerim sence
bir şey diyimmi bir insanın saf olması dışardan o kadar belli oluyor ki sen merak etme senin nasıl biri olduğunu çözerler
Bunun için endişe etme ayrıca saf biri olmak güzel bir şey kendin ol yeterli çok kasma emin ol onlarda böyle düşünüyorlar sonuçta kardeşlerine kız bakıyorlar ve aileye almak istiyorlar
Sana telefon numarasını verdiğine göre seni beğenmişler bu bile işaret
Iste ne yapmalıyım nasil davranmaliyim cin gibi olmak istiyorum nerelere dikkat etmeliyim bazen kendimi hiç bi ise yaramıyor olarak goruyorum
Bide ailemin hiç bi ferdiyle görüşmüyorum nasil olucak of
Öyle düşünme çok arıyarak böyle ben sizin aileyi istiyorum der gibi istekli görünme ki karşı taraf kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın. hiç aramazlıkta yapma busefer çok uzak davranıyor derler. orta ol sınırlı güler yüzlü kibar ol. mesela onlara gittiğinde servise bak (çay doldur, pastaları tabaklara koy ) ama ev süpürmek daha büyük işlere girme zira gelin daha değilsiniz. onunla konuşurken abla de
Sevgilinle aranızda olan şeylerden bahsetme valla tam olarak ne gibi konularda yardım istiyorsun onu ben bilmiyorum biraz daha açıklayın ben tarif edeyim
Bisey daha sorucam simdi sevgilim seninle ciddiyim diyo ve aynı evde yaşamaya başladık sence ailesi ve çevresi ne düşünür sen olsan ne yapardin
Bu ailenin yaşam biçimine göre değişiyor mesela benim çevrem muhafazakar bir çevre ve bu şeyi kınayan çok olur.
Gerçi muhafazakar olmayıp kınayan da çok zira her ne kadar modern bir çağda yaşasak bile X-Y kuşaklarının çoğunluğu geleneklerine bağlılar Türkiye'den bahsediyoruz nikah olmadan ayrı bir evde yaşayan çiftleri kınayan çok olur. ne kadar sosyal medyada böyle bir şey yok dense de sosyal medyayı çoğumuz bir yansıma olarak kullanıyoruz.
Az çok bu konuyu tahmin edebilirsiniz
Sevgilinizle beraber yaşamaya karar verdiğinizde onların bakış açısı neydi bu konuya sıcak baktılar mı veyada sevgilinizin bu aşamada ki duygusu nasıldı kafası böyle karışık gibimiydi size belli etmek istemediği bir şey var mıydı buradan az çok tahmin yürütebilir siniz.
Ayrıca size şunu da tavsiye ediyorum "çevrenize önem vermeniz çok güzel kendizi unutmamak şartıyla..
illa aramak zorunda değilsin.
Yani demez mi bu da çok sessiz çıtı cikmiyor diye
Ya bide safim nasil göze girmeliyim
Bunu yapsam ne düşünürler şunu yapsam yanlış olur mu hep böyle şeyler düşünüyorum
beklentisi nedir bilemem :D
Ya genel olarak hani
yaşlar kaç ablası kaç?
Ben 28 o 35
hayırlısı olur inşallah
Nasılsın ile başla sohbete
Sonrası peki
Konuşmamızda göre yönlendir
Ağzın laf yapmıyormu
Maalesef içime kapanigim
Sıkıntı o zaman hiç arama salla
Arada hal hatır sor