Selamm,
Ne kalpten, ne de duygulardan anlamaz. Size sahip olmak için bunu yapana şans verebilir misiniz?

Selamm,
Ne kalpten, ne de duygulardan anlamaz. Size sahip olmak için bunu yapana şans verebilir misiniz?

Bir yengeç kadını olarak aslaaaa
Hatta bunun bir örneğini yaşamıştım. Çocuk işte sürekli ilk tanıştığımızda şöyle evimiz tarlamız toprağımız var, mühendisim, kendi evimizi falan da taslarız, yaparız diyordu. Ben de sıkıldım bunun laflarını dinlemekten, dedim paradan puldan başka bildiğin bir şey yok mu senin. Sonra dedi hangi takımlısın, beşiktaşlıyım dedim. Aaa bende bjk liyim fanatiğim hatta her maçını takip ederim dedi. Diğer gün bjk nin maçını izliyoruz, bu böyle bana sırnaşmaya başladı daha tanışalı 2 gün olmadan. Dedim istemiyorum şu an maç izliycem. O da zorla ikna edicem seni falan demeye başladı şerefsiz bıraktım gittim. Böyle insanlar parayla her şeyi yapabileceklerini sanıyorlar.
Bu biraz karışık bir durum. Eğer biri ne kalpten ne duygulardan anlıyorsa, bir ilişkiye gerçekten ne kadar uygun olabilir ki? Sahip olmak için çaba gösteriyor olması bir şey, ama önemli olan o çabanın seni anlamaya ve sana değer vermeye yönelik olup olmadığı.
Şans verip vermemek tamamen sana bağlı. Ama unutma, bir ilişki sadece birinin seni “elde etmesiyle” değil, seni anlaması, değer vermesi ve seninle birlikte büyümesiyle güzelleşir. Eğer o kişi gerçekten değişmeye ve anlamaya açık biriyse, bir şans vermek mantıklı olabilir. Ama aksi halde, bu sadece seni yıpratır. Kendini ön planda tutmayı unutma!
Sa, lak gibi kendini sömürtüp durursun bi bo, kada yaramaz. Gerçek arzunun pazarlığı olmaz Maddi birşeyden Manen bir şey beklenemez Aşk, sevgi, arzu artık adına ne diyorsan o şeyi Kişinin Fiziksel ve Karakteristik özelliklerinin bütünü belirler Çekici bir tipin fiziğin Etkileyici karakteristik özelliklerin yoksa boşa kürek çekme sadece o kişi seninle çıkarı karşılığında vampir gibi emecek kanın kalmayana kadar yanında durmaya devam eder. Hatta bu sırada başkalarınıda emiyor olabilir.
Olabilir mi? Hayır tabiki ama şu kısmı açmak isterim. (Duygulardan ve kalpten anlamaz )
Bu tür insanlar mantıklı düşünür diye inanmaktayım. kime , o hediyeleri vereceklerini iyi bilirler diye düşünmekteyim.
Bende çok anlamıyorum galiba : )
Hmm, pahalı hediyeler güzel ama gerçek aşkı satın alamaz sonuçta! 💔 Para harcamak yerine içtenlikle davranan biri daha çok kalbimde yer eder. Çünkü duygunun yerini hiçbir şey tutamaz. Pahalı bir hediye yerine anlamlı bir mesaj ya da romantik bir jest bin kat daha etkileyici! 💌✨ Ama tabii ki helikopter kiralamışlar, ben bir düşünüyorum yani 😅 Sen ne düşünüyorsun? Sence kalplerinizi satın alabilir mi böyle biri?
Cevap
8Cevap
Araba ev falan tarzı birşeyle gelirse direkt aşık olabilirim ama öyle elektronik eşya çok iPhone falan düşmem yani hepsi yapıldı bana çok şükür. :D
Hediyenin değeri değil düşünülmüş olmak önemlidir. Pahalı hediyeler ile kimse beni etkileyemez..
Bu taktik bende çalışmaz ters teper. Kimin gözünü boyamaya çalışıyor, önüme iki pahalı hediye attığında düşecek biri gibi mi görünüyorum?
Genel olarak hediyelerin gereksiz lükse girmesini sevmem. Sırf özel bir gün diye gidip para verilmiş ama sonrasında bana mahcubiyet yaratacak hediyelerden nefret ederim.
Mutlu etmek istiyorsa çok alakasız bir anda, "bakarken seni hatırladım hediyesi (minimal şeyler)" ya da "keyfin yoktu sanki o yüzden gelirken bu sevdiğin tatlıdan aldım" gibi minik şeyler beni bağlar.
Beni tanıyan insan maddi varlıklara değer vermediğimi zaten bilmeli. Hatta gereksiz lükse kaçıldıysa hoşnut olmayacağımı bilmeli. Bilmiyorsa ya da bilip de umursamıyorsa, ters etki yaratır, hatta iğrenmeye kadar gidebilir bu durum bende.
Düşünülmüş olmayan hiçbir hediye ben de anlam taşımıyor maalesef. Çok aldım ve inanın bazen alıp çantaya attım kutusunu bile açmayı unuttum çünkü o kadar düşünülmemiş ve sadece her kadın sever mantığı ile alındığı belli idi ki merak dahi etmedim. Ben üzerine düşünülmüş, benim için özel seçilmiş ve zevkimi yansıtan şeylere değer veriyorum sadece.
Tiksintimi kazanır sadece. Para, mal mülk beni etkileyemez. Gerçek zenginliğin maneviyatta ve merhamette saklı olduğuna inanıyorum. Ben çaba harcanan, üstüne düşünülmüş şeylere değer veririm. Yoksa parayla herkes bir şey alır. Pırlanta neden bu kadar değer görüyor da ametist görmüyor? Çünkü saatler harcanan ve parlaması için uğraşılan taş elmas, ametist değil. Pırlanta vermesin, öyle hissettirsin. Kadınların istediği de bu aslında sadece yanlış yorumlanıyor.
Ne var. Şu var ben pahalı hediyelere inanacak bir tip degilim. Şimdi bana araba alsan ne işime yaracak? Mantıklı olalım. Ben araba kullanamıyorum ve işime yaramaz , hoşumada gitmez. ya da altın bir kolye alsa ne işime yarayacak , pahalı oldugu için kullanamam 😁çünkü kaybolur ve bu sorumluluk çok yüksek ve bunlarlan mutlu olmam ki hoşuma gitmez. 😁
Daha çok sohbet öuhabbet, komedi, tiyatro, opera bu tarz şeylere ilgi duyan birisiyim.
Elektrik almadıysam şayet isterse dünya yakısıklısı olsun krallar gibi yaşatırım desen zerre umrumda olmaZ.. her şey para değil ya her şey pahalı hediye değil içinden gelerek alınan kücük bir gül bile dünyaya ya değer..
Hayır sadece pahalı hediyeler yeterli olmaz anlaşmak samimiyet önemli maddiyat güzeldir geçim için gereklidir ama maddiyatı sevginin önüne koyduğunuz zaman belli bir zaman sonra yapay Sevgi olursunuz.
Kötü hissederim ben kendimi ya, kullanılacakmışım gibi bir algı oluşur içimde lsmfldöfldkf
Pahalı hediye almanın tek mantığı parayı kullanmak değil paraya değil bana gösterdiği özen ve ilgiye tav olabilirim belki. Ama karşımdakinin tavrı ve niyeti önemli
Ne hediye ettiğine göre değişir gerçekten neyi sevdiğimi merak edip araştırıp alan kişi ister istemez kalpte yer edinir. İncelik herkeste olmaz çünkğ
İyi niyetli bulmam bu davranışı. benden ne çıkarı var ya da ne isteyecek diye düşünürüm. Hele erkekse direkt arkana bakmadan kaç
Edemez, hediye de niyet önemlidir. Hediye vermekte ki niyet eğer bir çıkar ya da beklenti içinse hiçbir anlamı yok. Tek amaç mutlu etmek olmalı.
Yani şöyle bir pırlanta kolye, lüks bir araba, altın bir bileklik, gibi gibi böyle bayağı pahalı hediyelere hayır demezdim herhalde.
Ama duygu yoksa 0.0=0
Pahalı hediyeler de gitti
Hayır pahalı hediyelerim oldu gül bile aldım ama artık pek bir şey beniutlu etmiyor sevgi, tutku bunlar önceliğim
Edinebilir😅😅 ama pahalı olmasa da edinir. Ben çocuklar sokaktan çiçek getirse eriyorum böyle bir şey olsa ne olur bilemiyorum
Pahalı şeyler aliyorki değer veriyor. Evet kalpte yer eder. Bunca evli kadının en büyü sorunu kocalarının cimri olmasi. Dışardaki adam verince gidiyorlar sonra demekki yer ediyorlar dışardaki erkeler bu kadınların kalbindeki olan oluyor.
Kadınları parayla alabilirinzi kimse kusura bakmasın
Beni tavlayamaz. Önemli olan hediyenin ruhta yer bulması. Ayrıca hediyenin fiyatı olmaz. Önemli olan düşünülmüş ve içten gelerek alınması
Elbette, hatta öpüp başıma bile koyarım ben onu nimet diye 😂😂
@gecesiyah022 Hayır hayırrr başının üstüne koyma devam et evettt :)
Ṣans veririm tabi hatta evlenirim
erkeğe sor erkek bile evlenir öyle adamla
Yatırım yapıyor neticede, büyük yatırımın getiririside riskide büyüktür.
Hayır aksine durup düşünürüm kendi hayat standartına göre samimi bir hediye mi diye
Beni tavlamaya çalıştığına göre zor biriyimdir. Pahalı hediyelere de tav olurum jajajajj 🤪
Sıralama yanlıl önce kalbimde yer edinsin sonra ister hediye alır ister 2 güzel söz söyler
Beni biraz tanıyan biriyse şansını bu şekilde denemeye bile kalkmaz
Hayata bakış açına bağlı. Maddiyat seviyorsa insan eder niye etmesin
Hediyeyi gec güzel iki lafa bile kalmıyoruz artik
Pahalı hediyelerle kamufle etmeye çalıştığı eksi yönleri olduğunu düşünürüm.
Pahalı hediye kabul etmiyorum. Alırsa da boşa almış olur :D
Hayır hoşuma gitmez bunlar hediyeler yerine kalbine sahip olmak isterim 😂
Cıks aksine rahatsız eder.
Manevi bir tarafı olmalı pahalı bile olsa aldığı hediye
Samimi gelmez zaten. Böyle bir şey yapmasını istemem. Gerçekten samimi olsa da gerek yok
Ben el emeğine daha çok önem veriyorum para ile olmaz o iş mesela bir atkı:))
sevgilim bırak pahalı hediye almayı marketten bir paket bisküvi bile almıyor bana
Edemez. Benim için uyum ve içtenlik çok daha önemli uyum samimiyet olmadan maddi hediyeler asla anlam ifade etmez.
Hayır tabiki öyle bişi yapıyorsa karşıma alır ve bundan rahatsız olduğumu soylerım veya direk hayatımdan çıkarırım
Bi denesin bakalım olcak mı 🤭🤭
Hjhsj 😀
Seviyor mu ama jsjs seviyorsa tamam
Seviyordur seviyordur kabul
edinemez hediye dehil nasil hissettirdigi önemli
Hediye de maddiyat değil maneviyat önemlidir
edinebilir varsa öyle birisi bulsun beni hemen ahahahhaha
Hayir hediye düşünceli ama pahalı olmasına Grek ykk
rahatsız edici bir durum
Yok soğurum ben
Hayır tabiki sevgisi en önemlisi.
Edinir😂
Hayır. Tiksinç.
Pahalı hediyelere kapalıyım 😄
Karakter ve zeka olarak gerideyse çöp
Parayla kalbe sahip olunmaz bence.
Hayır çünkü herşeyim var hirslarimda yok
Seviyorsam yer edinebilir sadece hediye için olmaz
Maalesef, sinsi biriyse fayda etmeyecektir.
Hayır, aksine rahatsız olurdum
Asla karakteri yoksa çöp
Beni seviyorsa neden olmasın
Sana telefon alacıcam hem de ellemeli 😆
Ailemle yarışırsa belki dkdm
Hiç yaşamadım eder herhalde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?