Burayı o söylemeden kapatırım. İlişkisi olup burayı kullanan insanları da hiç anlamıyorum. Herkes birbirine yürüyor. Sevgilisi var yürümeyeyim demiyorlar kdks

Burayı o söylemeden kapatırım. İlişkisi olup burayı kullanan insanları da hiç anlamıyorum. Herkes birbirine yürüyor. Sevgilisi var yürümeyeyim demiyorlar kdks

Güven sorunu olan biri böyle şeylere yeltenir. Ben hayatımda hiç kimse olmasa bile ona buna yürümüyorum. Sevgilim olduğu zaman görüş alanımdan diğer kızları çıkarıyorum. Sevgili yaptığım zaman gerekli güveni tesis ettiğim için bu tür şeylerle rahatsız edilmiyorum. Bu arada bilginiz olsun Sosyal medya hesabı üzerinden yürüyen kızdan çok büyük zarar gelmez. Zararın büyüğü gerçek hayatta karşımıza çıkan reel kızdan geliyor. Nefsine hakim olamayan bir erkeği gideri olan bir kadın çok kolay düşürür.
Kendi isteğimle kapatmıyorsam, hiçbir şey kapattıramaz bana sosyal medya hesaplarımı. Sosyal medya hesaplarının olması sorun değil, nasıl kullanıldığı önemli. Misal kızlarsoruyor, amacı dışında kullanılmıyorsa gayet kullanılmaya devam edilebilir. Sonuçta hesabı kapatmış gibi yapıp, fake hesapla takılanlar falan oluyor 😅 bazı konularda güven önemli.
Sana güvenmiyorum, senden her şeyi beklerim, sevgilin varken onla bunla flörtleşecek potansiyelin var diyemeyip onu kapat bunu kapat diyor işte..
kendime saygımdan kapatmam bikere..
Hayatımda biri olmasa bile benim duruşum bellidir ve değişmez. Güven duyulmayacak bir kadın asla değilim güvenmiyorsa defolup gidebilir.
Cevap
32Cevap
Bundan bi kac sene once bu siteden bi sevgilim olmustu aynen dedigin gibi yaptim instagram kullaniyordum kendi istegimle kapatmistim 😀Ama o sitede modluğa devam etmişti ben de onun bu konuyu onemsedigini , onun için degerli oldugunu dusunup kapat diye bi israrda bulunmadim acikcasi. Yani belki simdilerde fikri degismistir , su an olsa sevgilisi belki kapatir dedigin gibi 😀Ben sosyal medyanin nasil kullinildigina bakarim, karsimdakine guveniyosam acik kapali fark etmez. Yazan çizenden de haberim oluyorsa...
Burası dışında sosyal medyam yok. Instagram kullanıyor olsaydım kapatmazdım, mantıklı bir sebebi yok çünkü.
Fakat burayı daha o söylemeden kapatırım. Onunda kapatmasını isterim zaten. Buranın mantıklı bir sosyalleşme stili yok. Zkis zokus abazan kaynıyor awq
Burada tatlı, saf, çok iyi niyetli diye bildiğiniz birisiyle (ki herkes tanıyor kızı, istisnasız görmüştür illaki) yakın zamanda flört olacaktık, iyi ki olmamışız da sorunlar çıkmış.
Ne geniş ruhlu olduğunu, benimle konuşurken, meğer yedekte içten içe birini tuttuğunu, çocuğun ondan hoşlandığını bile bile etrafında dolanmasına, çocuğa bir sıcak bir soğuk yaparak sorularında bitmesine izin verdiğini gördüm :d
Buradaki kızların genel olarak sorunlu olduğunu düşünüyorum. Erkekler zaten aç Zjshsshbzjsjszjzh
https://youtu.be/1efxTNgU5Tk?feature=shared
ZKXDBDDNSJSNSS
Eğer işi gereği o kullanmıyorsa ya da ben evet kapatırım. Çünkü sosyal medya ya da herhangi bir sosyal mecra hayatımda alışkanlık bağımlılık asla değil. Buradan da rahat rahat koparım tabi o da kullanmamalı.
KS dışında sosyal medya hesabım yok. Buranın da şifresini veririm zaten isterse. Sorun etmem. Kapatma talebi olmaz.
Sadece KS yı kapatırım kocamsa eğer 😂 diger sosyal medya hesaplarımdakı kişileri çıkarır gizliye alırım.
Cidden bu sitede ilişki tarzı şeyler yaşanmaz, kullanma rahatsız oluyorum derse kırarım dizimi öhmm ahha, diğer sosyal medyalarda sadece aileye tanıdıklara açık olursa daha iyi olurdu zaten. Ki bunlar karşılıklı olan şeyler
🫠✨️🙏
Kapatmak ve kapatmasını da istemem buraya gelince suana kadar tek kişiyle mesajlaşmadım istekleri bile kabul etmiyorum hatta soru bile sormuyorum soru cevaplayıp çıkıyorum nasıl kullandiğin onemli
Burası dışında sosyal medyayla alakam yok… Hiç olmadı… Gerçekten mutlu olduğum biri girerse hayatıma ksyide hemen kapatırım…
Sosyal medyam yok.. Olsa kapatmam cok sacma bir istek.. Iliskiler guven duygusuyla var olur.. Ondqn da boyle birsey istemem.. Aldatacak tiynette biri her yerde aldatir :))
KS dışında sosyal medya kullanmıyorum zaten. Şayet gerçekten ciddi ve düzenli bir ilişkide talep edilirse kullanmam.
Sevdiğimiz için yapmayacaksak kimin için yapacağız... Evet kapatırım
Hepsini hemde. Seven insan sevdiği için neler yapmaz ki.
Instagram kullanıyordum sildim şu an burası ve kitap okuma uygulaması var isterse kapatırım
Bütün sosyal medyamı kapatıp sadece ona bağlanırım.
Sevgilim değil ama eşim isterse kapatırım tabii ki önce bir eş lazım :)
Burada kim eli kimin dotunde belli olmuyor. Evlenince burayı kullanmak zaten risk
Kapatırım zaten kullanmıyorum çok reels izliyorum tek
Karşılıklı olacaksa kapatırım zaten pek kullanmıyorum
Burayı değil ama instagram falan kapatmam abartmaya gerek yok bi sevgili yaptık diye
Kapatsa ne olur ki birseyler yapmak isteyen yapmanın başka yolunu bulur..
Ondan değerli değil. Hatta sosyal medya veya hesaplar insanlardan değerli değil
Kapatmam ona karışmamda bana güvenmiyorsa zaten yanımda bile olmasın
Sevgilim olursa burayı kapatırım ama aşk işleri boş olduğu bu yüzden istemediğim için sıkıntım yok.
İlişkisi olup burayı kullanan insanları anlamayacak bir şey yok. Sonuçta burası soru-cevap platformu. Izdivaç programı değil ki evlenen çıksın.
Yani o da kapatırsa kaparım tabiki ama o kapatmadan kapatmamı isterse kapatmam tabikide
sosyal medya pek kullanmıyorum, konu KS ise burada ayrılacağım vakti eşime ayırırdım...
Ben de öyle, burayı kapatırım, diğer hesapları da süzgeçlerim...
sevgili olduğumuz zaman zaten ben kapatırım istemesine gerek yok
Yani diyor ki "ben kendime hakim olamam sıkıntı çıkmasın şimdi "
kapatmam ama daha az kullanırım
Kullanmıyorum zaten kullansam onun için silmezdim
Bu hayatta yalnıca ben istersem kapatırım.
Kapatmazdım Ayşegül Hanım
Hayır kapatmam neden kapatayim ki?
Niye kapatayım canım
Kapatmam, zaten neyim var neyim yok o da görecek
Sevdiceğim isterse kapatırım tabii
Kapatmam
Hayir
Bu site bence olmalı
Kapatırım.
Kapatırdım
Kapatmaaaam
Kapatırım..
O istesin yeterki
Kapatırım, ondan önenli değil sonuçta
Kapatmam. Kendime bu konuda güveniyorum.
evet
Hayır tabikide
Hayır
H a y ı r
O da kapatirsa👍🏻
hayır kapatmam
Güvense mevzu ortak kullanmak en dogrusu
Kapatmazdım
kapatırım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?