Sitede evli çiftler hep eşlerinden şikayetçi. Size bir şans verilse eşinizin neyini değiştirirdiniz? Ve değiştirdiğiniz bu tek özelliğiyle mutluluğa ulaşır mıydınız sorunlarınız çözülmüş olur muydu?
evet. hersey onun istedigi gibi gerceklesiyor. yaptiklarimi bir bilsen anlamazsin. yeter artik bittim dediginde, tum vucudunu opuyor masaj yapiyorum. ve gidip tuvalette bosaliyorum
Evliliğin büyük bir kısmı cinsellikten geçiyor bence kendini ruhsal olarak en tatmin edebildiğin alan o alan. O konuda sıkıntı varsa evlilik yıpranıyor o yüzden isteksiz eşin bu isteksizliği gerçekten değiştirilebilecek özelliklerin başında onu kastettim
Cinsellik çok büyük bir kısım, haklısınız. Yanıdldığınız kısım şu. Ben çok istekliyim, Onda istek yok cinsel manada. Evliliğin geri kalan her şeyi pürüzsüz. Saygısızlığımız yok, çocuklarımız mutlu. Bir ara tahammülsüzlüğümüz had safhadaydı ama o evreyi de geçtik. Yani evlilik yıprandığı için cinsellik istenmiyor değil. Bizde cinselik olmadığı için sorunlar oldu. Ama şimdilik çocuklar küçük ve kabullendik. Çocuklar olmasa da çoktan bitmişti, konuştuk da bunları zaten. Şükür ki saygısızlık yok iki tarafta da. İdare ediyoruz işte.
Bende onu demek istedim genellikle cinsellik olmadığı zaman evlilik yıpranıyor kişiler yıpranıyor. O saygı sevgi de tabii olmazsa olmaz zaten ama evlilikte cinsel hayat durduğunda tutku kayboluyor tutku olmayınca da hayat arkadaşlığı devam edebiliyor da işte ben o hayat arkadaşlığıyla yetinebilir miyim onu bilemiyorum. Yetinebilen insanlara da imreniyorum.
Sorunlarımızın aynı olduğuna kanaat ettim.4 yıldır idare ediyorum diyeyim. Bilemiyorum ya. Çok içimin dağladığını da hatırlıyorum. Hep bir kaçış arıyorsun.1-2 günlük de olsa tek giderim bir yerlere. O rahatlatır beni.
Sevdiğin aşık olduğun insanın ilgisinin bitmiş olması herhangi bir sebeple insanı çok üzüyor anlayabiliyorum. Dünyada sizi istesin arzulasın istediğiniz tek bir kişi var ama karşılık yok insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri sanırım bu. Neyse ki kaçabiliyormuşsunuz
O dengeyi senin kurman gerekiyor eşin annenin söylediklerinden neden rahatsız oluyor annen ne söylüyor eşn ne anlıyo bunlar önemli bence en güzeli eşlerin ailelerinden uzak yaşaması yaa
500 km uzaktayız yılda 12 gün görüyor görmüyor. Ben ona sürekli onlar büyük 12 gün de kulağını kapat. Onlar yanlışsa dahi susalım ben kimin doğru olduğunu biliyorum diyorum. Bak ben senin ailende herşeyi görmezden geliyorum diyorum ama o öyle yapmıyor buda evlilikte sorun oluyor
Öyleyse sıkıntı yok ama normalde sorunlardan kaçmak isteyen kişiler fazla uyur uyuyarak kaçarlar terapistim öyle diyo yani. Belki eşinde de öyle birşeydir diye düşünmüştüm 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
acik ve net kadin sevismiyor arkadas. sevisince 2-3 kez bosaltiyorum ama yeter diyor. haftada 1 gun kime yeter.
Kadınlarda ki genel isteksizlik sebebini bende merak ediyorum tatmin olamayan kadınları anlıyorum da tatmin olduğu halde isteksiz olanları anlamıyorum
evet. hersey onun istedigi gibi gerceklesiyor. yaptiklarimi bir bilsen anlamazsin. yeter artik bittim dediginde, tum vucudunu opuyor masaj yapiyorum. ve gidip tuvalette bosaliyorum
Saçmalık ne diyeyim ki
hayat boyle yapacak birsey yok.
Cinselligi daha çok sevmesini
Seviyo ama daha çok sevsin 😂
Evet
Peki
Biraz beni anlasın hayatı hep kendi doğrularıyla yaşamasın ilgili olsun
Sen?
İlgisizliğini değiştirirdim
Evet neden böyle oluyor evlenmeden önce iyidi şimdi git gide daha kötü oldu sebebi ne acaba düşündün mü
Sustun?
Kaybetmeme korkusundan kaynaklı rahatlık oluşuyo
Sadece bu mu peki cidden bu yorucu yıpratıcı olur farkında mısın iyice kötüye gidiyor soğuyor insan dimi
Düzelir mi
Etkili iletişimle düzelmeyecek sorun olduğunu düşünmüyorum
Evet peki sende çaba var mı iletişim için tek taraflı mı gidiyor bu
Değişiyor çabaladığım da oluyo yorulduğum da
Genelde yorucu oluyor anlaşılamayınca ama farkındayım yorulmuşsun sende yıpranmışsın karşı taraf rahat mı
?
Evet
Hiç. mutlu değilsin yani :( benim gibi desene yaaa bu sosyal hayata iş hayatına bile yansıyor çok üzüyor insanı aiık mısın hala
Aşığım umutluyum düzelecek elbet
İnşallah ama ilgisizlik kötü yaa konuşmak ister misin bilmiyorum ama dinlerim seni
Konuşmakla hallolacak şeyler değil ki
Hallolur dertleşilir akıl alınır anlatıp rahatlatır ama istersen tabi seni zorlayamam :)
Teşekkür ederim istersem yazarım sağol
Sen sağol ama ilgisiz bir eş nasıl bir şey çok iyi bilirim :(
Tek bir sorunum, eksiği var, cinsellik. Diğer her şeyinden razıyım.
Sevmemesinin sebebi ne peki
3 doktora göründük. Hastalık da değil. Çaresi de yok. Kabullenmek kaldı bana da.
Oo o kötüymüş ya gerçekten değiştirilecek bir özellikmiş
Değiştirilecek bir özellik derken?
Evliliğin büyük bir kısmı cinsellikten geçiyor bence kendini ruhsal olarak en tatmin edebildiğin alan o alan. O konuda sıkıntı varsa evlilik yıpranıyor o yüzden isteksiz eşin bu isteksizliği gerçekten değiştirilebilecek özelliklerin başında onu kastettim
Cinsellik çok büyük bir kısım, haklısınız. Yanıdldığınız kısım şu. Ben çok istekliyim, Onda istek yok cinsel manada. Evliliğin geri kalan her şeyi pürüzsüz. Saygısızlığımız yok, çocuklarımız mutlu. Bir ara tahammülsüzlüğümüz had safhadaydı ama o evreyi de geçtik.
Yani evlilik yıprandığı için cinsellik istenmiyor değil. Bizde cinselik olmadığı için sorunlar oldu. Ama şimdilik çocuklar küçük ve kabullendik. Çocuklar olmasa da çoktan bitmişti, konuştuk da bunları zaten. Şükür ki saygısızlık yok iki tarafta da. İdare ediyoruz işte.
Bende onu demek istedim genellikle cinsellik olmadığı zaman evlilik yıpranıyor kişiler yıpranıyor. O saygı sevgi de tabii olmazsa olmaz zaten ama evlilikte cinsel hayat durduğunda tutku kayboluyor tutku olmayınca da hayat arkadaşlığı devam edebiliyor da işte ben o hayat arkadaşlığıyla yetinebilir miyim onu bilemiyorum. Yetinebilen insanlara da imreniyorum.
Sorunlarımızın aynı olduğuna kanaat ettim.4 yıldır idare ediyorum diyeyim. Bilemiyorum ya. Çok içimin dağladığını da hatırlıyorum. Hep bir kaçış arıyorsun.1-2 günlük de olsa tek giderim bir yerlere. O rahatlatır beni.
Sevdiğin aşık olduğun insanın ilgisinin bitmiş olması herhangi bir sebeple insanı çok üzüyor anlayabiliyorum. Dünyada sizi istesin arzulasın istediğiniz tek bir kişi var ama karşılık yok insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri sanırım bu. Neyse ki kaçabiliyormuşsunuz
Başka çıkış yolu göremiyorum. Ancak bu şekilde kötü olmasına mani oluyorum. Yani ayrılığa mani oluyorum diyelim.
Böyle durumlarda da ne diyeceğimi bilemem çocuklar önemli faktör işte hepinizin mutlu olabileceği bir yol karşınıza çıkar umarım
Herkes mutlu olsun🙏
Umarım
Değiştireceğim bi huyu yok ya
Bu haliyle mutlusunuz?
Evet hem mutluyum hem memnunum
Daim olsun 😌
Amin inşallah herkesin
Helal olsun , bu soruya bu cevabı verecek tek kadınsın galiba
Her haliyle kabul ettim ya şansıma da adam çıktı😅 teşekkür ederim
Kendini ifade edemiyor
En kotusu bu
Yani. O başka söylüyor ben başka anlıyorum birbirimizi anlayana kadar kavga kıyamet akfnjdj
Yaslariniz kac
Ben 25 kocam 30
Guzelmis 🤣 bizde 24 30
İyidir iyii
Cocuk var mi
Yok biz daha yeni evlendik 1,5 ay oluyor
Kiyamam🤣
Nişanlılıktan kurtulduk ya onun rahatlığı çok mütüş bişey. Nişanlılık ne boktan bişeymiş anamız ağladı alğwld
Simdi hizli zamanlariniz tadini cikarin🤣🤣 biz yavasladik
Kız daha 24 yaşındaymış ne ara evlendiniz be
2.5 sene oldu🙂
Niye öyle erken
Ozel sebepler vardi kotu seyler oldu yuh dersin
Galiba bu kendini ifade edememek karşılıklı cekinme mi var
Sanane kardeşim sen psikolog musun kişisel gelişim uzmanı mısın
Gönül sevmeyince olmuyor
Gönül sevmese neden evlenelim
Evlenmek için
Öyle mi yaptınız
Öyle oldu
Kural bir erkekleri asla memnun edemezsin
Yo memnun edilebilenler var bence
Çok çok çok nadir canım
Boşaldım gitti artık kendi düşünsün
Annemi unutturmak olurdu
Annen ne alaka
Kadınların takıntılı noktası
Eşin annene fazla düşkün olduğunu mu düşünüyo
Öyle değil de annemin söylediklerini sürekli bana söyleyerek kavga çıkarmaya çalışıyor oda aile içerisinde huzursuzluk çıkarıyor
O dengeyi senin kurman gerekiyor eşin annenin söylediklerinden neden rahatsız oluyor annen ne söylüyor eşn ne anlıyo bunlar önemli bence en güzeli eşlerin ailelerinden uzak yaşaması yaa
500 km uzaktayız yılda 12 gün görüyor görmüyor. Ben ona sürekli onlar büyük 12 gün de kulağını kapat. Onlar yanlışsa dahi susalım ben kimin doğru olduğunu biliyorum diyorum. Bak ben senin ailende herşeyi görmezden geliyorum diyorum ama o öyle yapmıyor buda evlilikte sorun oluyor
Sen evli misin kaç yaşındasın
Evliyim herkes herşeye gözünü kulağını kapatamaz konu nedir ne değildir bilmiyorum ama. Saygı hakedilen bişey sonuçta
Eğer müsaitsen özelden konuşalım mı senden de tavsiye almış olurum
Gizliden çık mesaj atarım
Çıktım
Yoo gizlisin
Nasıl çıkacağım bir türlü bulamadım
Mesaj attım
Evet geldi
Cok uyumamasini 🤣
Çok uyuyan biri olarak söylüyorum depresyon belirtisidir kaçmaya çalıştığı sorunları olabilir
Him biseyi yok aslinda uykusu agir
Öyleyse sıkıntı yok ama normalde sorunlardan kaçmak isteyen kişiler fazla uyur uyuyarak kaçarlar terapistim öyle diyo yani. Belki eşinde de öyle birşeydir diye düşünmüştüm 😂
Bekarım
eşim yok
Bekarım
Yok ki
Utangac olmiyacak
Ne konuda
Hele yatakta
Eşin mi utangaç yoksa utangaç insanla evlenmez misin
Evli degilim kaldigim kizlar cok oldu
Utangac yani cekiniyorlar
Yetiştirilme tarzı
Bencede evet sen kac yasindasin