Aşk İlişkileri Eşiniz vejeteryan olsa onun için etten vazgeçer miydiniz? TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eşiniz vejeteryan olsa onun için etten vazgeçer miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Yani benim vazgeçen tanıdığım var o yüzden sordum😂😂😂 Eşiniz vejeteryan olsa onun için etten vazgeçer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Geçerdim tabi ki sevgilim için 1 0 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu ben aldnspdl ama vazgecmesini istemezdim ben dokunmayayim görmeyeyim ne yaparsa yapsın aynı şekilde o da sevmese vazgeçmez dikkat ederdim 1 0 Yorumla
Bisorrumvar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne saçma bir soru, o zaman o da benim için vejeteryanlıktan vazgeçsin, birlikte et yeriz hem :)) 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yok ya et giren yere dert girmez eninde sonunda eti yiyecek 😂 1 0 Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Niye vazgeçeyim? Böyle saçma şey mi olur? Ne yiyeceğime eşim mi karar verecek? 1 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Geçmem. Benim et yemem ona ne? Ben ona saygı duyarım. Oda bana saygı duysun 1 0 Yorumla
mystairium Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl @tapasya_ yeni üyeyim de başlık açtım kaldirdilar bişey sorcaktim xper yetmedi ilk seni gördüm yazdım sana zahmet ulaşır misin teşekkür şimdiden 0 1 Yorumla TAPASYA_ +1 yıl Niye? Yorumla
Direkt-Doğrusu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ben et yemeden yapamam, vejeteryanlar uzak dursun. 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Deli misin etsiz hayat mi olur 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. O vejetaryense ben neden olmalıyım ki 1 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. ölümüne yerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Geçerdim tabi ki sevgilim için
Bu ben aldnspdl ama vazgecmesini istemezdim ben dokunmayayim görmeyeyim ne yaparsa yapsın aynı şekilde o da sevmese vazgeçmez dikkat ederdim
Ne saçma bir soru, o zaman o da benim için vejeteryanlıktan vazgeçsin, birlikte et yeriz hem :))
Yok ya et giren yere dert girmez eninde sonunda eti yiyecek 😂
Niye vazgeçeyim? Böyle saçma şey mi olur? Ne yiyeceğime eşim mi karar verecek?
Geçmem. Benim et yemem ona ne? Ben ona saygı duyarım. Oda bana saygı duysun
Hayır vazgeçmem
@tapasya_ yeni üyeyim de başlık açtım kaldirdilar bişey sorcaktim xper yetmedi ilk seni gördüm yazdım sana zahmet ulaşır misin teşekkür şimdiden
Niye?
Ben et yemeden yapamam, vejeteryanlar uzak dursun.
Deli misin etsiz hayat mi olur
Vazgeçmem ama onun için özen gösteririm.
Onu bile yerim vazgeçemem
O vejetaryense ben neden olmalıyım ki
Hayır kesinlikle vazgeçmem
Asla
Hayır
Hayır vazgeçmem
Hayur
Tabikide hayır😂
Neden vazgeçeyim
ölümüne yerim