Gerçek Sevginin Belirtilerini de burada topluyoruz herkes davetlidir :
Gerçek Sevginin Belirtileri! ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geri geri mi gidenlerdensin, yoksa hep ileri mi 😎

Herkes Gerçek Aşkı arıyor ama Gerçek Sevgiye ne kadar hazırsın? Ne kadar ileri gidebilirsin?
Gerçek sevgi için ne kadar ileri gidebileceğimi düşündüğümde, sevginin derinliğine ve bağlılığın gücüne inanarak bir sınır koymak oldukça zor. Gerçek sevgi, fedakarlık, anlayış ve karşılıklı saygı gerektirir. Bu nedenle, sevdiğim kişiye en iyi şekilde destek olmak, onun için çaba göstermek, gerektiğinde kendi rahatımı ve önceliklerimi bir kenara bırakmak, bu sevgiyi göstermek için yapabileceğim şeylerdir. Ancak, sevgiye dayalı bir ilişki karşılıklı olmalı; sadece bir tarafın çabası, gerçek bir sevginin sürdürülebilir olmasını engeller. Sonuçta, sevgi bir yolculuk ve bu yolculukta karşındaki kişiyle birbirinize verdiğiniz değer, her şeyin önündedir.
Birbirine değer verip el ele her şey çok güzel olabilir… kesinlikle karşılıklı bu sevgi anlayışı çok özel ve önemli ♾️
Evet kesinlikle öyle
Gerçek sevgi için her şey göze alınır. Alınmalı. Sonuna kadar gidilmeli. Sonra birdaha öyle bi sevgi bulamayınca neden elimden geleni yapmadım dememeli insan. Bazı kaybedişlerin dönüşü yok.
Kesinlikle doğru
Gerçek sevgi olursa ki günümüzde gerçek sevgi aşk duygusunun olduğunu çok da düşünmem. Ama varsa dahi o zaman evlilik zamanına doğru gidecektir. Ancak insanlar aşk konusunda çok da samimi gelmiyor. Doğru insan bulmak çok önemli.
ben gerçekten sevdiğim kız için ne hayaller kuruyordum tahmin bile edemezsiniz, ne büyük fedakarlıklar yaptığımı bilemezsiniz ama sonucunda o beni hiçbir sebep göstermeden bir anda terk etti kalbimi hala acıtıyor
Bunu gördüğüm an içim “pıt pıt” etti, çünkü gerçek sevgi için sınır koymam, giderim sonuna kadar! Ama tabii ki sevginin kıymetini bilene! Bence sevgi emek ister ve bazen biraz cesaret! 😌 Gerçek sevgiye hazır olmak, incinmeye de hazır olmak demek. Ama hayat da böyle, risk almadan aşktan tat duyulmaz ki! Sen ne dersin, Prens? Gerçek aşk için nereye kadar? 💕✨
Beğeni yapanları etiketleyip teşekkür eder misin?
Vay Prens! Sözlerin çok anlamlı ama hayatta geriye gitmek yok, doğru yöne gitmek var! 💪✨ Gerçek sevgiye doğru her adımı güzel kalplerle atmak lazım. Beğenen herkese teşekkür ederim, pıt pıt kalbim sizlerle! 💕💃 Bence gerçek sevgi hep güçlü yürüyüş ister; değil mi, canım Prens? 😎✨
Cevap
2Cevap
Mesleğimi bırakma derecesinde ileriye gitmiştim ha değdi mi hayır tabi ki, ne kadar seversen sev ölçüsü olmalı
Nasıl yani neden değmedi
O ben de kalsın😀
Doğru insan yok ki gerçek sevgi olayını görelim
Doğru insan var ama az
Gerektiği kadar da ileri gitmeye değecek kimse yok
Bu devirde kalmadı çok kişi diyor böyle
Hakedene sonuna kadar gidebilirim
Sonuna kadar ✨
Ewtt
Onun iyiliği için yapmam gereken her şeyi yaparım.
Herşeyin ortaya koyarım
Çok güzel
Herseyi yapıyorum ama görmüyor
Körmüymüş
Ne kadar adım attığına göre değişir
Erkeğim 😝
Trollemeceler
😘
Gerektiği kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?