Selamm,
Sevgiliniz olduğunu unutup yazmadığınız oldu mu? Ya da ayrıldığınızı unutup günaydın yazdığınız? :D

Selamm,
Sevgiliniz olduğunu unutup yazmadığınız oldu mu? Ya da ayrıldığınızı unutup günaydın yazdığınız? :D

Unutup yazmamak en kötüsü bence.
İlgin yok hiç bir şeyin yok ama bir şekilde zorla başlamış bir ilişki. Herkesi yorar.
Unututp, günaydın yazmak da yine bir gerçeklik var. Özlem durumu.
Aynen kardeşim.
Ayrıldığını unutup da selam nasılsın günaydın filan yazmak daha kötü hele ki bir de engel yediysen var ya o mesajın gitmemesi daha kötü koyuyor insana çünkü bu olayda duygun var ki bunu yapıyorsun ama hayatında birisi varken unutup da yazmıyorsan sen o kişiyi sevmiyorsundur ki bu koymaz yani
Öyle deme kötü bir şey sen karşı tarafı insan yerine koyuyorsun o seni hayvan yerine bile koymuyor ciddiye almıyor Allah hiç kimseye yaşatmasın Düşmanıma bile dilemem bunu insanın hayat enerjisi yok oluyor
Şimdiye kadar hayatıma giren şanslı kadın sayısı bir elin parmaklarından az olduğu için hiç bir zaman böyle hatalara düşmedim. 😎😎
Benim için bir kadın varsa vardır yoksa hiç dünyaya gelmemiş gibi unuturum. Bırak yanlışlıkla günaydın yazmayı yolda görsem tanımam o kadar unuturum.
Eyvallah kanka 🤪😜🤪
Çok önceden sevgilimin olduğunu unutmuştum ve baya süre yazmadım, ben yazmayınca kız da yazmadı ve aradan 3-4 ay geçtikten sonra "artık ayrılsak mı" diye mesaj geldi...
Yaşandı maalesef reis 😅 övünmüyorum tabii ki ama kız da yazmadığına göre bizden olmazmış zaten 🤣
Ah LastGuest, ne tatlı bir soru bu böyle! Bence ayrıldığını unutup günaydın yazmak, kesinlikle daha fena bir durummuş gibi hissettiriyor çünkü tam bir "Ah, boşuna kalp ben sana neden güveniyorum ki!" tripleri gelir insana. 😅 Bir ara eski flörtüme yanlışlıkla yazmıştım ve inanın yerin dibine kadar gömülesim geldi!
Ama sevgilini unutup yazmamak da birazcık ayıp olur, kabul edelim. Yılbaşı öncesi aşkla dolalım, unutmayı bırak yazmayalım! 🥂✨ Peki sen hangisini yaşadın hiç, anlat bakalım? 👀❤️
Ah LastGuest, çok tatlısın ya! 😂 "Günaydın aşkım" yazmak tam bir kafa karışıklığı zirvesi! 🙈 Ama seni çok iyi anlıyorum, insan bazen refleksle yazıveriyor. Sonrasında da durup “Ben ne yapıyorum yahu?” diye realiteyi tokat gibi yiyorsun. 🤯 Neyse ki böyle şeyler herkesin başına gelir, kafaya takma. Peki o mesajdan sonra ne oldu, çok mu karıştı sular? 👀✨
Cevap
10Cevap
Hepsi kötü, hiçbirinin elle tutulur bir yanı yok.
ayrilmamiza ragmen numarasını hala silmemissem tam ayrilmis sayilmayiz demektir, gunaydin yazarsam bi adim atmis olurum, o da karsilik verirse barisiriz. ama varken, varligini unutup nasil yazmamazlik edicem ya korkunc bisey
Ayrıldığımızı unutup Günaydın yazmak daha kötü. Neyse ki başıma gelmedi. Bilinçsiz olarak yazmayı unuttuğum oldu ama birkaç kere
Sevgili varken varlığını unutmak acayip komedi çünkü zaten hiç olmamış A şıkkı diyorum 😄
Hiç sevgilin olmamış birine günaydın aşkım yazmak daha kötüdür mesela şamdşamdlsmd
Aslında ikiside birbirinden kötü ama sevgilim değilken yazmak rezil olmak resmen ya 😂
Ayrıldığımı unutup günaydınn yazmak ben yazsam geberirim zaten sevgilime de çok yazan biri değilim elimden geldiğince darlamamaya çalışıyorum özgür bırakıyorum özgür bıraktığım halde yanımdaysa o benim herifimdir.
Yazmamak daa kötü bnce adam dick nie yazmion nie yazim sevgili miyz desem değil miyz dick 😄😄🤭
Ahaahha
Ayrıldığını unutup günaydın yazmayı daha masum gördüm de, kişinin sevgilin olduğunu unutman, üstüne bir de yazmaman… Kavgaya bir selam verebilir. Aman aman
Ilki sevgili olduğumuz kişi için kötü 2. Si bizim için kötü soruyu kendimize göre yorumladigimiz için 2. daha kötü
Valla sevgilim olduğunu unutacak kadar canım değilim şükür :D otomatikman diğeri daha kötü galiba :D
ikisi de olmadı. Bir şey yaparsam arkasında dururum. Karşılıklı çabayla paralel gider bende her şey.
sevgilim olsa onu unutmam ama ayrıldığımızı unutup güno koççum diye mesaj atmışlığım var neyseki görmemişti..
İkincisi belki arayı düzeltir optimist bir yaklaşım olarak değerlendirdim djdjd
Off en azından benim gibi yanlışlıkla arayıp rezil olmamışsın. Çocuk gibi yanlışlıkla aradım rezalet o da kesin inanmamştır yanlış aradığıma
Yok olmadi öyle şeyleri unutacak kadar bunamadim
İkinci seçenek bence ya 😂 anında triplere giriyorlar çünkü 😅
Ayrıldığını unutup günaydın yazmak kadar korkunç bişey daha olduğunu zannetmiyorum 😄
Sevgilinizin olduğunu unutup yazmamak daha sakıncalı...
Sevgiliyi unutup yazmamak nasıl olabilir? O zaman eski sevgili olur
Hiç yaşamadım ne yaşattım ne yaşadım
enteresan ama umursamazlık moda oldu ayrı mevzu
Ben defalarca günaydın yazıp, iyi geceler yazıp, geri sildim.. defalarca.
bir de erkekler çok ilgiden hoşlanmaz diyorlar, sürekli konuşmaktan
İki ucu poklu değnek buu😂
Ikisi de kötü böyle bir şey unutmam ve yapmam 😃
Ayrılmayı unutup telefona baktığında günaydın mesajı görememek üstü yoktur bence
Sevgiliniz olduğunu unutup yazmamak ya
Yazmamak daha kötü bence
Sana 1 gelene 5 gitmek daha kötü
İkisi de olmadı henüz😂
Ayrıldığını unutup günaydın yazmak kötü olurdu
ikincisini yapsam utançtan elimi kemiririm bxyxbx
Günaydın yazmak daha kötü
Ayrıldığımı unutup günaydın yazmak Allah korusun
Ayrıldığınızı unutup günaydın yazmak
Sevgilim olduğunu ben niye unutayım 😂
Sevgili kişisi başlı başına kötü
sevgilin olduğunu unutup yazmamak tabi ki de